s3 dediğiniz zaten en dandik telefon :D
alışana kadar biraz söversiniz telefona ama sonrasında ise bırakamazsınız
yüzünüzü tanır ve ekranı açar ama takla atması için swap lazım :D
Printable View
sakın kendin kesme abi aman ha :D sorsaydın ya bana :D turkcelle falan git onlar zımba makinası gibi bişile kesiyolar çerçevesinide al başka telefona takman gerektiginde onun içine tekrar oturtup takarsın.. ben o şekilde yaptım en saglamı o :D
telefonu iyice kurcala keşfettikce bırakamıcaksın :D
galaxy s3'e 32gb hafiza karti taktim, video cekim modunda kayit yerini hafiza karti yapinca yada cekilen video'lari telefon hafizasindan, hafiza kartina atinca oynatmiyor.
1) bu soun nasil asilabilir? Root yapmak istemiyorum ama mecbursam, kendim yapabilirmiyim?
2) bu video'lari bilgisayara atsam oynatabilecek bir program varmi yoksa direk cop mu oldular?
bu torque pro nun değerleri ne kadar doğru kullanan varmı?
Yerli, yabanci forumlar'da sikinti yasayan cok olmus, ama 150 sayfa icinden cozumu ayiklayamadim.
64GB hafiza karti kullanan bilde ver, ama cektigim video'lari kurtarma sansim var mi bilmiyorum.
Farkli root modelleri yada dikkat edilmesi gereken nokta varmi?
yada bellekten birsey silinir mi?
Tesekkurler.
Galaxy S3 CF-Root 6.4 (Kernel Değildir, Sarı Ünlem Çıkmaz) - Galaxy S3 Android Geliştirme
Ben buradaki root'u yaptım arkadaşımın telefonuna, odin ile flashlıyorsun.
Herhangi bir şey silinmez ama sen yine de telefonun yedeğini al ne olur ne olmaz.
rootlanınca düzelmesi lazım problemin.. bide vitamio codec paketi var google store da onuda bi yükle
pc'ye attıgında veya telefondan dosyalar uygulamasından gırıp vıdeoları buldugunda uzantısı ne ? pc de izlemeyi dene ilk başta telde calısmaması sorun degıl..dedıgım gıbı sd kartı komple bosaltıp pcde bır klasore formatlayıp sıfırdan takmayı dene telefona .. root ile nasıl calıscak ki ?????? medya codeclerinin hepsini denemişsin ztn root ne kazandırcak ?
Hafiza kartinda problem olabilir.
Kendi cektigi videoyu oynatmasi icin codec, yeni program gibi biseye ihtiyac yok.
Ben 32gb hafiza kartimla problemsiz kullaniyorum. (Telefonda root erisimi yok)
Baska hafiza kartin varsa onunla denemeni tavsiye ederim.
Root icin de cf-root diye birsey var onu kullanabilirsin. Guncel surum 6.4 tu yanlis hatirlamiyorsam.(Galaxy s3 cf root diye aratirsan bilgiler cikacaktir)