|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Teg Teg
|
Arkadaşlar nereye açacağım diye düşündüm en uygun burası dedim Bu araca daha önce bakmıştık aracın plakası daha önce 01 tm idi o zmn 245 bindeydi fiyatı 25 bindi şimdiki sahibi 127 bine çekmiş fiyatta 33 bin olmuş gören görmeyenlere haber verir
böyle insanlardan araba almayalım hatta herkes mesaj göndersin kmsi oynanmış diye de hatasını anlasın. Adam oto elektrikçi bu arada BMW 3 Serisi 3.18Ci 2000 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 62458565 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
araba zaten düzgün durmuyoki sağ kapının ustasıda kör olmus
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
KAZASIZ (HİÇ BİR DEĞİŞEN PARÇASI KESİNLİKLE YOK
ama sag kapı ve camurluk cok hos durumda.ilginc... bu arabaya zaten 23 falan verilir |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Teg Teg
|
ısıtmalı koltuk , recaro deri koltuk,ısıtmalı yan aynalar ,adaptif far falan bunların hiç biri bu araçta yok zaten baktığımızda öyleydi yani
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
duyarlılığınızdan dolayı tebrikler hiç hoş değil ztn araç
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
yazık. . !
__________________________________ V O L V O S40 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Eğer Bu Adam Bu Arabayı Bu şekilde bi masuma satarsa Rabbim aynısını Bu adamada yaşatsın milletin canını yakmak neymiş anlasın !!!
__________________________________ I LovE EG6 ![]() Son Düzenleyen Fırtına_siR; 28-10-2011 03:10. Sebep: edit |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4
|
şerefsizlik başka da hiç bir şey değil...
Ha gidip birinin cebinden para, çalmışsın, ha gidip km. düşürmüşsün fark yok.. Burda da chip vs. bu işlerden para kazanan bir arkadaşım var, sanayide çevresi olduğu için söylüyor ve söylediğine göre bazı galeriler km. düşürme konusunda düzenli müşterileriymiş.. Bence düşürüldüğü kanıtlanan araç için her türlü dava hak arama yolu olmalı.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
Çok yorgun gözüküyor araç zaten belli ama yapacak birşey yok yazık günah şerefsizlik ...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
bu bmw zaten okeye dönüyo hali kalmamış arabanın
teşekkürler
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
Gidip kanıtlasan km düşürüldüğünü "abe bilmiyordum, valla ben aldığımda böyleydi" masalını duyarız..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Görünen Köy Kılavuz İstemez Kardeşim Turşu Arabaya Ne Yaparsan Yap Yine Turşudur. Duyarlılığın İçin Teşşekürler...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
km çekipte araba satanlara ağıza alınmayacak küfürler ediyorum , kul hakkıdır haramdır resmen
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: i ile ilişkisi var
|
mesaj attım ilan sahibine
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
daha önceden sattığım bir arabanın ilanını boyasız diye verdim gelip bakanlar çamurlukta boya olduğunu tespit ettiler yerin dibine girdim resmen. kasti olmasada arkadaş kurbanı olduk. hırsızlık işte gerisi yalan.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Golf3 GTİ
|
bende attım
01 plakalı iken km.rede fiyatıda farklıydı yazzdım km düşürenler çok var bi abimze focus dizel alcaktık 4.5 tane aracın km düşürülmüş. herkez dıkkat etsin...
__________________________________ Vw MK3 GTi Limited edition... Hergestellt in Deutschland
Son Düzenleyen 5ani5 mk3; 28-10-2011 09:14. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Polo GTI & Ferrari 550 maranello & Mitsubishi & Audi a4 b7 tdi
|
sattığı para haram olur inşallah
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: yok
|
araç alırken mutlaka tanıdıktan alınmalı bi referans mutlaka olmalı bence.. km düşürmek vicdansızlık şerefsizlik bencede.. bu alım satım siteleri nedeniyle herşey dönüyor piyasada.. bakıyosun internette herşey süper görünüyor yanına varınca hayal kırıklığı... çok dikkat etmek lazım çoookkk..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Aracın kapı felaket durumda ön farlar kararmış arka stoplarda öyle. İçi de kötü durumda. O paraları etmez...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |