:icon_tup: teşekkürler
Printable View
admin kardesler bı kısayol falan bisey yapsalarya android icin
yapamıyorum desem :D
ben kiesde sadece telden açıp çıkan numarayı browsera yazarak telden resim müzik vs almayı biliyorum.
daha deminde öyle girdim güncelle müncelle demedi bende çıktım gittim :D
blackberryede çok iyidim ya bu samsungta niye böyle balta oldum ben:soru:
o senin bahsettiğin kies air
kies'in ayır bir programı var birde pc'ye kurrduğun,ona bağlandığın mı direk güncellemeleri kontrol ediyor tek tuşla hallediyorsun:D
Samsung Apps
buradan indirirsin
ama telefondan baktığında güncelleme yok dediyse bu program üzerinde'de çıkmaz
program ile yedekleme ıvır zıvırda yapabilirsin:D vsvs :D
yeri değil belki ama..
bu s3 un ıcınden cıkan..video oynatıcının ıcınde yuklu olan video yu aldığım gun yanlışlıkla silmiştim..
nereden bulabilirz onu yahu..acaip merak ediyorum nasıl birşey olduğunu şimdi :D
Şirket'in kartlarına çöktüm puanlarla gittim Xperia P aldım daha SIM'i bile takmadan peder geldi el koydu :D
1 hafta 10 güne kalmaz geri alırım :D
Bu facebook ne zaman düzelecek ya sinirim bozulmaya başladı. Instagram üzerinden face'e fotoğraf atar olduk :D
xperia s kullanıp timescape kullanan yada bilen var mı
xperia P'de kısa süreli test ettim bugün akşama daha güzel bir şekilde test edicem :)
şuan'a kadar gördüğüm baya hızlı özellikle motorola'nın kini kullandım daha doğrusu kullanamadım çok yavaştı görseller felan o kadar iyi'de değildi ama sony kalitesi belli oluyor :)
kullanışlı ve özellikle sony'nin kendi teması baya güzel olmuş 2.3 işletim sisteminde genelde tüm sorun menü geçişlerinde veya özel app'lerde hıçkırık gibi çok kısa süreli takılmalar vardı sony'de o yok zaten android 4 ile hepsi gitti sony android 4'de daha hızlı olacak gibi :)