Ben de bi kere uçurdum rehberi. Millet rehberim silindiyi hep yalan olarak düşündüğünden çok sıkıntı çektim. :D
Printable View
1 tane program var heart college diye sanırım kardeşim isteyip duruyo 1.99 dolar
Ücretsiz bi site vardı app bişeydi ama unuttum orda yokmudur acaba
bende artık s4 ile aranızdayım tüyolar için okumaya başladım :)
Mutu'nun avatar mody ile aynı olmuş.Bende diyorum Şafak abi android başlığında yazmazdı yazsada ağır bir üslubu vardır diyorum.Nick'te ikisininde 4 harf ve m ile başladığından göz alışkanlığımıdır nedir allah allah diyorum şimdi farkettim :D
oto sync belli saatlerde oto yapıyo,eger o bolume girip(hani şu yazması zor ,telaffuzu daha zor olan kısım:D''senk.:D'') rehbere tıklayıp manuel yaparsan,o anki son yedeği alır :)
+ program silmek vs için link2sd indirin daha iyisi yok,hemde bedave:o
ucretli programları indirmek içinde
BlackSmartAlpha indirin.(googleda aratın apk'sını sonra kurun telefona) markette yok diye biliyorum(yada stabil degıldı sanırım:D oldu baya ben indireli belki yeni surumu bile cıkmıstırda ısımı goruyo sorun yok:D)
markette bulun aradıgınızı (oyun,yardımcı araç vs vs) orda aratın sonra bu kadar basit :)
Pcnize yedekledinğiniz spb dosyasını, kiesten "rehber" bölümünden "dosyayı aç" deyip, sonra farklı kaydetten dosya türünü "vcb" olarak seçip kaydediniz. Sonra çıkan dosyaları telefonunuzun usbsine atıp, rehberden "içe dışa aktar" seçeneğini seçip "usbden içe aktarı" seçenğiyle daha önce kies üzerinden yedeklediğiniz rehberinizi kurtarınız. :)
Kiese bağlanamayanlar için faydalı, benim çok işime yaradı, insanlar da bilsin istedim. Hem de usb de kalır, romdan sonra falan hop aktarırrsınız. :)
teşekkürler tekrardan Mr.K :D
Yardım :(
Whatsapp ta fotograf atmak istiyorum diyelim galeriye tıklıyoruz öylece bekliyor çekilen fotolar ekran görüntüleri facebook albümleri çok geç açılıyor varmıdır çaresi ? Cihaz s3
gene ben:D
xperia s için cm romdan orjinal roma dönmek için bl kilidini kapatmak şartmı bilen var mı?
..........................
arkadaşlar galaxy s4 e real racing 3 ü yükleyemiyorum sebebi nedir.
Benim telin şarjı çok az gitmeye başladı, 20+ saat civarı gidiyordu normalde, şuan 15 civarı gitmeye başladı. Örneğin hiç ellemediğim de, 3 saatte 15- eksilmeye başladı, önceden 3-4 giderdi bekleme modunda.