|
|
#1 | |||
![]() |
vti kelebek takıldı (satılmaktan vazgeçildi)
emme manifold flansi alican kardeşime hediye ettim edit :konu silinebilinir __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
Son Düzenleyen bLackModeL; 09-01-2012 17:52. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
neden takmadın ki?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
sensorler olmayınca takamadık ? rolantı valfı yoktu onuda burda bulmak sıkıntı ? bıde al tak dıye aldık 12 de usta basladı 7:30 da zor bıraktıı cok canım sıkıldı bılmeden bı iş yaptıgımıza .. tpf yı tmmda rolantı valfı nıye sokulur kı ?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
güncell ...
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
rolanti valfi olan varsa alınır haberınız olsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bu emmeyi her usta yapamadigi icin bugune kadar Tr de bircok arkadas takmadan satti ben si da kullaniyorum bendede rolanti bagli degil hic bir sorun yasamadim kardesim 1 yildir kullaniyorum rolantim 400-500 lerde
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kelebegımızı integra b18 kelebekle takaslariz ayrica elimde
* 1,4is den cıkma katalıtık konvertor (350) * 1.4is orjınal ara borular (100) * 1.4is ıcın orjınal hava fılıtresı tum aparatlarıyla(100) * elektırıklı aynlarda vardir (150) * oem yaylarda verılecektır (100) * oem eksoz manıfolduda vardir ..(100) __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
Son Düzenleyen bLackModeL; 04-12-2011 11:44. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
orjinal filtre kutusunu kenara koy sakla bence.Olurda satarsın felan lazım olur illaki. Vti kelebek yerine b18 kelbeği tornada polish yap mis gibi kullan.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
abi emmeyle zaten olmıcak
orjınalı
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
güncelll
kelebegımızı integra b18 kelebekle takaslariz ayrica elimde * 1,4is den cıkma katalıtık konvertor (350) * 1.4is orjınal ara borular (100) * 1.4is ıcın orjınal hava fılıtresı tum aparatlarıyla(100) * elektırıklı aynlarda vardir (150) * oem yaylarda verılecektır (100) * oem eksoz manıfolduda vardir ..(100) __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
güncelll
kelebegımızı integra b18 kelebekle takaslariz ayrica elimde * 1,4is den cıkma katalıtık konvertor (350) * 1.4is orjınal ara borular (100) * 1.4is ıcın orjınal hava fılıtresı tum aparatlarıyla(100) * elektırıklı aynlarda vardir (150) * oem yaylarda verılecektır (100) * oem eksoz manıfolduda vardir ..(100) __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
oem emmde listede 1.4 is e portpolısh yaptırmak ısteyenler ıcın fiyat :300 sorunsuzdur skunk2 takıldıgı ıcın sookulmustur
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
b18 kelebek dırek oluyrmu
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ya iyice sıkıldım valla
suan olmus halde işte bızımkısı atraksıyon elımdekı oem parcalardan kurtulunca bakıcam bı caresıne ..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
emme flanşı ankara alican kardeşime hediye ettim güle güle kullan kardeşim digerleri güncell
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
güncell güncelll
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
vti kelebek satıstan kalkmıstırr haberınız ola oem kelebek vardır snsorlerı vti aktarılacaktırr bılgınıze
* 1,4is den cıkma katalıtık konvertor (350) * 1.4is orjınal ara borular (100) * 1.4is ıcın orjınal hava fılıtresı tum aparatlarıyla(100) * elektırıklı aynlarda vardir (150) * oem yaylarda verılecektır (100) * oem eksoz manıfolduda vardir ..(100) __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
* 1,4is den cıkma katalıtık konvertor (350)
* 1.4is orjınal ara borular (100) * 1.4is ıcın orjınal hava fılıtresı tum aparatlarıyla(100) * elektırıklı aynlarda vardir (150) * oem yaylarda verılecektır (100) * oem eksoz manıfolduda vardir ..(100) güncell __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
ilk mesaj güncelii elimdeki oem 1.4 is günceli
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |