arkadaşlar lfs de yeniyim bir türlü araç ayar tutmadı valla :D yardımcı olabilcek varsa aranızda sevinirim.:heyoo:
GTi la kevgire döndük :D
Printable View
arkadaşlar lfs de yeniyim bir türlü araç ayar tutmadı valla :D yardımcı olabilcek varsa aranızda sevinirim.:heyoo:
GTi la kevgire döndük :D
çok güzel
anlatığına göre çok iyi bi oyun
LFS rulezz:)
Demosunda kontroller falan çok kötüymüş , oynayan arkadaşlarım öyle söyledi.
Bakalım pc için çıksın bir önce yorumları okuyim ona göre indirir oynarım.Carbonu çıkar çıkmaz indirmiştim yarım saat sonrada silmiştim,umarım ProStreet böyle olmaz.
ps3 te demosunu gecen hafta oynamıs bulunmaktayım yarında kısmetse oyunu alıcam pc den baslıcam ins :D
demoda 2 yarıs var birinde yeni gtr dierinde m3 var..kontroller zorlasmıs.ozellikle lastikler kuma vs cıkınca yüksek hızlarda toparlaması urastırıo öle 200-250 le carbon daki gibi virajda donulmuyo - yanlanmıyo :D..hasar olayı gercekcilesmis gibi oynarken yaklasık 200 le arkadan ondekine carptık totalled oldu yarıs bitti :D colin mcrea deki gibi kaput fln ucuo bagaj kapagı cıkıo...bide nos ta sınır var boyuna deli gibi dolmuyo :D
diye bi laf var mesela :)Alıntı:
Live For Speed. No arcade modes, no steering aids - YOU have to do the driving.
güzel olucak gibi ama bitek şu body kit olayını sevmiyorum NFSde artık.. çok çok abartı oluyor ya:( abartıdan hoşlanan biri olmadığım için bu konuda 10 üzerinden 0 veriyorum ama onun dışında oyun güzele benziyo 14 kasımda çıkıyomuş hadi hayırlısı:)
ya bu tarz oyunlarda forza motorsport 2 dıorm baskada bısı demıyorm hersey cok gzl oyunda bence
şimdi oynadım demosunu m3'te skyline gtr'da zevk vermedi carbon rulezzz!!!
Demosunu oynadım cok tatmin etmedi beni...