demekki sağlıklı bir rc değilmiş :D
Printable View
sağlıklı rc deilmiş dediğin feh typerla yürüyordu :) halada hızlı şimdi seninki stocktur ona kesinlikle lafım yok benim demek istediğim rs te sorun vardır senin klasmanın filtre egsoz yazılımlı rs -- alt üst emme kelebek kapak işli rs deil çok çok geçer bizimkiler kdr sağlıklıysa eğer ;)
Rs lerde sorun var yok bilemem biz zaten bir idda üzerine cıkmadık eğlenmek için cıktık vede eğlendik kim nerdeymiş öndemiymiş arkadamıymış hiç sorun değil birbirimizin motor ve egsoz seslerini bile duymak yeterli biz tatmin olduk lütfen farklı yorumlar olmasın cliocu arkadaşlarda temiz çocuklar
benim rc de klima sökük deil :) headers derken orjınali ne ise o farklı bişey yok:) saglık konusuna gelince maşallah ciğeri yerinde bayram dönüşü bol denemeli geri döncem inş. bu arada benim aem filtre fenalarda imiş hks taktım araba yerinde durmaz oldu ama bariz fark oldu. Ben aldığımdada filtre iyi deildi bi kaç kez çamur felan olmuştu demekki o dönem çok kötü olmuş filtre.
anladım abi:) benim acil lastik almam lazım:) tutunamıyorum arkalar iyi gibi idi ama öne aldım 60 70 kactan basarsam basıyım çok sarıyo 2 sonuna kadar.Birde iltreden sonra çok değişti arabaya eziyet ediyomuşum resmen:) Bayyram dönüşü sen ve ev rc ile denemek istiyorum:) Bakımlarıda tam bundan sonra herşey hızlanmak için:)
Eksikler giderilip tekrar denenir sorun değil. ;)