Tabi canım aynen yan koltukta yusuf belirdi. :D
Printable View
alper abi büyük geçmiş olsun allahın sevdiği kuluymuşsun çok ucuz atlattın o çubuğuda değiştirince hiçbirşey kalmaz gerçi söken usta bana küfürü basar ama olsun sağlam oldu baya :)
gelen arkadaşlara teşekkürler. güzel gece oldu. otobana baya kalabalık çıktık. tahminim 15 araba felan vardı. kendi aramızda denedik araçlarımızı.
alper abi megane hakkaten sandığımdan iyi gidiyomuş. ama 2 seferde hep 2. vites 60 gibi bastık, direkt öne çıkıyo seninki. 60 ölü benim için :( 1 kere 70-80 aralığında bastık ama onda da sen geç bastın sanırım.
bu arada umarım önemli bişi yoktur alper abi.
benim arabanın sonda orjinal egsozu vardı ceza tediğimden oda patladı zaten :) biraz o yüzden arabanın gidişi felan değişti gibime geliyo. neyse bakalım aşayım şu ufak tefek sorunları. umarın daha iyi olur.
imş. en yakın zamanda yine bir organizasyon olur. ii geceler herkeze.
millet pek dönmedi galiba evlerine. yazan yok daha.
sğlasın abi ama enginin araba daha temiz aslında. sanırım onu pek inceleyemedin. bizimkide iyi yaa ii bakılmış gene. 1-2 sorunu var bakalım zamanla halledeyim dahada güzel olur.
Bir ara benim cama bir su geldi ne oluyor dedim baktım sen fıskiyeleri açmışsın.:) Sonra aynadan bakıyorum bir garip gidiyorsun yavaş falan baya bir baktım aynadan elim telefona gitti, sinyal, selektör vs. görmeyince bir problem yok diye durmadım sonra. Valla üzüldüm kusura bakma.
alper abi benle denedikten sonra mı oldu bu olay? öncemi?
Benim RS'de de 2 kere yağ çubuğunun yuvası dibinden kırılmıştı. Nası kırılıyor hiç anlayamadım. Geçmiş olsun :)
Megane RS sizi geçtiyse, ben iyi ki gelmemişim :p
Gecmis olsun Abı
ne adamsın kelim yau :) bide öle bantlamış etmiş, hala basıyosun :D
kurtezde olucam bende akşam ;) görüşürük