Alfa ları türkiye bi benimseyemedi gitti.. :soru:
Printable View
GF 8 verelim en sorunsuzundan
Mazda 3 ;)
Fiyattı Aradığın Zaman 18Bin Diyecekler ;)
BMW 3 Serisi 3.20i 1995 Model 20.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60479427
GTc fena olmaz hani :)
Ben 2 sene kullandim sorun yasamadim ufak tefek sorunlar disinda servise gitmedim aracin perf-yakit orani cok iyiydi normal kullanimda diger 1.6 araclarla ayni yakar,perf 1.6 araclara gore oldukca iyidir.yol tutusu mukemmeldir,heleki guzel bir yay takarsan tadindan yenmez.o fiyata alabilecegin en donanimli ve en yuksek modelli araclardan biridir.yedek parca sikintisi yoktur kesinlikle.ben cok memnundum biraz konfor eksigi vardi ozellikle yaydan sonra..ust salincaklari zamanla ses yapar soguklarda ozellikle,varyatoru saglam bir alfa alip yagsiz binmezsen ve motor sogukken yuklenmezsen sorunsuz binersin.temiz,duzgun ve kirmizi bir 147yi tekrar olsa gozum kapali alirim.
alfadan bişeyler bakardım şahsen
aradığın tarzda bir araç için verdiğin fiyatta ancak seni alfa tatmin eder ama spor harici düşünürsende bir laguna kullanıcısı olarak privilege 1.9dci alabilirsin yol tutuşu çok iyidir 60 litrelik depoyla 1200km ye yakın şehir içi yol yapabiliyorum cruise control sunroof far yıkama far, yagmur ve park sensörleri bildiğim kadarıyla 6 airbag abs esp digital çift yönlü klima arka kapı ve arka cam perdeleri yol bilgisayarı 6 ileri güzel ses sistemi ve suan aklıma gelmeyen belki birkaç özelliği daha vardır. iç yapısı güzel geniş bagaj hacimi var ve 120hp lik bir motoru var fena da gitmiyor 24 25.000TL arası rahatlıkla az km yapmış temiz bir laguna2 bulabilirsiniz. Güzel yanlarından biri fazla tıkıtrı yapmaz yorulmadıysa araç ses almaz ve ekonomi konfor tasarrufu bir arada verebilir model olarakta 2005 2006 ları tavsiye ederim. Kronik sorunları düğmeleri çabuk soyuluyor her renault da oldugu gibi birde parçaları biraz tuzlu ben alt tablalara 600tl vermiştim ama daha bozulma yapmadı 2 yıldır da biniyorum.
henüz almadıysanız vectra c 2003-2004 modeller var en fullünden..tavsiye ederim makam arabası olabilecek nitelikte, karakterli bir araç..fiyatıda tam istediğiniz gibi..elegance donanım yağmur sensörü,bi-xenon far,otomatik far yükseklik ayarı,tek tuşla kapanır arka perde vs vs gibi sayamadığım bir çok kullanışlı özelliği var..