tecrübelerimi paylaşırım buradan
cihaz hızlandı gibi bildiğin s3 oldu tüm tema da :D doğan görünümlü şahinim var artık
beni tek zorlayan şarj s2 de bakalım onu nasıl etkileyecek
Printable View
tecrübelerimi paylaşırım buradan
cihaz hızlandı gibi bildiğin s3 oldu tüm tema da :D doğan görünümlü şahinim var artık
beni tek zorlayan şarj s2 de bakalım onu nasıl etkileyecek
En son bir ay önce güncelledim telefonu sanki yavaşladı gibi ne yapmalıyım. Telefon s3.
sonunda 10. bölümdeyim:D
o boss race'den önceki yarış için;
Final drive 1.405
1th Gear 4.527
2th Gear 3.414
3th Gear 3.005
4th Gear 2.602
5th Gear 2.339
6th Gear 2.115
yap. Bende 9ff kullandım, engine ve turbo 4.seviyede diğerleri full idi.
Boss race için ise yavuz abinin yazdığı novitec rosso değerlerini kullan ben bu şekilde geçtim:)
note 2 için resmi 4.1.2 sürümü polonyada yayınlanmış..ben şimdi indiyorum odinle atıcam ..
Samsung Galaxy Grand duyuruldu
http://img.donanimhaber.com//images/...randekrem1.jpg
Samsung'un bir süre önce görselleri ortaya çıkan orta seviyeye yönelik Galaxy Grand akıllı telefon modeli bugün resmi olarak duyuruldu.
Modelde 5 inç büyüklüğünde 800 x 480 piksellik LCD ekran bulunuyor. Ekran boyutuyla 5 inç ve üzeri akıllı telefon segmentinde yerini alıyor.
Tam olarak açıklanmasa da modelde 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci bulunuyor. 1GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, 32GB'a kadar microSD desteği, Android 4.1.2 işletim sistemi, 8MP çözünürlükte arka / 2MP çözünürlükte ön kamera, 1080p video kaydı, WiFi, Bluetooth 4.0, DLNA, GPS/GLONASS desteği, HSPA+ bağlantısı, 2100mAh batarya şeklinde diğer özellikleri mevcut.
Samsung'un son dönemde orta ve üst seviye akıllı telefonlarında yer verdiği yazılım ekstraları da mevcut. S Voice sesli asistan, Multi Window aynı anda iki pencerede çalışabilme, Direct Call mesaj okurken kulağa götürdüğünüz anda kişiyi arayabilme, AllShare Play uyumlu Samsung cihazları arasında kablosuz içerik paylaşımı, Popup Play video oynatma ve tüm Samsung Hub uygulamaları bunlar arasında.
Model tek SIM ve çift SIM destekli olmak üzere iki versiyonda gelecek. Fiyat ve çıkış tarihi bilinmiyor.
Samsung Galaxy S II Plus
http://img.donanimhaber.com//images/...y-SII-Plus.jpg
Samsung, önümüzdeki yıla giriş yapmadan önce geliştirdiği Super AMOLED ekranlarını yeni segmentlerde yaygın bir şekilde kullanmaya başlayabilir. Sammobile sitesinin haberine göre; Galaxy S II Plus ve Galaxy S III Mini olarak nitelendirilen cihazlar bu yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek.
MWC 2012 öncesi Eldar Murtazin tarafından ortaya atılan Galaxy S II Plus iddiasını destekleyen herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Ancak İspanyol VTR sitesi, bu isime sahip yeni bir Galaxy S II sürümünü tüm detayları ve görselleriyle birlikte listeleyerek aygıtın varlığını doğruladı. Samsung'un şimdiye kadar en çok satılan akıllı telefonu ünvanını elinde bulunduran Galaxy S2'nin güncellenmiş Plus modeli, 350 dolar gibi gayet iyi bir seviyeden ilerleyen aylarda pazara giriş yapacak.
4.5 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480 piksel) Super AMOLED ekran, 1.5GHz çift çekirdekli çipset, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza, microSD kart desteği, 8MP kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth ve Android 4.0 işletim sisteminin eşlik ettiği Galaxy S II Plus'ın satışa çıkmasının ardından tıpkı Galaxy S ve Galaxy S Plus modellerinde olduğu gibi Galaxy S II'nin satışının sonlandırılacağı tahmin ediliyor. Buna sebep olarak Exynos 4210'un eski mimarisiyle üretiminin durması gösterilebilir.
s2 4.1.2 test %53 şarj 10 saat 15 dakıka
4.0.4 XXLRI resmi TR sürüm rootsuz. ben böyle mutluyum :D 4.1.2 resmi sürümü bekliyorum. Almanya geleydi iyiydi
acele yok :) temiz olsun da beklemeye razıyım :)
edit: my horse oynayanlar nicklerini söyleseler ekleyelim birbirimizi. hediye para filan göndeririz. iyi olur
Sizinti buda ben cok anlamam bu islerden birader kurdu bana gore tek sorun ara sira tus kilidi acarken takiliuo gec aciyo baska sorun yok 13 saat % 39
Ben de beyaz s2yle androidcilere katılıyorum. İlk defa android telim olacak, güncellemeler itunes ya da bbdm gibi pcden mi yapılıyor? Bir de şarj olayı sanırım 15+ gidiyormuş. Gerçi kullanımla alakalıdır fazlasıyla, ama çok takıntılıyım şarj konusunda aydınlık vs. ayarların dışında nelere dikkat edelim.
Ablam getirecek teli, imei mi çaktırayım pasaportuma mı kaydettireyim? Ben de yurtdışından girmiş olacağım, pasaportumda boş yer olacak çünkü. Hangisi daha sorunsuz olur.
Çok soru sordum ama android konusundaki cahilliğime verin. :D
bu ara arkadas eklemede sıkıntı var sanırım. friend not found dedi.
benimki de cerycan
Edit: my horse a bişey oldu. Level 8 24 ya da 21 yıldızken şimdi level 3 0 yıldız gösteriyor. Pert oldu oyun. Sanirim bozuldu