|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Yaklaşık 8 hp kayıp yaratacagını acıklamislar std mani.ye gore ,
ebayda baya bi satan adam varmış ; Fotolar ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Turns out the intake ports were misaligned from the head's ports by several millimeters, resulting in an 8hp loss when compared to the original, factory manifold. ." Pro Series Intake Manifold Clone Alert - Skunk2 Racing __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" Son Düzenleyen cem; 15-08-2011 09:54. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
skunk olanlar hemen bi bakmalarında fayda var sahtesinde ciddi güç kaybı yaratır.
emeğine sağlık
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Orjinali 8hp veriyormuymuşki sahtesi 8hp kayıp yaşatsın
![]() Neye göre bu hp kaybı bilinmiyor o yüzden abartılmış bence biraz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
araştırmak lazım vtec gecıcegım ıcın guc almak ıcın alınması gereken parca onuc olarak bu parcanın fake olanı cıtıysa kafa karıstırıcısı cem aga bızı aydınlattı saolsun
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
sahte olanlar hemen polish yaptırmaya bogaz girişlerini min 76mm
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
fake olanı ucuzsa bogaz çapını büyütüp kullanırız
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ......
|
Boğaz çapı hariç fotolardan bakınca sağdaki fake olan daha kaliteli duruyor aslında
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
neyseki benim aldığım zamanlada daha fake üretilmemişti de millet anlayamazki eline ulaşana kadar fotolarda hepsi aynı
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Hoşgeldınız
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 2002 Tuned K20a2,2004 Full Original k20a2
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkadaşlar ; yakında Dyno da deneyip size paylaşacağım .. farkında olmadan bana da 1 adet fake geldiğini farkettim .. 8hp lik bir fark olacağını düşünmüyorum ama ben herzaman OEM Type R ın kelebek kısmını port yapıp kullanmayı tercih ediyorum.
B Serisi üzerinde Skunk2 Orj. Type R OEM Skunk2 Fake Yine alttaki linke benzer Dyno lu bir makale sitemize yakışır. B Serisi Emme Manifoldu Bilgileri __________________________________ Japanese Express INC / Cyprus Aftermarket & Used JDM Parts 0533 86 21 333 0542 86 21 333 ` sales-japexpress@hotmail.com ` http://techturkey.com/forum/forumdisplay.php?f=65 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
türkler bununda bi çaresini bulur
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: not yet
|
__________________________________ Anıl Atabey |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: EJ9 civic , 308 vti , a6 2.7T
|
Fake olanı d14'e takın, güç almazsanız ben birşey bilmiyorum
__________________________________ NV075 ![]() Eat Sleep Race
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: :)
|
75 mm 66 mm karşılaştırmasında fake olanın dökümü daha iyi gibi...Aslında renginden ayırt edilebilir fake olan daha temiz ve açık renkte
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
adamlar fake olanı daha albenili yapmış ya cancanlı dışı falan
zaten kelebekle takım takarken girişin dar olduğu farkedilir heralde ya yada genelde alır almaz port yaptıranlar farkına varmadan takar fake olanı 75 olarak
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
fake daha düzgün gbi yaf
__________________________________ kimse beni sevmiiiii