|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü başlayamadığım ''Game Of Thrones ilk sezondan bir bölümünü D-Smart HDe de seyredince ''tamam vakit doldu artık'' dedim kendi kendime ...
![]() Taht oyunu oynadığında ya kazanırsın ya ölürsün! R.R. Martin'in çok satan roman serisinden TV'ye uyarlanan dizi, 13 dalda Emmy adayı. Çok satan roman serisinden uyarlanan Game of Thrones, sürükleyici hikayesi ve 13 Emmy adaylığıyla yılın dizisi. Truva ve 25. Saat’in senaristinin kaleme aldığı dizide, Terminator: SCC’tan Lena Headey, The Lord of the Rings’ten Sean Bean ve Nip/Tuck’tan Peter Dinklage başrolleri paylaşıyor. Aşağıdaki linke tıklayarak dizi hakkında(karakterler ,mekan,konu) ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. LİNK Az bir arama ile çeşitli sitelerden türkçe altyazılı izleyebilirsiniz yada torrent sitelerinden komple sezon 1 ve sıra ile 2. sezonun yayınlanan bölümlerini indirip Türkçe altyazı ekleyerek izleyebilirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önce Spartacus ve Dead Man Walking dizileri ile ilgili konular açmıştım çok beğendiğim için bu dizide aynen böyle bana güvenin.. Bu da iki tanıtım videosu ; İlk video bomba ; Game of Thrones Bölüm 0 [Tanıtım Bölümü - Türkçe Altyazılı] - YouTube Game of Thrones Bölüm 0 [Kamera Arkası - Türkçe Altyazılı] - YouTube Son Düzenleyen Antalyalogy; 26-10-2011 21:44. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 101
|
2. sezonu merakla bekliyorum, gerçekten harika bir dizi. Bu tarz dizi-film oyun vs hoşlananlar kesinlikle izlesin. Ayrıca 1. sezonun son bölümlerinde Sibel Kekili de diziye katılıyor
__________________________________ ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 206GTİ
|
Son zamanların en iyisi gerçekten, çok başarılı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: d4d & palio n2
|
2. sezon daha başlamadı bu arada. 15 nisanda yayınlancak ilk bölümü
__________________________________ "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir." Son Düzenleyen ceratoniaorg; 26-10-2011 21:35. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: civic
|
güzel dizi tavsiye ederim ama 2. sezon geç başlayacakmış galiba..
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bende 2 gün önce izledim bitirdim ilk sezonu fakat 2.sezon çok geç geliyor. The Borgias'ta aynı şekilde..Bu tarz İzleyecek başka dizi önerisi olan varsa beklerim?
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4cük
|
güzel dizi 2. sezonu merakla bekliyenler içindeyim
ak yürüyenleri görücez daha
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 11 Golf GTI & 09 Mini JCW & 11 Corsa CDTI
|
Sezon finali superdi
__________________________________ I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
bu serinin kitapları mutlaka okunmalı diyeceğim ama kim okursa artık...
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: N/A 306 gti
|
Targaryen
__________________________________ /// PEUGEOT SPORT it's Pug Life Son Düzenleyen undertaker; 27-10-2011 08:46. Sebep: sms lerden alışkanlık olmuş kısaltmalar, bozuk Türkçe kullanımı :D |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Dizi çok güzeldi fakat ilk sezon bitimi ile 2. sezon başlangıcı arasındaki süre çok uzun. İkinci sezon başladığında ilk sezonu tekrar izlemek gerekecek
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ..........................................
|
Son Düzenleyen kidlock; 09-11-2011 13:17. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
kitaplarını okumuştum daha önce dizisini seyretmiştim, gerçekten battle star galacticadan sonra bir dizi olarak seyrettiğin en tkileyici dizi...
ikinci kitap bu ay çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam bu arada __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
izliyorum ilk bölümler çok sıkıcı şu kara kış bi gelsede akgezenleri iş başında görsek
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
izleme kardeşim böyle şeyler
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Dün 4 bölüm seyrettim arka arkaya feleğim şaştı..Bölümler de 1 saat arkadaş...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
fringe seyreden var mı başlıcam değer mi
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 206GTİ
|
Adamlar 3 bölüm yayınlıyor sezon arası 1 sene bekle sonra
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: WRX BlueMotion
|
Ben de izlemeye başladım... Gerçekten güzel... Spartacus; kan ve seks ile satan bir dizi idi. Bu daha kurgu ve konu odaklı...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |