User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: İzmirli arkadaşlar araç sorgulama yardımı

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İzmirli arkadaşlar araç sorgulama yardımı

Bu hafta içi ilandaki aracı almak için izmire gitmeyi pilanlıyorum arac sahibiyle koustum aracın kazasının olmadıgını motor - otomatil vitesin sorunsuz olduğunu söyledi araç güneş yanığından dolayı kompile boyalıymış araç sahıbı zamanı olmadıgından dolayı ustaya gosteremem dıyor o kadar yolu gidip sorunlu 1 aracla karsılasmak ıstemıyorum izmirde araca yakın olan arkadaşlar varsa aracı inceleyıp bana ok derlerse cok ıyı olur benım için

Mazda 323 1.5i Practica 1998 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 57524071

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanı yoksa nasıl satıcak hep laf en sevemdıgım sey ustaya gıdemem
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

honour35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakrevip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hafta içi ilandaki aracı almak için izmire gitmeyi pilanlıyorum arac sahibiyle koustum aracın kazasının olmadıgını motor - otomatil vitesin sorunsuz olduğunu söyledi araç güneş yanığından dolayı kompile boyalıymış araç sahıbı zamanı olmadıgından dolayı ustaya gosteremem dıyor o kadar yolu gidip sorunlu 1 aracla karsılasmak ıstemıyorum izmirde araca yakın olan arkadaşlar varsa aracı inceleyıp bana ok derlerse cok ıyı olur benım için

Mazda 323 1.5i Practica 1998 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 57524071
    zamanına parana yazık buralara kadar gelme. aracın fotoğraflarla alakası yok. 2 hafta önce arkadaşım gitti baktı araca, 15 km yola gitti, yaktığım benzine yazık demişti okadar diyeyi. aracın fotoğraftakiyle alakası yokmuş. istersen arkadaşın numarasını yazayım özelden musaıt zamanında arar onada sorarsın.. içini bilmiyorum ama boyası çok kötü demişti.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)