Kayıt ol

Eski 27-10-2011, 13:11   #1

SEFAKALACAY - ait Avatar

Otomobil: Megane 1,5 dci & Gc8 SBR 30

Rover220 Turbo Coupe Sorgusu

Arkadaşlar abiler merhaba Aracı kendime düşünüyorum.

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Araçta onno usta yazılım,nam coilover ve iskender ustadan egsoz var.Görüştük araç sahibi ile sizlere de danışmak istedim.Tşkler..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0/detay/#close

S o F i K

Son Düzenleyen SEFAKALACAY; 26-11-2011 15:58.
SEFAKALACAY isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-10-2011, 13:28   #2

Otomobil: ...

ilk 3 foto bıraz garıp bence ıyı bır kaportacıya goster...
the "K" isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-10-2011, 13:29   #3

RCkid - ait Avatar

Otomobil: Polo GTI,206RC turbo, civic

RCkid - MSN üzerinden Mesaj gönder
arabayı biliyorum
önermem

USPerformance by UtkuSelamoğlu
RCkid isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-10-2011, 14:59   #4

Otomobil: 156 GTA Sportwagon

tüm rover camiasından uzak durmanı öneririrm. Uzun süre 220T kullandım malesef
bersavas isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-10-2011, 15:08   #5

SEFAKALACAY - ait Avatar

tünayK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilk 3 foto bıraz garıp bence ıyı bır kaportacıya goster...
Araç için kaporta ile ilgili birkaç sorun olduğu söylendi tampon çamurluk ezik boya kalkması vs ancak ilk sahibi olduğu ve kazası değişeni olmadığı da söylendi tşk ederim

S o F i K
Eski 27-10-2011, 15:09   #6

SEFAKALACAY - ait Avatar

bersavas´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Parça ve ikinci el piyasasının düşüklüğünden midir yoksa kronik ve mekaniksel problemlerden midir ?

S o F i K
Eski 27-10-2011, 15:11   #7

SEFAKALACAY - ait Avatar

RCkid´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arabayı biliyorum
önermem
Araç uğraşılmaya toplanmaya değmez bir araç mıdır ikinci bir araç olacağından dolayı zaman ve bütçe ayrılacak.Şase kule veya mekaniksel ciddi bir problemi var mı bildiğiniz ?

S o F i K
Eski 26-11-2011, 15:59   #8

SEFAKALACAY - ait Avatar

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Araçta onno usta yazılım,nam coilover ve iskender ustadan egsoz var.Görüştük araç sahibi ile sizlere de danışmak istedim.Tşkler..

S o F i K
Eski 26-11-2011, 16:03   #9

cetinkaya55 - ait Avatar

Otomobil: GC8 STİ & FORESTER XT & ROVER 220 TC & ASCONA 400

bersavas´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
camia derken???
cetinkaya55 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-11-2011, 16:24   #10

cetinkaya55 - ait Avatar

SEFAKALACAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

linkte araba göremiyorum ama rover hakkında kısa bilgi vereyim.Öncelikle arabayı bildiğin iyibir yerde kontrol ettir,motor,kasa ve yürüyen olarak temiz ortahalli bir rover 12-13 bin civarında alırsın(bence daha değerlidir ama...).Rover benzinli turbo araç nasıl ise o da öğledir bir fark yok.Stock motor malzemeleri oldukça kalitelidir ama yaş olarak değerlendirirsen elbetteki yorgundur,bakımlı değilse muhtemelen sana masraf çıkaracaktır.Bu fiyata bukadar iyi performanslı ve güvenilir araç bulamazsın (önlem almazsan frenler zayıftır).Bu hevese kapılıp yorgun arabayı alan arıza yaptığında da roverı karalayan çok insan vardır buradan anlatmak çok zor,uzun bir iş....kısacası,yaş ve bakımla orantılı değişmekle birlikte,malzeme fiyatı bir çok markadan ucuz,kullanımı zevkli ve ekonomik coupe araçtır.
Yazılım ile pek bir şeydeğiştiremezsin ancak ecu değiştirisen motor performansını artırabilirsin çünkü stock ecu'ya müdehale sınırlıdır..

Son Düzenleyen cetinkaya55; 26-11-2011 16:45.
Eski 26-11-2011, 16:52   #11

SEFAKALACAY - ait Avatar

cetinkaya55´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
linkte araba göremiyorum ama rover hakkında kısa bilgi vereyim.Öncelikle arabayı bildiğin iyibir yerde kontrol ettir,motor,kasa ve yürüyen olarak temiz ortahalli bir rover 12-13 bin civarında alırsın(bence daha değerlidir ama...).Rover benzinli turbo araç nasıl ise o da öğledir bir fark yok.Stock motor malzemeleri oldukça kalitelidir ama yaş olarak değerlendirirsen elbetteki yorgundur,bakımlı değilse muhtemelen sana masraf çıkaracaktır.Bu fiyata bukadar iyi performanslı ve güvenilir araç bulamazsın (önlem almazsan frenler zayıftır).Bu hevese kapılıp yorgun arabayı alan arıza yaptığında da roverı karalayan çok insan vardır buradan anlatmak çok zor,uzun bir iş....kısacası,yaş ve bakımla orantılı değişmekle birlikte,malzeme fiyatı bir çok markadan ucuz,kullanımı zevkli ve ekonomik coupe araçtır.
Yazılım ile pek bir şeydeğiştiremezsin ancak ecu değiştirisen motor performansını artırabilirsin çünkü stock ecu'ya müdehale sınırlıdır..
Verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim daha öncesinde 96' Gc8 Turbom vardı bundan dolayı az çok tahmin edebiliyorum aracı ve çıkarabileceği masrafları bu yüzden çok hevesli davranıp atlamıyorum daha doğrusu

S o F i K
Eski 26-11-2011, 20:19   #12

SEFAKALACAY - ait Avatar

Güncel diyelim var mı bilgisi olan önemli biraz...

S o F i K
Eski 26-11-2011, 22:13   #13

cetinkaya55 - ait Avatar

Bedava bir Tomcat forumdan bir arkadaşımız,arabasını çok sever ve arabanın ciddi extraları var....

Rover 220 Turbo Coupe 1996 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 63097301
Eski 26-11-2011, 22:19   #14

serkan_2120 - ait Avatar

Otomobil: Leon 1.6

220T oldukça keyifli bir araç bence o paraların çok daha fazlasını hakediyor eğer iyi bakarsan kıymetini bilirsen benim ben diyen bir çok araca el sallarsın 1 yıla yakın sahip olduğum şimdilerde antalyada olan eski bir rovercıyım çok kurcalamana gerek olmayan stok hali bile çok canlar yakabileicek bir araç tavsiye edermiyim evet ama doğan şahin yerine tek kapı araç alıyorum mantığı ile yaklaşacaksan kesinlikle tavsiye etmiyorum her yerde parçasını bulurusun ama anlayan ustasını bulamazsın hiçbir sorunu olmadığı halde devirdaim değiştirmiştiler bana inan evlat acısı gibi koymuştu sorunusuz bir parçaya değiştirdiğim ve sorunu çözemediğim için meğer sorun sadece borulardan birinin tıkanmasıymış
serkan_2120 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-11-2011, 22:31   #15

SEFAKALACAY - ait Avatar

cetinkaya55´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bedava bir Tomcat forumdan bir arkadaşımız,arabasını çok sever ve arabanın ciddi extraları var....

Rover 220 Turbo Coupe 1996 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 63097301
Abi araca gittim baktım sağolsun Tuncay abimde çok ilgilendi.Gerçekten fazlasını hakeden bir araç ancak bütçe meselesi de var tabi ondan vazgeçmek zorunda kaldım.Tuncay abinin aracından.

S o F i K
Eski 26-11-2011, 22:33   #16

SEFAKALACAY - ait Avatar

serkan_2120´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
220T oldukça keyifli bir araç bence o paraların çok daha fazlasını hakediyor eğer iyi bakarsan kıymetini bilirsen benim ben diyen bir çok araca el sallarsın 1 yıla yakın sahip olduğum şimdilerde antalyada olan eski bir rovercıyım çok kurcalamana gerek olmayan stok hali bile çok canlar yakabileicek bir araç tavsiye edermiyim evet ama doğan şahin yerine tek kapı araç alıyorum mantığı ile yaklaşacaksan kesinlikle tavsiye etmiyorum her yerde parçasını bulurusun ama anlayan ustasını bulamazsın hiçbir sorunu olmadığı halde devirdaim değiştirmiştiler bana inan evlat acısı gibi koymuştu sorunusuz bir parçaya değiştirdiğim ve sorunu çözemediğim için meğer sorun sadece borulardan birinin tıkanmasıymış
Araca cahil coupe ucuz mantığıyla yaklaşmıyorum elbette her yönüyle irdeliyorum.Dediğiniz gibi çok atıp tutanlar var ancak benim için önemli olan kullanıcıların edindiği tecrübeler ve görüşler kötü bir yoruma da rastlamadım hayırlısı diyorum.Tşk ederim

S o F i K
Eski 26-11-2011, 22:46   #17

cetinkaya55 - ait Avatar

serkan_2120´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Borunun tıkanmasını devirdaim diye halletmeye çalışan abidik gubidik ustalar yüzünden bilen bilmeyen rover hakkında konuşuyor,marka fanatikliği yüzünden şu güzel yurdumun güzel insanları da bilmeden çamur atmayı çok seviyor.Tek sorun rover firmasının kapanmış olması nedeniyle parça olmayacağı düşüncesi.Çağımızda parça tedarik edememe gibi bir sorun kalmadı,derim.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 01:42 ::::