Özellikle ekran kilidinin olur olmaz yerlerde girmesinden hasta olan arkadaşlar için Llama bir numara evde-işyerinde ekran kilidini kapatıyorum rahat ediyorum.
Printable View
Özellikle ekran kilidinin olur olmaz yerlerde girmesinden hasta olan arkadaşlar için Llama bir numara evde-işyerinde ekran kilidini kapatıyorum rahat ediyorum.
Drag Race oynayanlar oyundaki nickini yazarsa fena olmaz buraya.En azından birbirimizle kapısıp kapısmdığımızı anlarız :) Benim SnL35...
Level kaçtasınız? :)
Benim HTC iyice sıyırdı ne zaman ana ekrana dönsem artık yükleniyor yazısı alıyorum. Bu olmaya başladı başlayalı telefonda yavaşladı.
Aramızda cyanogen mod kullanan kimse yok mu ?
drag race nickim c20let_tech eskiden c20let_tt idi
marketten quadrant standart uygulamasını indirin cihazın genel performansını test ediyor
bu arada Desire HD kullanıyorum yazmayı unutmuşum:)
ideos x5 1280
387 puan aldım quadrant dan
v945
Hava durumu ile ilgili accuweather harici bildiğiniz bir program var mı ? accuweather doğru göstermiyoda pek..
Basima bela oldu bu drag race
drag race nick voltaj :D
Htc Desire HD quat'dan 1390 aldım:o
son güncelleme derken ? 2.3.3 var bende son güncelleme cıkmış ama kontrol et diyorum güncelleme bulamıyor. 2.3.3 üstü ise sendeki güncellemeden dolayı olabilir o performas farkı.Ama 1350-1400 arası hep goruyorum ben standart desire hd lerde.(2.3.3) Root lu hele overclocklu olunca deli gibi uçuyor yalnız alet.1000mhz ya bizim işlemci rahat 1500mhz olarak kullanılıyormuş.. Yapıcam oc de yemiyor :D
Rootlumu rottsuzmu onlarıda yazsanız farkı anlarız :)
şu quadrant ı anlamadım. herkes 1000 küsürlerde puan almış, ben 4.ye deniyorum en düşük 2900 küsür puan verdi. telefon galaxy s2, rootsuz 2.3.5 de android versiyonu. şimdiki demede:
http://c1112.hizliresim.com/s/j/14pfw.png