|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ROCco/audi TT
|
E46 m3 S54 motor krank mili
Krank cok yakin bir arkadasimin aracindan cikmadir. Kendi e46 m3 aracindan sokmustur. Krank milinin en son gozunde %10 oraninda dusukluk vardir. 250 TL gibi bir rakama onarimi yapilabiliyor. Kendisi vakti olmadigi icin yaptiramadi fakat onarim islemini en iyi sekilde garantili yapan sirketin bilgileri elimizde mevcut. Adresini numarasini benden alabilirsiniz. Bu firma yetkili servislerin calistigi bi firma olup daha once e36 e46 e60 m motorlarin bir coguna krank onarimi yapmistir. Zaten bu krankin sorunu yok denecek kadar az. ''Krank'in sifir fiyati 2850€'dur.'' Istedigi rakam 1800tl'dir ilgilenen arkadaslar p.m atabilir. __________________________________ BGE&AYF Turbo Supercharger Injection 215 HP/320 NM&305 HP/450 NM |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Krank tamiri yapan firma bilgilerini paylasirmisin elimde 4 tane grank var ( krankci kardesler degildir umarim )
__________________________________ “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.” |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
madem garantili tamiri var merakımdan soruyorum siz neden cıakrdınız
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Motoru dagitmislardir
__________________________________ “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.” |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
napıcaksın bu kadar merak etme herşeyi bence iyi değil yani...
__________________________________ BGE&AYF Turbo Supercharger Injection 215 HP/320 NM&305 HP/450 NM |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
ederim merak problemmi var ? işe yaramayan parcayı satmadıgını nerden bilicem ?
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Kardesim krank milinim sahibinin elinde yedekte krank mili wardi aracin 1gun icersinde toplanmasi gerekiyodu. Elimizdeki kranki kullandik. Bunu tamir ettirmeye vaktimiz olmadigi icin. Ciddi niyeti olan arkadasima ben kranki yaptiripta teslim de ederim. Problemini zaten yazdim. Burda hepimiz yuzyuze bakiyoruz ben arkadasim kardesim dedigim insanlara zaten problem cikaricak bi urunun ilanini buraya acmam. krank milinin sahibi de tamer ekincinin cok yakin arkadasi. Cembozbey ondanda krankla ve satan kisiyle ilgili referans alabilirsiniz.
__________________________________ BGE&AYF Turbo Supercharger Injection 215 HP/320 NM&305 HP/450 NM Son Düzenleyen AHTscirocco; 13-01-2012 12:18. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
eyw böle sölersen hiç srun olmaz direk konsurum tamerle ben saol
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Ben 700 den veriyim temir ettirip kullancak adam varsa tek goz sarmis hatta 0.050 bile kurtarcak vardi iclerinde
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|