|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
97 model golf 3 sportline ım var ilk arabam ve gerçekten üzerinde çok emeğim var aracın bütün çalışmayan bozuk aksamlarını eksiklerini topladım sıfırladım şu an son derece sıkıntısız masrafsız güzel bir araç. Fakat ne yaparsam yapayım araçın gücünü arttırma olanağım yok çünkü bu iş için uygun parçalar bu modelde yok. GTİ olsa onun tuning parçaları var ama temiz bir GTİ bulmak sıkıntı ve gerçekten çok aşırı yakıt tüketimi var. 14-16 bin arası piyasası aracın.
bu aracı satıyım diyorum ama yerine ne alsam ona karar veremedim. Öncelikli tercihim honda sebebide moturunun son derece sağlam olması ve modifiyeye uygun olması. Ayrıca parçalarıda çok kolay bulunuyor. Keza yakıt tüketimide öyle. Max 16 bine kadar nasıl bir honda alabilirim. Stock olursa daha iyi olur yavaş yavaş kendim birşeyler yapabilirim ama hangi kasa kaç model bakmalıyım. Vw grubunun araçlarından iyi anlarım ama honda konusunda malesef pek bir bilgim yok malum ilk arabam bu golf. Alternatif olarak önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Pejo pek düşünmüyorum güvenlik olarak pek tatmin etmiyor beni. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
O fiyatlara Ek kasa bulabilirsin sedan hb model de temizlik ve fiyata göre değişir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
O fiyatlara çok süper bi gsi alırsın üstüne para bile kalabilir, ekmeği yenmemiş gsi bulmak zor ama bi şansını dene, orjinal olmasına özen göster. Emin ol alacağın gsi seni hondadan daha çok memnun edecektir, şehir içinde 2.0 motorla aynı yakar fakat uzun yolda yakıt tüketimi çok düşer bi düşün bence
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
O fiyatlara ararsan birazda zorlarsan 1.6 ies bulabilirsin. Üstüne çıkarsan çok temiz olsun demezsen kaza bela aramazsan vti bulabilirsin tabi performans açısından üzerine harcadığın para önemli bir etken bundan sonraki aşamada. İkisi de verimlidir en azından şu an bindiğin araçtan daha çok tatmin eder gidiş olarak.
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
18-20 aralığında eli ayağı toplanması gereken hb vti bulabilirsin biraz uğraşırsan. Motorda sıkıntı yoksa performans açısından ilerleyen dönemlerde toplama yaparsın çok güzel işini görür.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Dizel araba alsana o kadar km yapıyosan ya da ufak hacimli bişeyler LPG koy
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
kıyıda köşede biraz param varda 20 ye çıkarsam daha sonra araca yapılıcaklar için sıkışabilirim o yüzden max 16 bin düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: EJ9 civic , 308 vti , a6 2.7T
|
1.4 civic alıp sohc vtec yapabilirsiniz, clio 2.0RS alabilirsiniz veya 2. seçenek daha mantıklı olabilir. Ama civicde yakıt tüketimi, clio'ya göre kabul edilebilir olacaktır.
__________________________________ NV075 ![]() Eat Sleep Race
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
. Hondalar çok yakmıyor zaten..
|
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]() |
![]()
Bu da mı illuminati ? |
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
corsa b GSİ alınır mantzel+headers+egzost+yazılım+ ufak tefek oynanarak toplanır it gibi gazlanır vergiden ve yakıttan tasarruf edilir
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: EJ9 civic , 308 vti , a6 2.7T
|
1.4is devirli kullanımlarda hiç acımıyor benzine ama sakin kullanımlarda da bir okadar ekonomik olabiliyor.
__________________________________ NV075 ![]() Eat Sleep Race
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: N/A 306 gti
|
o paralara zor, yakında memur kefil isteyecek Honda sahipleri
__________________________________ /// PEUGEOT SPORT it's Pug Life |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
sana bi önerim, alacağın aracını bumadan arabanı satıp değişme önce alacağını bul sonra zaten üç beş eksiğie gözden cıkarıtrsan araban anında satılır. araba arama işi cok cok büyük dert olur sattıgınada pişman olabilirsin.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
gelen cevaplardan anladığım kadarıyla ne istediğimi anlatabilmişim
![]() bu corsa b için örnek bi link atabilirmisiniz sahibindenden ilgimi çekti