7/25 diyordu simdi 16 sına cekmisler hayırlısı bakalım gelsede bir an once izlesek...
Printable View
7/25 diyordu simdi 16 sına cekmisler hayırlısı bakalım gelsede bir an once izlesek...
Jon Snow tabureye oturtmuşlar adam p.ç diye neler yapıyorlar.
Bu 3'lü arasında savaş çıkacak anlaşıldı ama khaalesi ile jon snow aynı kanı taşıdıklarını anlayıp güçlerini birleştirirler mi
En son nefes verme sahnesinde görüyoruz ki ak gezenler ziyarete gelmiş anlaşılan :)
Şenlendi bile, hadi hayırlısı
türkçe alt yazısı ne zaman çıkar
böyle bir dizinin 7 sayfa konusunun olması oldukça üzücü.her sezonun 4-5 kez izlemiş halada izleyen biri olarak deli gibi yeni sezonu bekliyorum.bu sezon 7 önümüzde sezon 6 bölüm sonrasında sinema filmi olarak bitirecekler diye biliyorum.keşke bitmese
1.5 sene ara nedir ya... ama oyle guzel ki, bekletiyor serefsizler :)
ne zman başlıyacak yeni sezon
Uzun bekleyiş bitti. Yeni bölümü izlerken uzun süre beklemenin de verdiği özlemle çok keyif aldım gerçekten :)
Anladığım kadarıyla çok sağlam bir savaş bekliyor bizi :D winter is here :D
Cersei Lannister'ı bile özlemişim yani :D
Khalesi ile Snow'un bulusmasini bekliyorum. Sonucta ikisi de targaryen
2. bölüm 23 Temmuz yayında olacak neyse ki çok beklemeyecez :)
Dün 6. sezonun son 2 bölümünü izleyip 7. sezona start verdik iyi geldi :)
cCc Arya Reis cCc :D :D
Stark ailesinin zaferiyle sonuçlanır inş.
Dizide ki en sevilen karakterler starklar olmuştur.
cCc unutmadık Obreyn Martell cCc
bu sene çok efsane olucak.Benim merakla beklediğim artık jon snowun khaleesiyle buluşması.Sam mesaj yolladı ejderhacamlarının kalenin altında olduğunu.E şimdi jon kaleye gidecek khaleeside orda.4. bölüme herşey netleşmeye başlar artık.
açılış sahnesinde arya tüyleri diken diken etti. uzun bi beklemenin ardından hakketten beklediğimize değdi. lost gibi bozmadan biterse tadından yenmez :)
Bu diziye ne zaman bağlansam sempati beslediğim karakterleri öldürüyor. Zaten tam jon snow'a ısınmışken o da gitti de allem edip kallem edip getirdiler :D Kitabı okumadım, paralel gidiyorlar muhtemelen kitapla yani o yüzden daha çok George martin amcaya öfkeliyim ama prodüksiyon gerçekten müthiş. Bakalım snow ile ejderhalı abla ne zaman bi araya gelecek.
kitapla aynı gitmiyor.
Kitapla dizinin şasi aynı ama dizi biraz modifikli :D
Dün sızan 6. bölümü izledim :) 6.bölüm ve 5.bölüm bu güne kadar izlediklerim arasında en iyi bölümlerdi.
En son kanepede ayağa kalkmış vaziyette küfür ederken ki halimi çekmiş eşim :hehe:
Jon ile Bran'in buluşmasını bekliyorum. İşte o zaman ortalık daha fazla karışıcak.
Şimdiye kadar ki en iyi ilk 3 bölüme S07E06 oynar ama son bir sezon kaldığı için diziyi acayip hızlandırmışlar. Eskiden bi yerden bi yere gitmek en az 3 bölüm sürerken şimdi aynı bölüm içerisinde hallediyolar. Dothraki ordusunun Lannisterlara saldırması bile 3x speed tadında gerçekleşti.
not: Yeni reyizim Arya, kız tam isviçre çakısı gibi olmuş
Bir şey sorucam, şu an dizide işlenen yerler senaristlerin ürünü değil mi? Belki tuhaf gelecek ama klasik Hollywood filmleri tarzına döndü çünkü. 6 sezon boyunca bir çok karakteri neredeyse ana karakter gibi işleyen dizi bir anda jon ve dany moduna girdi. Bu durumdan bi rahatsız olan benim. Millet ejderhaları nasıl beklediyse iki görsel şölen izleyince en iyi bölüm falan yazmışlar ekşide. Evet kesinlikle katılıyorum inanılmaz bir çalışma var ama kurgu falan çok kötü. Yani dany madem bu kadar çabuk gelebiliyordu direk ejderler ile gezip görseydi çok mu zor. Senaristler resmen burası çok güçlü oldu biraz gücü şuraya kaydıralım moduna girdi.
Neyse muhalefet olmak için yazmıyorum ama tek tek saymayacağım ama bu dizinin tutma sebebinin aynı anda bir çok karakterin konusunu izlemiş olması iken şimdi üç ejderha kızart, jon'u sürekli bir belaya sok sonra kurtar bu uğurda kenarda köşede kalan karakterleri harca vs.
Dizide çizgisi tek değişmeyen kitaplardan hatırladığım kadarıyla Westeros'un en zeki adamını yerlere düşür vs. Şişko hikayeyi tamamlasaydı da doğru düzgün görseydik şu olayları.
Şu an an tek takip ettiğim arya, g.te g.t diyebilen tek karakter. Net, entrika falan yok.
Aynen Jon ile Bran'in buluşmasını ben de bekliyorum. Olay orda kopacak bence.
----Bundan sonrası spoiler içerir----
Ejderhaların biri gittiğine göre White Walkerlar ile savaş sırasında ejderhaların birini Dany, diğerini Bran kontrol edecek bence.
Ayrıca Arya hançeri neden Sansa'ya verdi anlayamadım.
Bir de bizimkiler etrafı sarılı beklerken Gendry duvara gitti, kuzgun duvardan Dragon Stone'a gitti, Dany Ejderha ile ile Dragon Stone'ndan bizimkilerin yanına geldi falan. Biraz hızlı gelişti. Sanırım White Walkerlar Eastwatch'a 1 - 1.5 gün uzaklıktalar. Burdan o sonucu çıkardım.
Jon sudan çıktığında kılıcındaki gözler oynuyor, dikkat eden oldu mu?
Daha bunun gibi si sürü soru var aklımda, artık sezon finalini bekleyeceğiz :D
----Bundan sonrası spoiler içerir----
birini dany diğerini jon kontrol edicek bence cunku bran jon un targeryan odugunu bılıyor bulustuklarında soyleyecek
bran akgezenlerın ejderhayı warglıyabılır :D aslında savas nıght kıng ve bran arasında olacak nıght kıng branın peşinde
arya ve sansa lıttlefıngera oynuyolar bence yada arya lıttlefıngerı oldurdu onun yuzuyle sansaya sadakat testı yapıyor.
gendry hızlandırmaları lazım sezon fınalınde savas baslıcak artık onumuzdekı sezon boyunca savas surecek daha azor ahai meselesı var
Dizinin 7. sezonu da haziran ayında başlayacakmış, sanırım 8. sezonda final yapacakmış. Bu diziyle Prison Breakten başka hiç bir diziye delicesine bağlanamıyorum, biterse yandık :D
Hançer olayını bende çözemedim. Ayrıca Jon kılıcıyla White Walkerları deşti ama hala yaşıyor. Sanırım White Walkerları tamamen yok etmek için yaşam ağaçlarına saldıracaklar. Bran sahnelerinde üç gözlü kuzgun olduğu sırada görmüştük.
Benjen amcayı gönderen de kesin olarak Jon başkası değil. Fragmanda uçan kuş vardı o da sanırım Brandı.
Greyjoylar piyasa da mevcut değil. Halbu ki o herife hasta olmuştum. Özellikle Cersei'nin ne sevdiğini sorması parmaktan hoşlanır mı demesine kopmuştum.
Bu sezon koca haneler çok kolay düştü. Tyreller vs. hep gitti westerosu Dothrakiler mi fethedicek aluminyum
Tahmini spoiler...O da ne yalan dolandı. Kitapta yer alan yamulmuyorsam 20bin kişilik tyrell ordusu hem kuşatmada yoktu hem de bi anda uçtu. Keza yine benzer bir güce sahip dorne ordusu da bi anda uçtu gitti. Bu sezon en çok şikayetçi olduğum şey bölümler çok yalapşap. Önceden ejderhanin kalenin etrafında dönmesi bile bir bölüm sürüyordu. Şimdi bir 2x speedde gidiyor her şey. Keyfi kalmıyor haliyle. Dizinin teorisyeni çok. Ama sızan senaryoyu okumamış olsam da kenarda köşede yediğim spoilerlar ile sızan senaryoda gittiğini söyleyebilirim. Herkesin tahmin ettiği üzere kalan iki ejderhadan diğerini jon sürecek. Bran de tahminimce savaşın en deli yerinde wight ejderhayı kontrol etmeye çalışacak. Son iki bölümün oluş sebebi cerseiye ölü ordusunu kanıtlama isteği tamamen bu durum oluşsun diye yazılan zorlama hikaye idi. Yoksa bunu gören cersei cana gelip dany'e aslında biz senle çok iyi anlaşırız diyecek yapıda değil.
Bir ton ekstra teoriler var her zaman olduğu gibi. Örneğin rheaghar'ın yaşıyor olup hatta onun jagen hgaar olduğunu söyleyen hatta aryayı seçmesine sebep olarak halası lyannaya çok benziyor olmasını(bir kaç yerde bazı karakterler bunu aryaya söylemişti) falan göstermişler. Yok işte saçının bir kısmı gümüş o yüzden ölmedi falan diye. Tabi hikaye bu teorilere oldukça açık, çünkü yapı gereği bir çok boşluk var ve onlar sayesinde merak uyandırıp ilgiyle bağlıyor.
Uzun lafın kısası umarım klişe Hollywoodvari bir son ile bağlamazlar diziyi. Umarım ilerde bahsederken işte bütün bunlar Bran'ın rüyasıymış falan diye küfretmeyiz
o degılde kaldı 1 bolum kım beklıcek 1 sene be :D
Rhaegar Targaryen - Game Of Thrones Viki
Resme bakınca Jagen Hgaar direk.
Sen kalk 7 sezon adamı bize p.ç diye yuttur. Sonra o çocuk dizinin en sevilen hanelerinin ortak yapımı çıksın.
Rhaegar yaşıyorsa vay aluminyum vay