|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Bu kötü günlerde güzel bir futbol akşamı yaşarız umarım,forumda tartışmadan uzak tahminler yürütelim
|
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: --
|
1-1 biter
![]()
__________________________________ PPR Motorsports |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Beşiktaşlıyım ama hiç ümidim yok Fener el classico 2-1 yener
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Beşiktaş muhtemel olarak geçen hafta ki kadrosuna almeidayı ekleyerek çıkacak...
Aykut'un buna karşın bir taktik uygulayarak maça çıkmasını umut ediyorum, Yoksa Beşiktaş'a yenilebiliriz... __________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
inş maç berabere biter bi gs li olarak
yada fener yenilsin.sonrasında taraftarın yaptıgı güzel hareketi alkıslıyorm... __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Edu almeida'ya göre çok pasif kalıyordu forvette almeida'dan umudum var umarım güzel işler çıkarır bugün..Alex'in her maç beşiktaşa golü var bugün yine atacagını düşünüyorum
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: .
|
Beşiktaş show yapacak.
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
bana göre 2 ihtimal var berabere veya fenerbahçe yener beşiktaş'ın kazanacağını pek zannetmiyorum
GS li olarak beraberlik işime gelir.. ![]() inş hakem futbolun önüne geçmez __________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Bir Beşiktaşlı olarak favorinin Fenerbahce oldugunu düşünüyorum. Fenerbahcenin takım kimligi Beşiktaşımdan bir adım ileride..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Favori Beşiktaş diyelimde Beşiktaş yenilsin...
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Beşiktaş ile fb arasındaki rekabet bitmiştir.
Ne zaman Alex ya da Anelka kaleye ...geçer, fb bizi İnönü'de 10 kişi yenerse o zaman tekrar başlar. SERGEN YALÇIN ![]() iki takımada başarılar __________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Şöylee bol gollü zevkli bir maç izlesek ya kısır geçmese
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: FD6
|
FB 3-0 yenecek Beşiktaşkımı diye tahmin ediyorum..
Allah'tan Edu oynamıyor.. 11 e 11 maç yapacağız şükürler olsun ki.. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
beyler aklıma geldi besiktasda cidden ortasaha yok zor bir maç bekliyor besiktası... bide edu denen adam guiza ile ciddi ciddi yarışır. keşke guiza gitmese ikiside sahaya cıksaydı
![]() mehmet akyüzü neden oynatmıyor besiktas anlamadım. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
#17 |
![]() |
edu oynamazsa ki oynamıyor beşiktaşın yenme ihtimali var gibi
__________________________________ hayat arabamla 2011 mil. |
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
genelde FB'nin işi zor görülen maçları FB çok kolay kazanmış, favori göründüğü maçları ise kaybetmiştir. bugün de iddia oranlarından da görüleceği gibi az bir farkla FB favori görünüyor. maçı BJK kazanacak. neyse zaten lideriz, BJK de 2. olur bu galibiyetten sonra..
%50 BJK, %30 Berabere, %20 FB... __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
![]() Edit: ha bu arada, varsın 10 yesin herkesten, çıkış tünelinde formayı görünce elim ayagım ters dönüyor benim o his bana yeter
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |