|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar malum yilbasi yaklasiyor aramizda promosyon ürünleri yapan,kendisi eşi dostu ya da önceden yaptirmis olan refarans olabilicek birileri varmidir.
Çakmak,kalem gibi seyler cabuk tüketildiginden daha kalici daha cok kullanilan devamli göz önunde olan birsey istiyorum bardak altliği aklima geldi fikirleri acigim sadece kaliteli olsun istiyorum cok bir adetli degil 1000 veya 2.000 adet isimi rahat rahat görur.bizden birileri var ise dahada iyi olur. İstanbul ici öncelikli,simdiden tesekkurler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda 1.6 ies
|
valla araç içi dersen mesela vites koluna tesbih tarzı düşün nazar boncuklu uzerine reklamını tasarladıgın bir süs eşyası olabilir
__________________________________ Ben Bu Ortamda Pek Kimseyi Tanımam.Tek tanıdıklarım Otobandan Sonra Aracımın Deposunu Dolduranlardır !!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
Seçil Promosyon
çok yakın bır arakdasımın kendı yerı Emrah Erdoğan'dan aldım dersen adresı yardımcı olacaktır __________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
en çok göz önünde kalan promosyonlar, kendi deneyimlerime göre
1. ajanda 2. takvim 3. duvar saati |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
İlgilenen ozel mesaj atan herkese tesekkurler pazartesi ilgilenicem.
@xsi Ajanda takvim gibi seylerde genelde benden daha buyuk ithalatcilar yaptirdigindan,ben yaptirsamda arka planda kalirim diye dusunuyorum bardak altligi hem devamli masadq durucak hemde mudurunden en alt calisanina kadar masa basinda olan herkes kullanabilir diye dusundum birde bana bugune kdr cok ajanda bardak takvim kalem cakmak geldi ama hic bardak altligi gormedim.daha parlak bi fikir gelmedi simdilik
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |