Böyle bir sorun yaşamadım, ayarları kurcala istersen? Ses açma, kapama vs?
Bir de başka birini arayıp dene
Printable View
9780 bolddan s4 e geçtim dünyam değişti. Elim falan titriyor telefonla uğraşırken :D
Şarj konusu ise sabah 8.30 da çıkardım şarjdan. Oyun oynadım durmadan whatsappten muhabbet içindeyim instagram kurcalayıp duruyorum 1-1.5 saat telden konuşmuşumdur. %40 şuan için. Sanırım çoooook abartılmadığı sürece her türlü sabahın erken saatinden akşamın geç saatine götürür.
S4 ün göz algılama sensörü nasıl çalışıyor (internette yazıları yukarı aşağı hareket ettiren gözünü kaydırdığında videoyu durduran) bi türlü çalıştıramadım. Ayrıca N8 den sonra çok teknolojik geldi S4 :D
s3 ile s4 arasında ne kadar boyut farkı var ? S3 kullanıyorum , s4 geçmeye değer mi ?
Bariz farkları ve gerçek anlamda pratikte kullanışlılıgını yazar mısnız ?
s4'e geçmek istiyorum. Şuan En uygun s4'ü nereden alabilirim ?
gg de 1680 gibi bi fıyat gordum. n11 gibi sıtelere bakabılrısın . ben note2 mi arabulvar.com dan 3 ay once 1400 tl ye aldım dubai bilişim ve cokta mutluyum , memnunum. ıthalatcı olması bazı ınsanları korkutsada dıstırıbıtor garantılı bana sacma hemde cok sacma gelıyor . nıyemı ? bu telefonların en buyuk dezavantajı ekran. ekran patladımı garantı flaan yalan oluyor. dusurmedıkten sonra garantılık bı durumu yok. ben alırken 1800 tl dı ben 1400 e aldım paşalar gıbıde kullanıyorum. olurda allah korusun tel duser ekranı patlarsa ekran 550 tl cık :D samsung s4 ıcınde gecerlı alacak arkadaslar bence ıthalatcı alsın fazla para bayılmasın
Mesela bu alınır mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...23835625/detay
Evime yakın ,daha önce alışverişimiz olmuştu.
yada bu
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...24256464/detay
dostum hangısıne guvenırsen ondan al. nıye alınmasın bence 2 mılyar vermek mantıksız ya yınede karar senın. daha once alısverısın olduysa ve guvendıysen onu tercıh et . eğer diğerine bakabılıyosan onun fıyatı felaket. s3 ve note2 yı aylarca bekledı ınsanlar bu s4 nekadar hızlı dustu yav. hala en ucuz note2 aylarrr aylar sonra 1300 tl ye n11 de dustu. ben aldıgımda bıle ıthalatcı garantılı 1550 den assagı yoktu. bekleyebılcek olan varsa 3 ay sonra 1300 lere alabılr bence :D
teşekkür ederim, beklemek istemiyorum açıkçası. Birazdan çıkıp alabilirim hatta :)
Üstteki daha güvenilir gözüküyor. :)
üsttekinden daha önce note 2 aldık arkadaşıma, şirinevlerde avm de dükkanları var, güvenilir.
al al usttekını al sağlam makınee :) note2 yı kaca almıstınız dostummm
Note 2 Yi 1600 'e almıştık. 1 yıl tr yetkili garantili, 1 yılda dükkan garantili. Derbi maçı olunca çıkmadım telefonu almaya. Ama güvenilirler. Şirinevler e-5 yanında abc avm 'de 2. katta dükkanları var.. Sanal mağaza üzeri çalışıyorlar zaten genelde.
s4'ün de garanti durumu yine öyle. İst' bilişim gibi ithalat garantisi ve 1 yıl yetkili garantisi veriyorlar. de boş bir vaktimde inip alacagım, yazarım yine .
Samsung ithalatı telefonların fiyatı düşmedi, bu fiyatlara da s5 çıkana kadar zor düşer. Telefonu aldıktan 6ay sonra çıkıcak problemde telefon değişmesi gibi gereken durumlarda nasıl davranırlar soru işareti
Bunlar spot telefonlar, garantiside dükkan ne olduğu belirsiz bence. s3 spot piyasada bu fiyatlara satıldı zaten çıktıktan kısa süre sonra note2 takip etmedim fiyatlarını.
Note2 yi kamera ve ekran renk tonlarından dolayı gözden çıkardım.. Eğer samsung yine güzelliğini yapıp note2 gibi 1300den verirse hemen alıcam s4ü :D
bu incelemeden sonra mumkun degil almam;
daha ucuza note2 var nasilsa :D
Samsung Galaxy S4 İncelemesi - YouTube
güvenilir filan değil eski yağız elektronik çok kişiyi dolandırmış söliyimde kimsenin başı yanmasın boş yere ticaret vs yapmayın ordan.. bir çok forumda dolanıyor konusu binlerce kişiyi dolandırmış adamlar dükkanını basmaya gidelim şimdi elma bilişim olmuş filan diolar uzak durun derim.
yazılanlar.
rkadaşlar Merhaba,
Yaptığım araştırma sonucunda;
http://www.elmabilisim.com/ sitesinin Yağız Telekom adına kayıtlı olduğun öğrendim. Musa Anter YAĞIZ.
Telefona çıkan arkadaşa Musa Yağız ile görüşebilir miyim diye sorduğumda şu an orada olmadığın söyledi ama onlarla çalışıyormuş. Dükkanı açalı da iki ay olmuş :)
http://elmabilisim.sanalpazar.com
http://elmabilisim.sahibinden.com
İletişim; Tel : 0 212 452 07 07
Cep : 0 532 173 15 15
Şirinevler Mah. Eski Londra Asfaltı ABC PLUS AVM Kat:1
(Şirinevler E-5 üzerinde bulunan ABC PLUS OUTLET Alışveriş Merkezi içinde)
En azından birleşip gidebilirsek hakkımızı ararız sonuna kadar... Yağız Telekom kaç kişiyi mağdur etti bilmiyorum.
----
rkadaşlar selam,
Musa Yağız Anter adına kayırlı bir domain buldum.
www.elmabilisim.com
Site aktif halde şu anda.
http://elmabilisim.sanalpazar.com
http://elmabilisim.sahibinden.com
İletişim; Tel: 0 212 452 07 07 | Cep: 0 532 173 15 15
Şirinevler Mah. Eski Londra Asfaltı ABC PLUS AVM Kat:1
Mağazayı aradım ve Musa Yağız ile görüşmek istediğimi söyledim, şu an orada olmadığını ama birlikte çalıştıklarını söyledi. Dükkanı açalı iki ay olmuş... :)
Arkadaşlar hakkımızı sonuna kadar aradım, bu akşam olmazsa en geç yarın akşam uğrayacağım. Bu kadar kişiyi dolandırmak kolay mı o kadar????
bugün bayağı bir kurcaladım 2000 liralık bir telefon değil bence malzeme kalitesi hala vasat, işlemci hızı desen öyle foto çekiyorum galeriye giriyorum açana kadar siyah ekran bekleme falan yapıyor, bir kaç uygulamayı aynı anda açtım ve seri bir şekilde kullandım kasılmalar başladı malasef bir iphone kadar seri değil ve kaliteli malzeme kullanılmamış 2000 liraya ip5 alırım şahsi fikrim
bende şimdi s4 siparişimi verdim de blackberry 9780imdeki numaraları s4e nasıl aktarıcam çoğu kişide 2 numara ve e-mail adresleri var, herhangi bir veri kaybı olmadan ansıl halledilir bu iş bir bilen var mı ? :)
Arkadaşlar bu telefon mailleri güncellemiyor , ayarladım saatte bir güncelle diye yine güncellemiyor , illaki benim girip güncelle tuşuna basmam gerekiyor.
Aynı şekilde hava durumuda öyle , girip güncellemedikce kendini güncellemiyor.
EN sonunda blackberryi geri takıcam deli etti beni aptal alet. Bazı arkadaşlarım kronik sorun bu dedi ama var mı bilgisi olan ?
Yoğun program ve mesai saatleri dışı program var. Onu yapman lazım. Ben hafta içi sabah 10 akşam 18 arası 5 dk da bir kalan saatler dışında 1 saatte bir kontrole ayarladım. S3'ü güncelleyince gelmişti bu özellik.
Edit : Yazan Schumi :D
Senkronizasyonun da açık olması gerekiyor. Güncelleme yapıyor, yapmama gibi bi durum yok. Bazı şeylerin işleyebilmesi için 2-3 onay vermek gerekiyor bazen.
Senkronizayson için; tepeden açılan menü senkronizasyon seçeneği yeşil olmalı.
Hesaplar, ayarlar, e posta ==> Posta adresi ( evren.ozdal@superonline.com ) ==> E posta senkronizasyonu tickli olmalı
Güncelleme aralığı da keyfe keder düzenlenebilir. Ayrıca, bir kerede sunucudan alınacak mail seçimi ( yukarıdaki anlattığım menüde, diğer ayarlar altındaki yüklenecek e posta sayısı kısmı ) "tamamı" olarak seçilmesi faydalı olacaktır.
Güzel olmuş beğendim telefonu :)
Ama S3 varken almak cok mantıklı değil, artık S5 veya S6da değiştiririm :D
iphone kullandıktan sonra alışmak zor gibi :/
Malzeme kalitesi haklısın daha iyi birşey bekliyor insan, ben pek önemsemiyorum ama rakiplerinden geride.
Diğer konularda tekno markette incelediysen o telefonlar devamlı kurcalanmaktan şişmiş vaziyette almadan önce incelediğim telefonlar aynen o şekildeydi , uygulama kısmında vs hiç kasma yok bende kamera ile ilgili takılmalar oluyordu telefonu aldıktan sonra tüm wipe'ları yapıp factory reset attım şu an kamera takılmasıda kalmadı
ben bu telefon hakkinda bilgi almak istiyorum.bugün tam almaya niyetliydim ama wifilerinde sorun varmis internette bazi yerlerde okudum.biraz ertledim gibi.suan iphone 4S kullaniyorum sizce bu telefonu almaya degermi?
wifi ile problem yaşamadım ben, nette okuduğum yorumlarda da denk gelmedim problem yaşayana.
Birinin devamlı wifi bağlantısı kopuyormuş oda modemiyle alakalı çıkmış modem değiştirince çözmüş problemini
telefon alma arfesindeyim. iphone5, samsung s4, htc one sizce hangi modeli almalıyım?