bence avrupa yakası daha uygun 2. kopru den gelin
Printable View
bence avrupa yakası daha uygun 2. kopru den gelin
karsıya gecmek için bişey diyemem arkadaslar ancak akşam 8 gbi belli olur ona göre karsıya gecersem haber verrim ama ginede anadolu yakasında denemek isteyen olursa deneriz sıkıntı olmaz..
abi beni unut :D bayram sonrası görüşelim :) size iyi denemeler... Ayrıca bu ara benzin çok sıkıntı olmaya başladı öğrenciyiz hergün olmasada 2 günde bir kesin 50 lira yakıyorum çözüm bulmak şart oldu:)
aynen batu kuruttu beni namussuz:):)
Ya olm Gökhan halı saha sonrası siz şimdi duşta alırsınız. Ondan sonra o saatte dışarıda araba denersiniz rüzgar yersiniz hasta olursunuz yarın çıkmazınız. Esasında düşününce mantıklı. Tamam maçtan sonra duş alıosun sonra buz gibi soğuk su içiosun arkasından gazlamaya cam açık gidiosun Fuatla sen 1 ay off. Havalarda soğur ii valla Mayısa kadar denemeden yırtarım. :D
bulamadık bi 206 rc denemelik:):)
bizde vtecle gelmek istiyoruz anadolu yakası ***** yere eğer deneme olucaksa
bilenmisss:D knka rs'in egsoz körfeze giderken koptu hala yaptrmadık öle yatıo duğun işleri filan var yoksa cıkıcaktık dönemedk sana kbkma;)
Cikiyoruz 206 rc ile duyurulur :) gelmek isteyenlerrrrr
Bizde mcdeyk bekliyok sohbet muhabbet
Arkadaslar gelicem yolumun uzeri varmi ***** yerde kimseler
evet arkadaslar denememizi yaptık geldik
deneyen arkadaslara çok teşekürler 34 haa vtec-1,9 ibiza sport çok saolun ayanıza saglık tekrar deneriz inşallah sohbet muhabbet felan
Tanisgimaza menum oldum abi arac ile ilk deneme o yuzden kndini 2 kere sefe mod aldim en sonki denmeden snr vtecle deneyecekken yag isigi yakti bende tirstim vtec kusuruma bakmasin en yakin surede tekrar deneriz..
Sanirim intercooler ve egzos sart oldu :)