|
|
#1 | |||
![]() |
Yerimidir bilmiyorum ama galiba böyle konular açılmıştı elbet bilenimiz başından geçen vardır diyerek büyüklerime yaşıtlarımdan yardım bekliyorum,
Son 5-6 aydır iştahım acaip şekilde açıldı bir türlü doymak bilmiyorum sabah,öğlen,akşam eksiksiz bir şekilde ve abartılmış bir şekilde gidiyor yediklerimi hiç saymama gerek yok ama yedikce yiyesim geliyor kısaca + alkolle aramız biraz iyi + sigara kullanmıyorum çok yemek yeme veya sorun para harcamak değil 90 kilo oldum 1.80 boyum var vucudumda kilo almaya direk meyilli ve bunu eğer tutmazsam dahada ilerliyicek gibi gömlekler artık çok dar oluyor ve bu durumdan çok sıkıntı almaya başladım bunu nasıl durdurabilirim ? şimdiden teşşekür ederim.aramızdada aynı sorunu yaşayanlar varsa yazarsa sevinirim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Seat Leon 1.6 TDI, Peugeot RCZ THP 200
|
aynı sıkıntı bendede var boğazımı tutucaz başka yolu yok valla
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Abi ben bunu akşam evde sakin bir kafayla okiyim uygulamaya dediğin gibi fayfasını görmüşsen bende başlim . .
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
koray abi bendemi uygulasam bunları
![]() rıdvan şekerini bi kontrol ettir eğer ettirmediysen __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Fastfood tarzı yiyeceklerden ve biradan mutlaka uzak durman gerekiyor. Ben haftada 15-20 bira arası tüketime sahiptim şuan hiç bira içmiyrum. Hatta hedef kiloya ulaşana kadar alkol kullanmama kararı aldım. Şuan 86kg hedef 78kg
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
bence dikkat edin sağlığınıza Allah korusun genç yaşta kalp krizi geçirme oranı ülkemizdeki yeme alışkanlıkları sebebiyle her yıl dahada artıyor.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
dostum aynı şey bende de vardı, bir rahatsızlık geçirdim ondan sonra işhtahım bir açıldı sorma yemekten kalkıyordum 10dk sonra yemek resmi görünce canım çekiyordu birde çok hızlı yerim yemeği başkası bir tabak yiyene kadar iki tabak yiyordum bir süre sonra göbek çıkmaya başladı herkes halime şaşırıyordu kilolu halime. Okul başladı öğrenci evine geçince düzelebildim mideyi anca ufalttım yakında da spora başlicam eski halime dönücem inş.
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Eti maximus yiyin yemeklerden once.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Abi işte beni mahveden o fastfood hamburger,tost gördüğüm zaman kendimden geçiyorum zaten şu elma dilimi patetes canımdan can alıyor hafta içi bira az içiyoruz ama cumartesi oldumu artık votka viski full kör olucaz yakında dediğin gibi bunları biraz kilo verene kadar ara verelim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
abi allahdan biraz boy var kısa olsam bu kiloda daha fena oludu görüntü
![]() bende 2 -3 yılda cok kilo aldım fotolara bakıyorm daha inceymişiz... sabah iş aksam okul biraz düzenimi fena bozmus 8den aksam 22 ye kadar oturuyorduk hareket alanımz kısıtlı ve haliyle yemek düzenimzde saçma sapandı neyseki okul bitti simdi bi diyete niyet edip bide spora yazılmam lazım diet olarak senin verdiğini bi okuyup analiz edeyim ![]() badcat tesekkürler bu arada koray abi zaten sen o biraları içmeden standart yaşasan yine kilo verirmissnz bizde sigara alkol yok
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Seat Leon 1.6 TDI, Peugeot RCZ THP 200
|
ben sigarayı azalttım bu hafta günde 2 sigara içiyorum bu seferde yemeğe itiyo beni bunu nası dindiricez?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Yapılması çok zor ve sabır isteyen bir iş fakat bir arkadaşım kilo problemini %30 yediklerine dikkat ederek %70 her yuttuğu lokmayı 40 defa çiğneyerek zayıflamayı başardı.
Link çok gay ama faydası olur okuyun derim "Lokmanızı 40 kez çiğnemeden yutmayın!" __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Yok serkan ama bir ölçtürüm ezzaneye gittim iştah kesici haplar varmış kadın hemen ayarı vericekti bize ama bir aile dostumuz var doktor sorum kesinlikle uzak dur doğal yollarla kilo vermeye bak diyor oda full kaç koş diyor
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
|
Yemeklerin içindeki kıllarda kilo vermede faydalı. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Yok moruk ben kılı kenara ayıyıp yemek sonrası diş ipi yapıyorum
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Camış gibi yiyorum.Ne güzel fiziğim vardı.Göbek yaptık... 1.91 boyum var 86 kilo oldum .
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: fn2 type-r
|
yaa belki abes kaçıcak ama bende kilo alamıyorum 186 boy 63 kiloyum
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:42 ::::

oymamis Yag asitleridir.Hani bu reklamlar da gorursunuz ya omega-3-6-9 tiri virilarini..İste onlar bizim vucudumuzu saglikli yapan ve yag yakimina yardimci olan yaglardir.Bunlara ornek:zeytin yagi,findik,badem,ceviz gibi urunler tuketilmeli sabah ogunlerinde.Bu sayede yag reseptorlerinin doymasini saglarsiniz bu sayede ileriki ogunlerde vucut yag tutmaya ihtiyac duymaz ve yag birikimi daha az miktar da gerceklesir.Ayrica beyin icinde yasamsal besindir doymamis yag asitleri.