bişi sorucam samsung ace s8530 var bende bir türlü güncelleme yapamıyorum.kiesle bağlandıgım zaman kies'i güncelle diyor güncelliyorum sonunda hata veriyor.siliyorum kiesi en son güncelini yüklüyorum yine aynı sorun.
yokmudur bunun kolay bi yolu?
bişi sorucam samsung ace s8530 var bende bir türlü güncelleme yapamıyorum.kiesle bağlandıgım zaman kies'i güncelle diyor güncelliyorum sonunda hata veriyor.siliyorum kiesi en son güncelini yüklüyorum yine aynı sorun.
yokmudur bunun kolay bi yolu?
Lanet olasıca Sony Ericsson. 3-4 aydır bekliyorum Xperia Mini Pro almak için. Nasıl bir kafa yapısına sahipseler daha TR'ye sürmediler telefonu. Paramız var, telefon alamıyoruz iyi mi?
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Download Best Android Apps and Games for Free - No registration
aradıgın oyunu burdan bul,apk dosyasını ındır pc'ye telefonda memory card'a at..
Bilinmeyen uygulamaları yuklenmesıne ızın ver(ayarlar/uygulamalar menusunden) apk installer programı indr telefonuna(izinlerine göre indir kafana gore hepsı aynı ısı yapıyo) ilk geleni indirhaha
indirdiğin uygulamalarda senden istediği izinlere ve kimin yaptıgına dikkat ederek yuklersen bı sorun yasamassın dıye dusunuyorum..Yasallık vs bı durum neden olsun kı?
Ben suan y.dısındayım market farklı(oyleymıs daha dorusu) turkıyede arkadasımda gorunmeyen uygulama suan bende gorunuyo..Nerdeyse 1haftadır bu verdıgım sıteden cozdu olayı(bende faydalanmıyo degılım
) bi sıkıntı olmaz.
Dn;
Bilinmeyen kaynaklardan tiki kaldırmayı unutma uygulamaları yukledıkten sonra..Birde begenmedıgın uygulamayı sıldıkten sonra SD cart'tanda apk dosyasını sil..
- K -
________
Dr.Ecu
HD2 kullanıyorum bildiğim kadarı ile yazayım bişeyler bari
Hyperdroid gbx v12 kullanıyorum rom olarak gayet boş sade simgeleri ufak ve hızlı bir rom
diğer romları pek sevmiyorum göz yorucu ve karışık geliyorlar
uygulama olarak bir dünya uygulama var zaten foursquare'yi felan bilmeyeniniz yoktur geçiyorum
tavsiye edebileceğim uygulamalar
1) notes lite : güzel bir not alma programı şifreleyebilirsiniz ve yedekleyebilirsiniz baya kullanışlı
2) sleep'n droid: uyurken çıkardığınız seslere ve hareketlerinize göre nasıl uyuduğunuzun istatisdiğini çıkarıyor baya güzel c.rac'lisini bulursanız 15 gün sonrada kullanmaya devam edebilirsiniz
3) pixlr o matic : çok güzel bir efekt programı mutlaka deneyin
4) drop box: bilgisayarınızda belirli bir alan oluşturuyor ve bilgisayarınız ile pda'nız arasında internet üzerinden dosya aktarabiliyorsunuz (ör: evde çok önemli bir dosyanız var telefonunuzda olması gerekiyor pc'den bu dosyayı drop box'un olduğu klasör'e atarak telefonunuzla erişmek mümkün baya kullanışlı kullandıkca anlarsınız )
5) stupid zombie : angry birds kadar zevkli bir oyun
6) deniz bank sıramatik : bankaya gitmeden önce sıra alıyosunuz bankada beklemezsiniz baya işe yarıyor
7) how to origami : origami yapılışını adım adım anlatıyor bir çok çeşit var
8) toefl kelimeleri : toefl sınavında çıkmış ingilizce kelimeler kendinizi geliştirmek için birebir
9) utorrent : utorrent ile indirdiğiniz torrentleri cepden kontrol etmenizi sağlıyor gayet stabil ve rahat
10) skyscanner : tüm dünyadaki uçuşları görebilir anında rez. yaptırabilir vs baya güzel yükleyin derim
2 aydır stock s2 kullanıyorum.hala orjınal rom 2.3.3 teyim..son yazılımları bağlantıdan alamıyormuyuz hala..odin mi gerekiyor..ve birde garantisi bozulurmu odinle yaparsak..bir cevap lütfen..
anladım teşekkürler..bakıcaz caresine..
https://market.android.com/details?i...ature=top-free
Dolphin Browser™ HD şuana kadar kullandığım en iyi browser şiddetle tavsiye ederim
drag race tavsıye ederım....
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
ben sony xperia arc aldım ne araştırdım ne bişi yaptım sınavlar başlıyo die aciliyetten oldu biraz. bu telefonu anlmıyorum orta tuşa basınca ana menüye dönüyor, o anda oyun oynuosam kapanmış mı oluyor acaba :S bide bu tel için hangi uygulamaları tavsiye edersiniz bu tel olaylarında son derece sıkıntılı bi insanım da![]()
Samsung Galaxy S2 kullanıyorum
Programlar
Real Calc
Çeviri
Unit Converter
Autocad Ws
Adobe Reader
Office
Sound Meter
Advanced Task Killer
JuiceDefender
ionroad
aDyno
Oyun Olarak
Gameloft'un bütün oyunlarını aldım galaxy s2 için yeni çıkardılar
Wood Bridges
Frame Desing 2D
X Construct
Drag Racing
Angry Birds Serisi
Genel App
Msn
YouTube
Facebok
eBay
YemekSepeti
E-Devlet
Opet
Garanti Bankası
İş Bankası
Gmail
vsvsvs gün içerisinde işime yarayan ve ihtiyacım olan uygulamaları indirdim
market olarakta
Samsung App
Market
İndiroid
Android Shopper'ı kullanıyorum
Birde Black Market diye birşey duydum araştırma fırsatım olmadı takip eden arkadaşlar varsa kontrol edebilirler
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
htc desire s aldım yeni yurt dışı cihaz custom rom yüklemişler bende orjinal türkiyede satılan bi htc gibi olsun istiyorum çünkü iş cep yükleyemedim sebebininde bu olduğunu düşünüyorum nasıl yapacağımı anlatıp yardım edebilecek biri var mı buralarda bana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)