Evet biraz ama benim hoşuma gitti :D
4.3 yükledim pek birşey yok gibi kamerada ki değişim nedir fark edemedim ?
Printable View
ya bir tane uyandırma programı vardı ismi neydi o programın ya hani sorular falan soruyormuş doğru cevap verene kadar çalıyormuş :( acil o programı bulmam lazım ya
TTnet uyadıran alarm. Aradığınız bu program olmalı.
bugün farkettimki olay cihazda değil kabloda. pcden şarj ettim blackberry kablosuyla yine şarj uzun gitti. telefonun orj kablosuyla pcden şarj ettim bataryanın nasıl bittiğini çözemedim. bi arkadaşımda s3 ün adaptörüne başka telefonun kablosunu takmış onunda şarj problemi çözülmüş
kablonun boyu bu konuda baya etkili. kablo ne kadar kısa ise o kadar iyi oluyor
belki sormuş olaiblirim ama tekrar soriym , androidde google account ıyla yada o program içi bir account la çalışan ''iphon umu bul'' benzeri bi program var mı?
sürüsüyle var da şimdi aklıma gelmedi:D arasamda bulamam :hehe:
moruk search et
find my phone
tarzında fln arat blursun var yani.
4.3 yükledim çok birşey farketmedi, farklı birşeyler bulan varmı :)
Sony companion programı internet bağlantı hatası veriyor halbuki laptop internete bağlı.. Sildim tekrar yükledim aynı sorun devam etmekte bu problemi nasıl aşarım? telefonu bir türlü bağlayamadım..
traffic racer android için çıkmış .. yazıldımı vs bilmiyorum ama ben yeni gördüm .. haberi olmayanlara duyurayım istedim ..
Beyler yardima ihtiyacim var S3 kullaniyorum telefon bi anda aramalrda agda kayitli degil uyarisi verdi bi kac forumdan arastirdim pin kodunu kaldirma sebekeyi manuel olarak secme gibi seyler denedim ama malesef ise yaramadi sebekeyi mnuel secmeye tiklayip turkcell i sectigimde kayit yapiliyor diyor fakat hemen arkasindan secili ag mevcut degil diyor imei yi kontrol ettim sikinti yok ne yapmam gerekiyor?
Hattınızla alakalı bir sorun olabilir. Başka telefonda çalışıyor mu?
Experia z nin orjinal kablosunu usb girisli cakmakliga takarak arac sarji problemimi cozdum on numara sarj ediyor :)
Beyler bi sorum olacak foursquare progeamini kullaniyorum son guncellemeden sonra programi acamiyorum durduruldu hatasi aliyorum ne yapabilirim? Silip bastan mi yuklesem