Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
hakan şarjdan çıkar kapat aç bir, bazen sapıtabiliyor özellikle şarj esnasında yoğun kullanıyorsan şarj olmak bilmiyor
valla anlamadımyada ben mi fazla kullanıyorum telefonu şarjdayken onu bilemedim ya
abi devamlı şarj problemi varvarvvr dendi acaba oyüzdenmi bu kadar pimpirikli oldum bilmiyorum ama şimdi dediğini yapıyorum. bu arada şarj olurken devamlı radyo açık buda sanırım geç şarj olmasına nedne oluyor anladığım kadarıyla.
kafama takılan soru şarja taktığımda eskiden üstte yanan kırmızı ışık daha bir canlı yanardı şimdi bir sönük yanıyor. tuş kilidini açıp tekrar tuşları kilitlediğimde ise normale dönüyorhatta şarj esnasında bazen kısılıp sonra eski halinede döndüğü oluyor
kafam karıştı.
74 model sehpa...
Şarj olurken ben elleşmiyorum telefonu bundan dolayı gece yatarken takıyorum sabah depo kapağına kadar dolu halde alıyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Normal browser'da da öyle olması lazım, üzerine basılı tutunca çıkar
Dolphin çok iyi browser olarak bu arada.
Dolphin işin sonu, night mode'u falan efsane![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)