-
Ben yardım etmedim vicdanımda çok rahat. Yapılan yardımlar biyerde toplanır ihtiyacı olana göstermelik dağıtılır, birazı yağma edilir, birazı da çalınır. Geri kalan da dağa gönderilir..!
Ben bu vatanı seviyorum diyen herkesin bayramı kutlu olsun. Allah vatanımızı milletimizi korusun.
-
ben bayraklarımı haLâ sökmedim. ben yarın nereye gidersem gideyim bayraklarımla dolaşıcam.
allahtan tek dileğim şu adamlara ölmeden önce dünyada büyük büyük en büyük acıları yaşatsın şu başımıza geçenlere. artık akp chp ayrımıda yapmıyorum alayına bu acıları yaşatır inşallah. devlet adamı olupta vatanına sahip çıkan bir tane adam kalmadı. insanımız ne kadar yanlış insanları başımıza getiriyor.
Atam sen söyledin bize olacakları bunlara karşı dikkat edin dedin ama insanımız sadece medyaya kanarak oy verir oldu. Medyanın beyin yıkmasına engel olamadık. Kusurumuza bakma sahip çıkamadık emanetine ama elimden geleni yapacağım. inş. benim gibi düşünenler birleşirde emanetini kurtarabiliriz.
Senden çooooooook özür dilerim ATAM.
-
Cumhuriyetimizin 88. yıl dönümü kutlu olsun...
-
Aslında yazacak çok şey var ama sadece şunu yazayım artık her ne sebeple olursa olsun ANITKABİRE gidicek ATAMIN huzuruna çıkıçak yüz bulamıyorum kendimde...
Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar...
-
Bukadarmı allahsızsınız lan? Bukadarmı vicdansızsınız? Bukadarmı dinsizsiniz? Ülke sizin için seferber oldu bee..! Küçücük öğrenciler ceplerindeki harçlıkları verdiler..! Millet yiyeceğini, içeceğini, giysisini, paylaştı sizinle..! Ülkem şehitlerini kaybetmenin üzüntüsünde bile sırt çevirmedi size..!
Allah belanızı versin inşallah en yakın zamanda. HAİNLER..!
-
bayramımız kutlu olsun..
nice bayramlara...
-
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
İNADINA CUMHURİYET İNADINA ATATÜRK
-
ya niyetim siyasete girmek falan deil, şuan çok fena halde sinirliyim.
En çok koyanda şu o.ç fetocu tayfasının ohh be ipler bizim elimizde, istediğimiz oluyor demesi.
Kördür bizim millet, analarından içtikleri sütü burunlarından getirseler başbakana güveniyoruz derler başka bişe demezler Allahın belaları...
Ne zmn başımızdan s.ktirolup gidecek şunlar :mad:
-
cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun...
-
bayraklarımızı asmaktan başka çaremiz yok sanırım.kutlu olsun.
-
bu sene bende onlara inat daha çok kutluyorum.. cumhuriyetimizi kuranları başta ulu önder ATATÜRKÜmüzü dualarımızla ve saygıyla anıyorum
....Cumhuriyetimiz öyle zannolunduğu gibi zayıf değildir. Cumhuriyet bedava da kazanılmış değildir. Bunu elde etmek için kan döktük. Her tarafta kırmızı kanımızı akıttık. İcabında müesseselerimizi müdafaa için lâzım olanı yapmağa hazırız.
KEMAL ATATÜRK
-
"88.yılda bir ilk !
ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi !
ATATÜRK öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi !
Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi !
1999’da 18.373 ölü ve 48.901 yaralı verdiğimiz Marmara depriminde iptal edilmedi!
... 28.Ekim.2011 TÖRENLER İPTAL EDİLDİ...."
fazla söze gerek yok,
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Artık doğal afetler bile siyasetçilerin minaresinin kılıfı oldu.. Diyecek başka bir şey yok.
Bayramımız Kutlu Olsun.
-
Yazıklar olsun . . .
Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız , bazı kesimlere inat.
Ne Mutlu Türküm Diyene !
-
Bir Cumhuriyet ve Atatürk genci olarak yüce Türk halkımızın Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum...
İnadına Cumhuriyet İnadına Atatürk...
-
Bayramımız kutlu olsun !!!!
-
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
-
-
Böyle bir günde doğduğum için hep şanslı olduğumu söylerim..:icon_tup:
Ellerine bahane geçti ve iptal ettiler çok yazık..Herşey beklenir artık şaşırmamak lazım..Edilecek okadar çok küfür varki ama etsek neye yarar.Hepimizin bayramı kutlu olsun.
-
Saat: 00:00 29 EKİM 2011
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Madde 1 - Türkiye Devleti bir CUMHURİYETTİR...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENLERİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN...
-
Yazıklar olsun. Artık yeter böyle hükümetin a.q nedir bu ya şakamı.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
-
-
Mustafa Kemal Paşa deselerki bana sen canının ver atan geri gelicek bir saniye düşünmeden veririm. Cumhuriyet Bayramı nın anlamını idrak edemeyen bunu bir karnaval olarak gören cahil cühela insanlar yüzünden kurduğun Türkiye Cumhuriyetini yarın sokaklar eskisi gibi coşkuyla kutlıyamıcaz. Allah a dua ediyorumki, o kahpe vatan hainleri, bayrağa rengini veren o kırmızı kanla boğulurlar inşallah.
-
Herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun arkadaşlar, NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
-
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Bu tür bayramlarda en çok ülkeyi bölmek isteyen gerizekalı topluluklara gülüyorum olmayan devletleri için mücadele ediyorlar gerçekten kötü bir durum olsa gerek
Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!
Bu arada google en iyisini yapmış yine
Google
:)
-
Mesajlara bakmadan yazmak istedim bu gunun anlami unutulmasin neolur .
Bu vatani bize emanet eden Atamiz Gazi Mustafa Kemal Ataturk un ruhu huzur bulsun bu vatanin evladi olan bizler insallah 1 5 10 sene sonrada olsa bu vatana refahi huzuru duzeni mutlulugu getirirz insallah .
Ayrica bu vatan icin askerligini yapan tum yigitlerimizden Alllah razi olsun, kanini doken tum gazilerimizin Allah yardimcisi olsun , ayrica vatan topragi icin canini vatan topragina vermis olan tum sehitlerimizden Allah razi olsun hepsinin mekani Cennet olsun insallah...
-
Tum milletimizin Cumhiriyet bayrami kutlu olsun.. Ins ileride kutlayacak bir Cumhuriyetimiz kalir...
-
Herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun beyler,
"Cumhuriyeti bizler kurduk O'nu yaşatacak olan sizlersiniz"
M.Kemal ATATÜRK
-
HepimizinCUMHURİYET bayramı kutlu olsun.
-
Hernekadar uzaklarda da yasasam, sevmesemde yonetim seklimizi utanmadim hicbirzaman Turk oldugum icin. Her zaman gurur duydum ve ovundum turklugumle. Sesimi, ne kadar gururlu oldugumu herkes duysun diye yazdigim tum portallarda This is the greatest day making the 88th year of our Republic. As a proud member of the great Turkish nation, I feel the deepest joy and excitement for having achieved this happy day. How happy is the one who says " I ** TURK dedim... Burdan da soylemek istiyorum, Hayatta oldugum surece Atamin izinden gdecegim ve vatanimi bolmeye calisanlara asla izin vermeyecegim . Her ne kosulda olursa olsun NE MUTLU TURKUM DIYENE !
-
Ne mutlu Türküm diyene! Herkesin bayramı kutlu olsun.
-
Tüm TÜRK halkının bayramı kutlu olsun...
-
Hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene..
-
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." -
Mustafa Kemal Atatürk
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
-
-
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Herkese iyi bayramlar
-
1937, Ataturk cok hasta... Doktorlar "Gitmeniz intihar" diyor ama kendisi "Hayir" diyor. "Halkin morali bozulur, kutlamalar yapilacak ve ben gidecegim."
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurluşunun 88.yılı kutlu olsun....
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..
Bugun nerelrde kaçta kutlama var bilgisi olan varmı ?
-
mehmet resmi olarak malesef yok... ama aslında toplanıp bi kutlama yapılmalı ... yapmalıyız...