şu keyfe keder lafını kim çıkardıysa hata etti ya :D
Printable View
o yeşil ford aylardır duruyo o galeride
kesinlikle subaru düşünürdüm 4kapılı ve spor +hızlı +ilgi çekici
fazla uzağa gitmene gerek yok aradığın araç burada :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...iza-cupra.html
aylardır satılıkta daha satılmadı içime kurt düştü alamadım.
yazmişsinzi onun için dedim arayip konuşsaydiniz keşke alinabilecek cok iyi bi ep3 sitede coğu kişide bilir
simdi doğru düzgün elime para geçti siz bildiklerinizi söylermisiniz kaza boya değişen km vs vs. siteye yazmak istemedim sadece ilanları takip ediyodum pert ep3ler bile satıldı o duruyo diye kurt düştü dedim.yarın zaten arıcam arkadası umarım anlasırızda gelir bursaya tanısırız arabayıda alır gideriz :)
Temiz hızlı araç aranıyor
Ep3 Typer
Subaru İmpreza
İbiza Bocanegra
Peugeot 207 Rc ve Rc Lemans
Peugeot 106
Citroen Saxo vts
Renault Clio Rs
sadece bu yazılanlar değil bunlar aklıma gelenler bitek her araba olur ayrım yapmıyorum sadece temiz olsun .
temiz hızlı birşeyler lazım :) neler alabilirim arkadaslar alınabilcek araclar gösterin :) kırkırkırkır dizelden sıkıldım :)
vergi konusunda 1,4 TSİ golf çok mantıklı geliyo
çok az masrafla 200 BG üzeri güçlere çıkabilir.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 60867341
kardeş bu araç tokatta arkadaşım harbi harbi 3 parça boyalı oda çizikten biz boyattık macun dahi yok filtresine egzosuna kadar orjinal bi araç yürürüde gayet iyi kondisyonu vs eğer düşünürsen yardımcı oluruz..
banada ulaşabilirsin araç için
dostum söleyen oldumu bilmiyorum ama; yerinde olsan ep3 Typer alırdım
EB typer güzeldir , Ergün abinin arabası iyi bakar arabasına detaylı bilmiyorum ama arayın sorun
satılmamış diye düşünmenize gerek yok , göz önünde olan bir araç değil
Atmosferik alacak olsam Ergünün Typer ı alırdım turbo düşünrüsende elimizde bir adet 25 binde bi GTC turbo var :)
Opel Astra GTC 1.6 T Cosmo 2009 Model 41.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56865473
bana son olurunu yol yemek vs masraflarımı düşerek pmlersen anlasırsak alabilirim aracını eğer dediğin gibiyse
Aklımda zaten bi Bocanegra birde Ep3 TypeR var
yarın konuşucam sahibiyle
astra gtc turbo düşünmüyorum arkadaşımda aldı 2009 araba gitmiyor ya.yaktıgı benzinde israfdan baska bişey değil bence teşekkür ederim yinede
opel corsa gsi olabilir ..
TEMİZ WRX İSTEYENLER BU ARABAYA BAKSIN BAKTIĞINDADA ALIP DÖNERLER EVE :)
Subaru Impreza 2.0 WRX 2004 Model 41.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 49130701
elinde mini cooper s olan arkadaslarda bi pm atsınlar :)
yol , yemek masrafı ne laa :rolleyes: bu sahibinden yüzünden yeni yeni icatlar çıktı :hihih:
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 39.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 63019272 aracı bılmem etmem ama dedıgı gıbıyse bence guzel bır pazarlıkla alınabılınır en azından sti
yol yemek masrafı su ben 2 kişi gidicem ucak parası nerden baksan 2 kişi 300 ee yemekte yicez hadi 100 liralık yemek yedik fazlada olurda 100 lira diyelim 400 gitcez arabayı servise götürcez en az alan servis 200 lira alıyor yabancı yerde ben ustaya güvenmem servisin ekspertizine inanırım bu arabanın dönüşüde var 400 lirada benzin de 1000 lira ekstra masraf oluyo ruhsat olayı baska sehir plaka degişcek 200 lira etti 1200 lira aynı arabayı istanbuldan alırsan sadece 85 lira masrafın olucak o da ruhsat masrafın 1000 lira nerde 85 lira nerde işte masraflar bunlar yoksa bi esprisi kalmıyo tokattan 15 e alacagım istanbuldan 16 ya alırım.
Ekspertiz fiyatları o kadar yüksek mi yahu ? Geçenlerde bizim pejoya bir arkadaş geldi bakmaya , servise gidelim expertiz raporu alalım dedi , olur tamam dedim , gittik özel servise 100 liraya çıkarttı expertiz raporunu.Bizim arabanında 1500 k masrafı çıktı şanzımandan ötürü :hahaha:
iyide özel servise gitmicemki yetkili servise gidip baktırcam diğer türlü ustalar 100 liraya bakıyolar.bilmediğim etmediğim yerde hangi ustaya güvenebilirim.o yüzden giderim yetkili servise bana güzel bir rapor cıkartırlar ben arabayı aldıktan sonra herhangi eksik gedik yanlıs yazılan birşey varsa ben servisin başına ekşirim 100 lira fazla veririm ama işim garanti olur.konuyu dağıtma istersen.ben arkadasa teklifimi yaptım onları gözönünde bulundurarak bana bi ikram yaparsa bende daha ılımlı bakarım yani öteki türlü bana cazip gelmez.bana değil kimseye cazip gelmez.
temizinden megane rs...
35 e 2009 boyasız bi 207 rc de alabilirsin.. 2 lirayada komple downpipe yazılım filtre 200 hp bin hemde 9 litre yaksın şehir içi.. buda bi fikir tabi.
106 olabilir demişsiniz onun için yazıyorum..bu ara arabamı satmayı düşünüyorum..ilanım yok..2000 model beyaz 173 bin km de, sağ ön çamurluk değişmiş,sol ön çamurluk boyalı, bagaj kapağı onarılabilirdi değiştirildi..temiz masrafsız..donanım olarak klima, tek airbag,abs..motoru da dolu..22 bin istiyorum..fiyat yüksek gelebilir ama cidden masrafsız bir araba :)
golf 5 gt 1.4 170hp veya astra h gtc 1.6 180 hp bu fiyata alınacak en az yakan ve model donanım olarak en üst araçlar olacaktır.
Megane 2 RS.....
Araçlarla alakam yoktur sadece şehrimden hoşuma giden beğendim araçlar ;)
Volkswagen Golf 1.4 TSI GT 2008 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56024129
BMW 3 Serisi 3.20i 2001 Model 44.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 56323799
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 49.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 62645919
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62164279
yeni polo gti lar acaba alınabilir mi 40 liralara?
Araba alma burdan konu açarak sağdan soldan o mu bu mu diye sorarak olmaz yavrum. Bakarsın beğenirsin gidersin birde canlı görürsün. İstanbul içi geçerli bu tabi istanbul dışı sıkıntı yol masrafı falan çünkü artık kimseye güvenilmiyor. Bu mantıkla gidersen yılbaşına kadar bişey alamazsın. Öncelikle istanbılda hoşuna gidenlere bak. Git canlı gör araba başında zaten fiyatını indiriyolar. 22.500lük clioyu 21.500e aldım :) Tavsiyem budur sana :) 10.000e uno almışın sadece yuh diyorum :D
Aradiniz mi bugun EByi ?