Şirketin bir yıl önce aynı döneme oranla satışları yüzde 83 azaldı. HTC’nin yaşadığı kabusun nedeni olarak Galaxy S4 gösteriliyor.
HTC Haziran
Printable View
Şirketin bir yıl önce aynı döneme oranla satışları yüzde 83 azaldı. HTC’nin yaşadığı kabusun nedeni olarak Galaxy S4 gösteriliyor.
HTC Haziran
Telefonu kullanmaya başladığım ilk 3 gün yorumlarımı aktarayım. Nacizane kaale alınır alınmaz benim için fark etmez :)
+ ları :
-Şarj süresi ciddi manada iyi. Yani açık uygulama bırakmadan ve RAM'i fazla yormadan kullanımda 2 gün dayanıyor. Aktif kullanıyorum. Mail, whatsapp, twitter, instagram vs..
-Menü geçişleri gayet tatminkar. Bazı arkadaşlar galeriye ve rehbere girerken zorlanıyor falan demişler ancak ben bir takılma göremedim.
-Sensör olayı ciddi ayrı bir hava katıyor cihaza. He kullanılır mı kullanılmaz mı bilemem. :) Ben kullanmıyorum. Tarayıcıda sayfa gezerken veya yukarı aşağı yapmak istediğinizde gözlerinizi tanıması yeterli oluyor. Algılayıcı çok iyi. Süre almıyor.
-Video oynatılırken kafayı çevirdiğinde yani cihazın göz ile teması kaybettiğinde video durması güzel bir özellik. İşlevsel yani. Misal roll videosu izliyorsun. Vtec açmış gidiyor, bir arkadaşın çıktı vayy kanka naber ya dedi enseye şaplak attı kafa çevirdin video duruyor :D Güzel bir özellik bence.
-Fotoğraf kalitesi de çok iyi. Yalnız hassas biraz. Yani en ufak titremede resim bozulabiliyor.
-'leri
-Biraz fazla büyük gibi geldi bana(daha önceden hep ufak telefon kullandığımdan mıdır nedir anlamadım)
-Uzun telefon görüşmesi yaptığında hoparlör kısmı sanki biraz ısınıyor. Kulağı yakacak kadar değil yani. Belki de benim cihazımdan kaynaklanıyordur bilmiyorum.
-Bildirim ayarlarını yapmama rağmen hala Instagram, Foursquare bildirimleri gelmiyor. Ekstra bir ayar mı yapmak gerekiyor bilmiyorum.
-Arka kapak cafcaflı duruyor ancak plastik. Bu cihazın bence en kötü özelliği. Orayı daha farklı bir malzemeyle yapabilirlermiş. Ya da daha farklı bir şekil olurmuş yani. Basitleştiriyor.
Sonuç olarak; BB'den bu cihaza geçtiğim için şu anda uzay mekiği gibi geliyor. :D Daha detaylı kullanınca görüşlerimi yine yazarım.
Aynı maillar devamlı geliyor:) Yapamadım ayarını...
Siliyorum olmuyor, okundu diyorum olmuyor, açıp tekrar tekrar okuyorum olmuyor:)
2 gün önceki mail'ı yeni gelmiş gibi gösteriyor..
Yardım lütfen tecrübeli arkadaşlar..
ben de mesela internet i kapatıp bir süre sonra yeniden açtıgımda gerek fb chat pencereleri gerek diger bildirimler yenilenebiliyor, ilk kez geliyor gibi tekrar çıkıyor.
Yine ben ve yine bir sorum var. Evren Abi duy sesimi :)
Şimdi şu RAM temizliğine kafam takıldı. Orta tuşa uzun süre bastığımda ''Görev Yöneticisi'' kısmına giriyorum oradan RAM'i seçip hafızayı sil diyorum. Her seferinde 18-19 veya max 25 uygulama kapalı diyor ve ram durumu sayısı düşüyor falan. Bu nedir abi? Günde 50 sefer yapıyorum her seferinde düşüyor artıyor falan. Kolay yolu yok mu bunun? Kapanan uygulamalar ne? Sadece facebook'a girip çıksam bu RAM temizlemeyi yapsam 20 uygulama kapalı diyor. Altta çalışan uygulama da yok.
Yardım pls :)
Bir S2 kullanıcıydım zamanında o şekilde bilgi aktarayım, Android cihazlarn en büyük illet özelliğidir kendi kendine arka planda uygulama çalıştırması modeller yükseldikçe arka planda daha fazla uygulama çalışmaya başlıyor özellikler çoğalıyor tabi.. Siz RAM' i boşalttıkça o yine kendi kendine arka planda uygulama açıcak siz sadece telefonunuzun hafızasını yani cache bellek' ini temizliyorsunuz buda telefonun rahatlamasına yarıyor şarjın uzun gitmesine yaramaya çalışıyor :) En güzeli bu olayı dahada kolaya indirmek ve arka planda daha az uygulama çalışması için ROM atılır ama tabi ROM' unda sabit güzel stabil olması gerekiyor, onun dışında bir şeye yaramıyor oda birde telefon yalama oluyor ki benim s2 de olmuştu :)
S3ten sıkıldım ama S4 icin o kadar fark vermeye değermi diye düşünüyorum.
hani diolar ya s3 ile s4 pek fark yok..
arkadasımla aynı anda s3 ve s4 aldık aradaki fark dağlar taşlar :)
bikere hepsini gecelim s3 s4 e göre hız olarak kagnı arabası bu yeterli bi neden bana göre..
onun dısında da bi dünya farlılıkları var..
s4 ün tek handikapı ise s3 ile kasa olarak pek farklılığının olmaması..
İlk çıktığından beri belirtiyorum ben bunu. :) Bi akıllı telefon için ilerleme sayılacak herşeyi yaptı adamlar. Çok fark yok diyorlar, 4sten 5e geçmek gibi diyorlar. Mukayese ettikleri 2 model arasında neredeyse fark olmadığı doğrudur, fakat s3le s4 arasında farklılıklar çok fazla. :)
Daha iyi kamera, daha iyi işlemci, 2 katı ram, güçlendirilmiş batarya en başlıcası.
s3le s4 arasında fark yok demek = 1.4 hacimli atmosferik 100 hpden, 2.0 turbo ve de daha az yakan 200 hp araca binip öncekinden pek farkı yok demek gibi. :D
Valla S3 sarj olayından sıkıldım ya batarya alıcam ya da teli degistircem bugun :)
arkadaslar s4 ünüzün şarjı ne kadar gidiyor ?
bende 1 günden fazla gitmiyor..
acaba yeni oldugu için mi ?
çünkü bi müddet kullandıktan sonra şarj süresi uzuyor gibi şeyler duydum..bu doğru mudur ???yani şarjımın uzaması mümkün mü ?
s4 de rodaj mı varmış :D Yok yahu, o tamamen kullanımla alakalı, ben de genelde orta veya tam parlaklıkla kullanıyorum sabah cekiyorum şarjdan 7 gibi.
cok yogun kullanırsam ful parlaklık 5-6 gibi %15 lere geliyor.
normal kullanımımda (ki yine biraz yogun sayılır) gece 23 gibi şarj beni doldur diyor :)
2 gün kullanan arkadaşım var, saadece saate mi bakıyor napıyor anlamıyorum :)