|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda
|
Merhaba arkadaşlar,
Bayramda kısmetse araç ile bulgaristan'a gitmeyi düşünüyoruzda. turring midir nedir tam bilmiyorum ordan baktım fakat çok fazla fiyatı var... Duyum aldım avcılarda bi cafe'de yapıyorlarmış bulgaristan'a yollayıp 1 hafta sonra geliyormuş Veya sigorta şirketinde çalışan arkadaşlarımız var mı nerden yaptırsamda ucuz'a çıkartsak şu işi bi türlü bulamadım Belki fikri olan arkadaşlar vardır yardımcı olursanız sevinirim ![]() Teşekkürler |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
Yalnızca Avrupa ülkelerinde istenilen bu sigorta, karşı tarafa verilen zararları karşılar.
Zorunlu trafik sigortası poliçesi, araç ruhsatı ve vergi numarası gereklidir. 15 günlük (63,30 Euro), 1 aylık (79,13 Euro), 3 aylık (142,42 Euro), 5 aylık (205,73 Euro), 6 aylık (237,38 Euro) , 1 yıllık (316,50 Euro) hangi şirketten yaptırırsan yaptır fiyat sabittir __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Aynen böyle fakat sınırda yaptırırsan daha ucuz oluyor
Yani türk sınırında yaptırırsan fiyat farklı bulgar sınırında yaptırırsan farklı, Sanırım avcılardaki o yapan yerle konuşucam yarın birkaç kişi orda yaptırmış fiyat daha makul nerdeyse bu fyatlar ile yarı yarıyaymış ![]() Teşekkür ederim |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|