nedir bu önyargı anlamam, birçok bildiğim alfa kullanıcısı var çevremde gerek akraba gerek arkadaşım gerekse kuzenlerimin arkadaşları bunlar. ve diğer markalardan farklı sıkıntı yaşayan pek görmedim .
Printable View
nedir bu önyargı anlamam, birçok bildiğim alfa kullanıcısı var çevremde gerek akraba gerek arkadaşım gerekse kuzenlerimin arkadaşları bunlar. ve diğer markalardan farklı sıkıntı yaşayan pek görmedim .
elinde patlar yapma yazık etme parana
kesinlikle al kesinlikle
hiç yorumlara aldanma son derece parçası ucuz yok şurasını burasını bulamadım diyenin alnını karışlarım bana civatasının orjinal rondelası lazım de istanbul olsun izmir olsun ankara olsun hemen bulursun.
Konforu kesinlikle tartışılmaz yol tutuşu süperdir.Sadece varyatör ile ilgili sıkıntı ve eskiden yedek parça çok olmamasından dolayı akıllarda kötü kaldı.Kesinlikle tavsiye ederim
insanlar neden bukadar kötülüyor bu aracı ben anlamıyorum yaa...
ben 2 sene 2004 alfa romeo 147 kullandım daha yeni sattım parçasınıda buldum sorunsuz bindim fazlada yakmadı ve çok keyifli arabaydı...
alfa satılmaz diyenlere:aracımı ilan verişimin 3.günü sattım hemde değerinde...
alfa güzel arabadır ancak anlayana... yine olsa yine alırım gözüm kapalı...
yaklaşık 1 yıldır favorilerime eklediğim alfaların %90 ı çok çabuk sürede satıldılar. (fiyatları çok uçuk ve döküntü olmadıkları sürece..) temiz, düşük km li, lpgli kırmızı momo deri, sunroof, 2000 ts yada 1,6 sı bence alınır, istediğin zaman satılır..
2004-2005 model 156 sankı 15 yaşında bi araba gıbı duruyor,147 gayet guzel ve şık bir araba...
2008de mahalleden bı tanıdık almıstı makyajlı 147 sıyah ve tı paket 17jantlar o koltuklar bose muzık sıstemı o konsol araba harbıden cok guzeldı sımdı sahıbındene bakıyorum onun gıbısı yok olsa dırek alırım yemınle yakıtın cozumu lpg azda arabanın dılınden anlıyosak onyargıların altından kalkılır dıye dusunuyorum yanlız satması harbıden sıkıntı satanlar bala satmıs kabul etsınler
159 1.9 JTD tadından yenmez yolda gördüğüm zaman sağa çeker bakarım.
ah 1.6 olacak elektronik gaz kelebeği olucak onu böle bi ton yerini kurcalıcaksın bide mk1 kasa 147 olucak varya o 1.8 e cevireceksin bide onu tadından yenmez
159 1.9 çok güzel araç izmirde bi dostumuzda 2.4 ü var dizel gümrük girişli o varya ap ayrı bi dünya
satması kesinlikle sıkıntı değil yanlış düşünüyosun düzgün bi alfa her koşulda satılır alıcısı çok fazla..
ben 17500e aldığım 2004 alfa romeo 147 aracımı 2 sene binip 20000e sattım ilan verişimin 3.günü satıldı araç ve telefonum susmadı
çoğu araçtan daha iyi satılır alfa romeo...