Note 3 Neo'ya 5.0 güncellemesi gelecek dediler gözüm yollarda kaldı. Var mı bi fikri olan ?
jantmaxın apple da uygulaması var androidde yok. buna benzer android için program bilen varmıdır. play stor da bulamadım malesef
Arkadaşlar 5.1.1 android yüklü Note 5 telefon aldım geçen dün. Şimdi bir sorunum var işyerindeki modemde sürekli kopma oluyor özelliklede ağır sitelere girerken kopuyor tekrar bağlanıyor (facebook gibi). Ancak evde yada başka bir mekanda herhangi bir problem yok. İşyerindeki modeme müdahale şansım yok. Bunlarda bir ayar varda benmi bulamadım netten?
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Yok bilgisayarlarda oyle birsey gormedim statik ip girdim yine olmadi cozumude yazmamis kimse internette kafayi yedirtir adama boyle ufak sorunlar....
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Htc one m8 de sahibinden i guncelle dedim hata yapti sildim, simdi uygualamayi yuklemiyor hata 505 veriyor, herseyi yaptim ama sadece sahibindeni yuklemiyor ?
arkadaşlar gm discovery var telefon ona custom rom yapmak istiyorum ve sürümünü yükseltsem sıkıntı yaşarmıyım?
doğuştan araba manyağı
kaan abi rehber vs herşey gidiyormu? ben diyorumki teli babama vericem format atayım öncelikle sonra videoları izledim bir kaç işlem yapıp custom rom yapayım diyorum.
doğuştan araba manyağı
hiç yapmadıysam enaz 15 20 farklı rom denemişimdir optimum düzgün calısanı bulana kadar. rehberi google hesabına yedekeledigin taktirde rehberin google sifre k.adını yazdıgın anda geri gelir
1881 - 193∞
S4 lollipop i9500 için custom rom tavsiyesi alabilir miyim ?
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)