User Tag List

Sayfa 188/208 İlkİlk ... 88138178186187188189190198 ... SonSon
3947 sonuçtan 3.554 ile 3.572 arası

Konu: Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkcası bimeks ne yapabilirki bence herzaman ithalatcıya güvenerek urun almak lazım bende bu sektordeyim satıcıya güvenerek mal almam açıkcası

bimeks yetkili servis değil yetkiye sahip değil , anca birebir değişim yapma sozu veriyorlarsa ürün teslim edilir diye düşünüyorum ben onun dışında hayatta yanlarına uğramam
    Garantideki ürün için niye ben uğraşıyorum o kısmı anlamadım, kargo vs ıvır zıvır işlemler peşinde koştuktan sonra ne anladım ben o garantiden.

Genpa'dan S4 almıştım servis için KVK'ya yönlendirmişlerdi onlarada kızmıştım

Araba mantığında düşünüyorum sattığın malın servisini vereceksin arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony z3 te sürekli harita kapanmaya başladı. Öneriniz nedir acaba

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotograflarımı ay ay bilgisayarıma atıyordum bu akşamda mart ayını attım nisanı bıraktım.
    Ancak galeride şu an hiçbirşey yok Cihazı pc ye bağladığım zaman fotograflarımı görebiliyorum.Cihazdan dosyalarım a girdiğim zamanda fotograflarım görünüyor.Galeri şu an bomboş.Whatsapp fotografları facebook vs hiçbiri yok :S Nasıl geri alabilirim ?
    #eksikpazar

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bi soru sorcam çözemedim..

telefonum çok yavaşdı wifi bağlıyken sürekli yeşil ve turuncu ışıklar yanarak sanki bişey indiriyor/yüklüyor gibiydi..format attım root attım..tekrar face twitter vb. programlarımı kurdum..telefon yine aynı..kullanmasam masa üstünde bıraksam bile sanki sürekli bişeyler indiriyor yüklüyor gibi oluyor..antivirüsle tarattım sıkıntı yok...sebebi nedir bilen varmı..samsung s3
    2000 A3 8L

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selamlar . benim s3 ün dün akşam şarjı bitti ve kapandı kapanış o kapanış ne şarj alıyo ne bi açılma belirtisi var . bu gün başka telefon aldım ama s3 üde kurtarsam fena olmaz ne olmuş olabilir bu cihaza sizce . ne masrafı vardır ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotograflarımı ay ay bilgisayarıma atıyordum bu akşamda mart ayını attım nisanı bıraktım.
    Ancak galeride şu an hiçbirşey yok Cihazı pc ye bağladığım zaman fotograflarımı görebiliyorum.Cihazdan dosyalarım a girdiğim zamanda fotograflarım görünüyor.Galeri şu an bomboş.Whatsapp fotografları facebook vs hiçbiri yok :S Nasıl geri alabilirim ?
    gec oldu ama simdi fark ettim görüntülenelecek icerik secenegini degistirmiş olabilirmisin ?
    1881 - 193

oselami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000tl civarı önerebileceğiniz android telefon var mıdır? çok oyun oynamam. ekran kalitesi kamerası ve sağlamlığı önemli

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oselami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000tl civarı önerebileceğiniz android telefon var mıdır? çok oyun oynamam. ekran kalitesi kamerası ve sağlamlığı önemli
    ben samsung e5 aldım 890 liraya tavsiye ederim . ekranı güzel baya . kamerası 8 mp . ultra güç tasaruf modu falanda var .

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oselami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavsiye edilen gibi e5 olabilir 850TL , biraz çıkabilirsen 1200 civarına lg g2 alabilirsin 2.5ghz snapdragon var güçlü cihaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu note 2 ıcın androıd 5,0 cıkıcak dıyorlardı ne oldu o? orjınal rom varmı androıd 5,0 icin?

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu note 2 ıcın androıd 5,0 cıkıcak dıyorlardı ne oldu o? orjınal rom varmı androıd 5,0 icin?
    aynen bende takıpteyım devamlı s4 ıcın yurt dısında 5,0 dagıtılmaya başlatılmıs tr ye nezaman gelır kım bılır note 2 ıcın bıraz daha zamanı var gıbı kanımca 5,0 room atıcam bu gıdısle

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadaşım note2 iyi note4 romunun uyarlanmış hali ile kullanıyor bayağı iyi şaşırdım açıkcası

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir arkadaşım note2 iyi note4 romunun uyarlanmış hali ile kullanıyor bayağı iyi şaşırdım açıkcası

Note 2 bence Samsung'un en büyük ticari başarısızlığıdır. Ki ben Samsung hiç sevmem ama yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım. Telefon bozulmuyor. Telefon bozulmadıkça da millet yeni telefon alma hevesi içinde bulunmuyor.

Note2'den önce HTC One X vardı, malzeme kalitesi olsun, ekranı olsun Note2'ye tır sokardı. Yazılım desteği Samsung kadar olmasa da, HTC'nin telefonları gerçekten çok kaliteli oluyor.

Neyse gidip Note 2'me DN4 v2 romu yükleyeyim

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Note 2 bence Samsung'un en büyük ticari başarısızlığıdır. Ki ben Samsung hiç sevmem ama yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım. Telefon bozulmuyor. Telefon bozulmadıkça da millet yeni telefon alma hevesi içinde bulunmuyor.

Note2'den önce HTC One X vardı, malzeme kalitesi olsun, ekranı olsun Note2'ye tır sokardı. Yazılım desteği Samsung kadar olmasa da, HTC'nin telefonları gerçekten çok kaliteli oluyor.

Neyse gidip Note 2'me DN4 v2 romu yükleyeyim
    room yükledikten sonra buraya durumu yazarsan ıyı olur usta bende düşünuyorum room yüklemeyi

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    room yükledikten sonra buraya durumu yazarsan ıyı olur usta bende düşünuyorum room yüklemeyi
    Halihazırda DN+ var zaten bende, yükleyeli 4 ay oldu ama kasmaya başladı bu aralar. ET'nin sitesine baktığımda DN4 v2'yi çıkarmışlar, onu yükleceğim bu aralar.

Telefon garanti kapsamında değilse rom yüklemeyi kesinlikle tavsiye ederim, orjinal romlar çok şişiriyorlar aleti.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdan sorayım
    HTC One M7 var bende bu gece çekimlerindeki ekran pembeleşmesi kronikmiş galiba nedir bunun çözümü
    Gündüz güzel çekiyor da karanlık oldumu pembe kamera mı değişmeli yazılımsal mıdır..
    Şu kamerası biraz daha iyi olsa şu ana kadar gördüğüm en iyi telefon olurdu M9 lar nasıl acaba kamera olarak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S6'da whatsapp ses kayitlarini acinca ekran karariyor ses kaydi suresi bitince ekran tekrar aciliyor bu bi hata mi yoksa ayarlardan duzeltebilir miyiz?

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdan sorayım
    HTC One M7 var bende bu gece çekimlerindeki ekran pembeleşmesi kronikmiş galiba nedir bunun çözümü
    Gündüz güzel çekiyor da karanlık oldumu pembe kamera mı değişmeli yazılımsal mıdır..
    Şu kamerası biraz daha iyi olsa şu ana kadar gördüğüm en iyi telefon olurdu M9 lar nasıl acaba kamera olarak ?
    Geçen sene aldığım m8'de kılcal çizik dahi yok. Bu şekilde olan telefonları ayda 20 lira farkla m9'la değiştiriyormuş operatörler. Niyetlendim fakat arkadaşım pil ömrü konusunda kötü olduğunu söyledi.

Tweakers.net adlı sitenin yaptığı testte One M8'in pili 7 saat 10 dakika dayanırken, One M9 5 saat 30 dakika dayanmış

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene aldığım m8'de kılcal çizik dahi yok. Bu şekilde olan telefonları ayda 20 lira farkla m9'la değiştiriyormuş operatörler. Niyetlendim fakat arkadaşım pil ömrü konusunda kötü olduğunu söyledi.

Tweakers.net adlı sitenin yaptığı testte One M8'in pili 7 saat 10 dakika dayanırken, One M9 5 saat 30 dakika dayanmış
    HTC CEO su bu yüzden kovuldu zaten
    M8 den çok daha iyi bi telefon olmadı M9 tasarım nerdeyse aynı
    Ama detay şu ki M8 çok çok iyi bi telefon M7 bile eski olmasına rağmen performans olarak muazzam seviyede
    Samsung S6 da da bence kasa kalitesini halen tam çözebilmiş değil evet plastik seviyesini azalttılar ama hala hissiyat ve detaylar kötü seviyelerde ben sadece bu sebeple bile yenilesem gözüm kapalı M9 alırdım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)