|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar ayrı ayrı isimlere 4 tane aynı paketim yurtdışından gelicek.Ama isimler farklı olsada adresler hep aynı mahalle içerisinde ikamet eden kişilerin.Gümrükte sorun çıkarmı sizce?+Bugüne kadar kargolarımın hiçbiri takılmadı.Şimdiden teşekkürler
__________________________________ "Mantık sizi A'dan B'ye götürür.Hayal ise heryere." Albert Einstein |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
bilemessiz kime nasıl takacakları belli olmuyor şu an gelen zippolara dokunamıyorum bile
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
tamamen sans isi.takılabilride takılmayabilirde. elektronikse eger takılma ihtimali cok daha artar. Ben 2 gün arayla farklı isim ve farklı adreslere cinden siparis verdim.ürün elektronikti.biri takıldı biri gecti
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
aynı yerden aynı üründen aynı mahalleye gelecek ve aynı günde ordan çıkış yaptıysa, gelecek olan yerde de yoksa pek yoğunluk, dikkat çeker gibi
![]() inşallah teslim alırsın sıkıntısıız |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
çıkışların hepsi 2 gün arka arkaya.hiç bir elektronik ürün yok arkadaşlar.benim asıl sorum bu 150 eurodan 70euroya limiti düşürme olayını uyguluyorlarmı şuanda?
__________________________________ "Mantık sizi A'dan B'ye götürür.Hayal ise heryere." Albert Einstein |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
ıstersen aynı gun aynı ısme 100 kg kargonu 10 pcs bol yolla fark etmez ıcerıgıne baglı tamamen gumruktekı amcaların paketıne attıgı bıcak darbelerıne baglı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Special CoRoLLa
|
eğer gelen ürünler araba parçası ise vede gümrüğe takılırsa araba ruhsatını istiyorlar bilginize...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
vergisini versektemi alamıyoruz?
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
ruhsat olayını bılmıyorum ama
+ordıno ucretı+gumrukcu parasını gumruk ıslemlerını halledersın kargon ezellık senın olur |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
tamamdır o zaman alabiliceksem sorun yok arkadaşlar ama inş. takılmaz.ilginiz için teşekkürler
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|