fanatikliğim yoktur honda peugeot ama fransız arabalarını daha çok severim senin hondada baya diri duruyordu hoşuma gitti aslında birazda organize olamadık otobana cıktık yanında kimi gördüyse herkez kornaya bastı ben bile şaşırdım
fanatikliğim yoktur honda peugeot ama fransız arabalarını daha çok severim senin hondada baya diri duruyordu hoşuma gitti aslında birazda organize olamadık otobana cıktık yanında kimi gördüyse herkez kornaya bastı ben bile şaşırdım
Evet Engin bir süre sonra sizi kaybettik zaten.
Keşke deneyebilseydik ölçü alırdım kendime şu ana kadar çok fazla honda dışı araçla deneme fırsatı bulamamıştım. İyi olurdu.
2 de F7R güzel tutunuyor sonra benim devir çevirmem bize avantaj oluyor ve 3. 4. vites sonralarına doğru ara açılıyor. F7R ın daha sonraki iyileştirmiş hallerini merak ediyorum güzel denemeler olur.
Rs lerden biriyle deneyebilseydik çok güzel olacaktı Rs beni geçer biliyorum fakat ilerde ekleme veya düzeltme yaptığımda Rs e ne kadar yaklaştım bunu görmek adına. Dynoda çıkan güce inanmıyorum malesef. Yol herşeyi değiştiriyor.![]()
Keşke ilk görüklede konuştuğumuz gibi olsaydı Alper abi ve Cuprayı önden salacaktır arkadan sırayla denerdik fakat herkes onların sonucu merak etti sanırım ve ileri attı kendini ben arkada öndekilerle ara açılsında yanıma biri gelsin diye bekledim iletişim kopukluğunun vermiş olduğu sonuçla sadece F7R ile denedik. Eğlenceliydi.
rs ci arkadaşlarla 50 km ye yakın yürüdüm benim arabama yakın olan hatta dengi sadece egsoz var filtre bile yok jg rs ben iki kişiydim rs ci arkadaşlar tek güzeldi
Rc bildiğim kadarıyla 2.0 180 Hp Standartı dimi?
bazı arkdaşlar laf yapıyorlar benim yanımda 90 kilo olduğunu söyleyen bir adet öküz vardı bende 80 arkadan yetişebilip takip ettiğini söyleyen arkadaşlar ona göre yorum yapsın
ayrıca araban 1.6 motora göre gayet iyi yürüyen bir makina 98 yılın da arkadaşım sıfır aldı 1.6 160 hp dediğinde dudağımız uçuklamıştı
hiç birşeyin benim için önemi yoktur önemli olan arkadaşlarımla yada yeni tanıştığım insanlarla nasıl eğlendiğimdir gerisi boş Yusuf güzel bir organizasyon yaptı eğendik gerisi boş
güzel denemeler oldu f7r hızlanınca denemeleri yine yaparız ercanında dediği gibi devir dönmenin güzelliği çıktı ortaya bunlara ek olarak vti ın daha 4-5 boyu var araba şu anda zenginde bu şekilde karşılıklı hızlanarak sonuçları görmek herşeyden güzel önemli olan zevk alabilmek geçtim geçildim fantazisine kapılmadan yürüyebilmektir güzel denemeler bakarsınız kafam eser b16 tıyı koyarım yine rexe bende katılırım aranıza![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
206 rc ile baya eğlenceli oldu hakkaten. kimse anlamadı bi baktık kestele gelmişizbu arada bende yakında orjinal yazılıma dönmeyi düşünüyorum. o şekilde de deneriz.
Geçmiş olsun kelalper
Araban o kadar güçlüki motorun yağcubugu dibini kırıyor
Clio Rs ler içinde söyliycek söz yok ...
Yazılımlı Megane rs e tutunmak gerçekten zor bastıgı gibi ayırır CLio Rs leri
Defalarca denedik bunu zaten
Tüm herkezin ayaklarına sağlık diyelim
RC - RS denemesi nasıl sonuçlandı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)