|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Arkadaslar öncelikle geçenki konuda yardımlarınız için teşekkür ederim 10000 tl ye tertemiz bir uno aldık.Şimdide 40000 tl miz var birazcık zorlayabilirim bütçeyi ama bence zorlamanın anlamı yok.40000 tlye kadar spor araç ne alabilirim.
40000 tl dedim diye 40000 tl lik bi araç olmasına gerek yok clio rs de 106 gti da citroen saxo da olabilir yeterki temiz olsun.Aradığın özellik falan yok öyle ahım şahım.Maksimum 2 parça boya olursa iyi olur.Biraz hızlı bişeyler olsun yeter.Acıkcası temiz birşey arıyorum. Bu bursada siyah 2004 ep3 mugen eb plaka typer a baktım ama aylardır satılıkta daha satılmadı içime kurt düştü alamadım.Önerilerinizi bekliyorum.Yelpaze geniş Typer da olur İbiza da olur.İyi Akşamlar.İyi Forumlar |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bence en azından yıl veya hacim belirtmen güzel olur, bu aralığa 20 yaşındada araç girer 1 yaşında da.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
o zaman yıl olarak tercihen biraz modelli olsun en azından 2004 falan.ama 2000 model bi araçda olabilir yeterki temiz ve istediğim gibi hızlı olsun ama 2000 altı istemiyorum acıkcası motor hacmi sorun değil 2.5 lt ye kadar uyar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
40 bin tl lik araç baksam,ya ep3 typer alırdım yada subaru wrx..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Leon
|
bu paralara güzel bir 2,0 wrx alınabilir, subaru karizması bi başka
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ford Focus ST 2.5
Ford Focus 2.5 ST 2007 Model 40.900 TL Galeriden satılık ikinci el Yeşil renk - 61304527 __________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
abi alınabilir ama piyasadakileri iyi bilmiyorum bana şöyle önerebilceğiniz temiz araçlar konuları yada linkleri varsa verirseniz daha iyi olur
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
aynı aralıkta bende bir araç bakıyorum uzun süredir tek farkımız benim 4 kapı almak zorunda olmam, buda yelpazeyi epey daraltıyor.
Ben doğuştan sti olmamakla birlikte sti parçalarıyla donatılmış bir subaru diyorum. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
dbs satıldı bile
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
tamam işte forged motor ve sti parçaları ile 300+ pek hayal değil
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Twin Turbo '09
|
Bu ilanı açarken max 41.000 yazmak yerine şu arabadan arıyorum yazsaydın, konun kitlenirdi. İlginc tabi.. bu arada umarım istediğin tarzda bir araç bulursun.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
40000 den pahalıya gelmezmi öyle ?
kitlenme konusunu anlamadım.geçendede açtım böyle bir konu burdakilerin yardımıyla bitane uno aldım bütçemi aştım 10 milyara aldım ama tertemiz birşey aldım.en azından almışken temiz birşey alıyım arkadaslarda temiz bildiklerini önersinler diye buraya konu acıyorum niye kitlesinler sonucta bir paylasım yeri burası.Umarım temiz hızlı bişey alabiliriz. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
sen temiz bir araç alıp üstüne kurayım dersen muhtemelen geçer ama kurulu araçlara bakabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
açıkcası bende biraz uğraşcam arabayla ama öyle forget motor sti parçaları falan 20000 tlyi bulurda geçer zaten ilk etapta öyle çok açılamam.atmosferik bişeyse filtre headers egzos falan yapabilirim ilk etapta en fazla.yani bütceyi 3000-5000 lira daha zorlayabilirim en fazla.kurulu varmı peki bildiğin temiz bize gelcek bişey.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 011 C5
|
Megane rs , focus st , bravo sport , golf 4 gt gibi seçenekler düşünülebilir.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
kimseye referans olacak kadar iyi bildiğim bir araç yok, ama atmosferik düşünüyorsan temizini bulması gerçekten zor olmakla birlikte ep3 daha güzel bir seçim olucaktır.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |