where is my droid diye bi program varmı yanlış hatırlamıyorsam .. ilk android telefonumu aldığımda denemiştim .. şimdi net hatırlamıyorum...
where is my droid diye bi program varmı yanlış hatırlamıyorsam .. ilk android telefonumu aldığımda denemiştim .. şimdi net hatırlamıyorum...
herkese merhaba.
arkadaşlar SG S2 de arayan kişiye resim eklediğimde küçücük çıkıyor. Bu resmin boyutlarını değiştirebilir miyim? 4.0.3 versiyon yüklü.
teşekkürler.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bu torque pro yu kullanan varmı ben bunu daha önce yükleyip açmıştım sonra kaldırmıştım. Şimdi elm327 ile kullanmak için tekrar kurdum yalnız program açılıyor çat diye geri kapanıyor. Yazılım bozuldu zannettim wipe yaptım tekrar kurdum sd kartı falanda sıfırladım sonra tekrar kurdum ama gene aynısını yapıyor açıyorum sonra çat diye kapanıyor bu nası düzeltilir varmı yardımcı olabilecek.
1.6tdi.
Ecutech.
android ve ram kullanımıyla ilgili bir yazı .. bu konuyu merak edenler okuyabilir ...
Android ve RAM Kullanımı! | Andronova
beyler galaxy s3 aldım telefonu eve getirdim wireless bağladım..eski hafıza kartımı taktım bir nete gireyim dedim küt diye ekran gitti..pil azdır bitmiştir dedim şarzda tutuyorum ama telefonun açıldığı yok varmı böyle bir sorun yaşayan ne yapsam açılmıyor telefon.
2000 A3 8L
google da epeyce konu var bununla ilgili .. xda forumlarındada sayfalarca tartışılmış.. kiminin anakart çıkmış kimi dahili hafıza diyor .. ben üstün körü baktım .. google a ''galaxy s3 açılmıyor'' yazdığınızda epeyce konuya ulaşabilirsiniz..
ayrıca ben bunu da denemiştim riskli grup içerisindeymişim
Galaxy S3'te Ortaya Çıkan Aniden Susma(Sudden Death) Sorunu Hakkında Bilgi!!! - Galaxy S3 Android Genel Bölüm
burdan gerekli programı indirebiliyosun
eMMC Brickbug Check
https://play.google.com/store/apps/d...mc_check&hl=tr
edit : kusura bakma senin ki zaten açılmıyor .. yesilcin sitesinden verdiğim linke bakabilirsin bi
sol üstte kırmızı ışık yanıyo ama telefon hiç tepki vermiyor..neyse yarın aldığım yere götürcem soğudum acayip şekilde..1700 para veriyosun eve gelip açıyosun 5 dk sonra tel bozuluyo..
2000 A3 8L
kutuyu gözümün önünde açtı telefonu açtı menüleri kurcaladık bişeyler yaptı filan telfon çalışıyodu..eve geldim açtım 5 dk açık durmadan küt diye gitti bu kadarmı dandik bu samsung..annemdede var aynı telefon mavi renk 6 ay önce aldık o telefon tık demedim ama 1 saat önce alınan yeni versiyon(gri renk) bozuldu gitti..
2000 A3 8L
arkadaşlar note2 de bunu kullanıyordum 1 ay öncesine kadar, telefonu fabrika ayarı yaptım sonra tekrar yükledim şimdi hata veriyor varmı başına gelen
![]()
valla ben,abim,kızkardeşim,nişanlım,kuzenim s3 kullanıyoruz hiçbirimizde suddendeath veya başka problem çıkmadı .. hoş yazdıkya buraya şimdi telefonların hepsi gtmesin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)