beyler gio'ya cyanogen 9 ics 4 yükledim ama yüklemeden sonra encrypted unsuccessful hatası veriyor telefon kaldı öyle bir yardım edin :D
Printable View
beyler gio'ya cyanogen 9 ics 4 yükledim ama yüklemeden sonra encrypted unsuccessful hatası veriyor telefon kaldı öyle bir yardım edin :D
beyler bişey sorucam bu internet explorer ların mesela işte chrome indirdim marketten buda internet sitesini mobil olarak açıyor yani atıyorum www haberturk com yazıyorum ama o m.haberturk.com dan baglanıyor sitenin mobile versiyonuna , pc deki gibi normal baglanan internet gezgini yokmu yaw yoksa bunun bir ayarı falan mı var ?
telefonumu güncelledim.internet ayarları gitti.ayarları nasıl yapabilirim.
htc evo3D
daha 2 gun önce abim 2 tane htc desire c telefon aldı. yengeminkinde bugun ekranın en üstünde koordinat gibi sayılar yazmaya basladı ve ekrana tıkladıgımda tıkladıgım yerde cizgi oluyo sanki paintte resim yapar gibi nasıl cozebiliriz bu sorunu
Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri-İŞaretley.konum.göster seçeneğini kapatın
Sorun değil bu,kendiniz kurcalarken açmışsınız.
teşekür ederim :)
Ya android icin facebook indirdim sankinonunindirdikten sonra pilim daha hizli bitmeye basladi.
http://i1277.photobucket.com/albums/...psfbb48c3c.png
http://i1277.photobucket.com/albums/...ps651dc193.png
Sizce bu hizli pil bitis normalmi :)
Gs3 e şirket mailini nasıl kuracağız? Mail hesabı eklev deyince pop 3 bilmeme seçenekler çıkarıyor. Hangisini seçeceğiz yada hangi uygulamayı kullanacağız?
sultanoglu abi
:D tavsiyem whatsapp hariç bütün senkları kapatmak en iyi verim öyle alınıyor pilden ;)
birde geçen burak özcivitin kamoroyu gördüm nasıl saçma bişey o ya bal sarısı olan :D
birden 4.1.1 celi bin note' a ne zaman geliyor bilen varmı?
S3 için dağıtılmaya başlanmış diye duydum
Arkadaşlar xperia arc s kullanıyorum android 4.0.4 güncelledim video çekiyorum çekerken sorun yok çektikten sonra izlerken sorun yok..
FAKAT KAPATIP VİDEOYU GALERİDEN TEKRAR AÇINCA VİDEO TAKILA TAKILA İLERLİYOR...
var mıdır xperia arc s kullanıcıları
arkadaşlar s2 kullanıyorum telefonumda android 4.0.3 var surekli donma mevcut ve çok ısnma yapıyo sizce sebebi nedir
Tabletin toplam dahili hafıza 16gb, fakat uygulamalar için kullanılabilir 500mb falan. Kalana sadece film,resim müzik vs yükleniyor sanırım. Uygulama alanını arttırabilir miyim, dahili yada hafıza kartı takarak ?
Not : Henüz hafıza kartı denemedim sd oluyor sanırım.
Teşekkür ederim :)
uygulamalar icin alan tanıtmak nasıl oluyor ? Kart takınca direk uygulama alanı mı genişliyor ?