Ucuzkasko.com başkan bide burdan hesaplat :D
Sekonun dediği dalga bi arkadaşımdada vardı 300 liraya kadar ödemiyo kasko. Ama fena indirimli oluyo .
Printable View
Ucuzkasko.com başkan bide burdan hesaplat :D
Sekonun dediği dalga bi arkadaşımdada vardı 300 liraya kadar ödemiyo kasko. Ama fena indirimli oluyo .
sigortam.net'ten almıştım bende
1600lira gibi bir fiyat vermişlerdi , muafiyetle 1050tl'ye düştü fiyat
Aynen katılıyorum.Ben aracımı yaptırdım 99die kimse yanaşmadı , yanaşan 2500TL. istedi.%2 muafiyetle 1550TL. ye düştü.
Kimi muhafiyetli neden yaptırdın kazada görürsün ebeninkini dedi , Kimi çok fiyat farkı warmış iyi yapmışsın dedi.
Bende bilmiyorum doğrumu yanlışmı yaptım ama yaptırdığım yer 3-4senedir ewi kaskoluyo bana güwen herhangibişeyde %2den fazlası çıkmicak senden dedi bende yaptırdım.
Bu arada subaruya 3750 isteyene yuhhhhhhh diyorum.:eek:
Sigortam.netten bir bayan aramıştı kasko için bu %2den bahsetti ilk başta inanmadım güvenmedim defalarca aynı soruları sordum,telefonu kapattık arada mailleştik sonra tekrar aradı yine aynı soruları sorunca bezdi artık merak etmeyin %2'nin üstü kesinlikle gelmez elinizde zaten mail kanıtlarınız var dedi rahatladım:D
araç bedelinin %2'si ne kadar olan hasarları cebinden ödüyorsun, %2'sini aşsa da yine %2'lik bedeli (30.000 TL'lik araçta 600 TL) hasar durumlarında araç sahibi ödüyor, doğru mudur? :)
ha bu arada kaskonun pahalı olma sebebı arabanın performaslı olması dedı telefondakı kadın 20 dk. guldum:D:D:D:D
beyler sigortam.net ten yaptırdım kaskoyu hakıkaten acaıp ılgılendıler bı ıkı sıkıntı oldu en basta kendılerını affetırmek ıcın baya bı ındırım yaptılar...walla cok ıyı bı kurulus sukularını verdım:d
+rep