arkadaşlar 2 yıllık dış ticaret mezunuyum örgün öğretim. açıktan 4'yıllığa çeviriceğim iktisat okumak istiyorum ama kayıt tarihleri ne zaman 12 eylülde başladı diyorlar bazıları ekim diyor kesin bilgi lazım acill![]()
arkadaşlar 2 yıllık dış ticaret mezunuyum örgün öğretim. açıktan 4'yıllığa çeviriceğim iktisat okumak istiyorum ama kayıt tarihleri ne zaman 12 eylülde başladı diyorlar bazıları ekim diyor kesin bilgi lazım acill![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
ekim diye biliyorum ,ekim 20 lerde bişeydi geçen büroda sormuştum kesin bilgiyi bir arkadaş verir şimdi![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Aöf 2012 Dikey Geçiş Tarih ve Bilgileri | Aöf Sınav | Aöf Sınav Yerleri | Aöf Sınav Soruları
kırmızıyla kayıt tarihleri yazıyor.google'dan biraz araştırırsanız bulabilirsiniz zaten
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
baktım daha önce verdiğin linke arkadaşlar eylül diyor başka yerde eylül diyor bir de ekim diyorlar iyice allak bullak oldum. :s
o zaman en iyisi sen bi aöf bürosuna git.ben gittiğimde hemen hemen nette yazan 17 ekim tarihini verdiler.eylül diyen arkadaşların ösys'nin yerleştirmesiyle yapılan kayıttan bahsediyolardır ki çoktan bitmiş olması lazım onunda.yarın dersler başlıyor çünkü
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
yarın gidiceğim kadıköy büro amirliğine bakalım gerekli güncel bilgiyide eklicem.
%90 17 ekimde başlıyor öle hatırlıyorumbüroya gitmenede gerek yok tlf açıp sor direk
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Arkadaşlar mümkünse kendiniz gidin ögrenin bu tarz konular hassas.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
tüm bürolar ortak numarada birleşti ararsanız detaylı bilgi veriyorlar ,arkadaşlarınız da yanlış bilgi verebiliyor en sağlıklısı doğru yerden bilgi almak
444 10 26
AÖF Bürolarının Adres ve Krokileri - Anadolu Üniversitesi
bende ayni islemi yapicam takipteyim.
Ama ekim de on kayit kasimda kesin kayit diye okumustum bende nette.
Peki simdi bu yeni kanunla harc a zam gelmedigine gore gecen senenin harc i ne kadardi bilen varmi? İşletmenin?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Kadıköy AÖF'e gittim.
31 EKİM - 25 KASIM KAYIT ZAMANI
ama durumu benim gibi olanlar için.
olursa ekime kadar olmazsa s...me kadar diyiver gitsin boşver![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
arkadaslar bu acık goretıme nasıl basvuruluyor? bulamadım
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)