butun resim ve videolar bu başlık altında olucaktır
butun resim ve videolar bu başlık altında olucaktır
"Wagen"thusiast
yarış zekliydi.. organizasyon çok güzeldi, güzel bir pazar oldu.. Buğraya katılanlara emeği geçen herkese teşekkürler, önce driftday şimdi de time trial.. güzel şelerkendi açımdan sevindirik tarafı ise, ilk 5 te 3 tane evo olmasıydı
![]()
1.Behzat evo 9
2.Mehmet evo 9
3.Ozan Sti
4.Porsche turbo
5.Gökhan evo 9
bütün katılımcıları tekrardan tebrik ediyorum..
güzel gündür özellikle katılan araçlar çok iyiydi
çok yorulduk,çok kuka düzelttimburdan her tur kukaları düşüren arkadaşlara saygılarımı iletiyorum,kule 6
![]()
haha kukacı Löw Yardır Özgür
Bu arada Drift Day'e de Time Trial'e de çok gelmek istedim ama hem okul hem de bazı imkansızlıklar yüzünden gelemedim çok üzülüyorum, inşallah bundan sonrakilere ayarlamaya çalışıcam... Güzel bir gün olmuş şimdiden belli, emeği geçen herkese tşk ve bu organizasyonların devamının gelmesi dileğiyle...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
çok güzel birgündü güzel bir organizasyon oldu katılmayıda isterdim açıkcası..görebildiklerime tandıklarıma selam vermeye çalıştım güzel bir gündü organizasyonu yapanların ellerine sağlık devamını bekliyoruz sabırsızlıkla..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
çok güzel birgün olmuş eminim..orda bulunamadım ama emeği geçen herkesi ve katılımcıları tebrik ederim..bu güzel organizasyonların devamı dileğiyle![]()
eglenceli bi gun gecti, arablar gercekten hızlıydı.
ama keske gun sonunda kavga cıkmasa, drag da izlicektim sanırım.
Sabah yattım, aksam iftar karting vs bayıldım zaten...
Keske hic uyumadan da olsa cıkıp gelseymisiz.
Ellerine saglık tolgacım, resimler süper yine
RP03 bu kadar yakısır yani, masallah golfe, güle güle kullan kardesim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)