arkadaşlar bu s4 te radyo yok mu? pek kullandığım bir şey değil ama az önce karıştırırken dikkatimi çekti aradım radosunu bulamadım :) ilginç geldi. s4 minide bile var buna neden koymamışlar acaba.
Printable View
arkadaşlar bu s4 te radyo yok mu? pek kullandığım bir şey değil ama az önce karıştırırken dikkatimi çekti aradım radosunu bulamadım :) ilginç geldi. s4 minide bile var buna neden koymamışlar acaba.
indirdim şimdi tşk.
Şarj sorunu bende de problem olmaya başladı.Bakıyorum batarya %70 dolu gözüküyor facebookda biriyle konuşuyorum başka bir program acıyorum telefon direk kapanıyor.acmaya kalkınca %0 gösteriyor şarjı telefon durmadan kendini resetliyor.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
arkadaşlar güncellemeleri nasıl takip ediyoruz ? Gelen güncellemeleri iptal ettim şimdi bulamıyorum nerden sorgulatacağımı ?
Bir de telefon bazen kamerada ve ne zaman vine app açsam resetliyor kendini , yavaşladı neler yapmam lazım performansı arttırmak için.
bunu yap mutlaka ;)
Galaxy S4 Touchwiz Performans Arttırma Rehberi | Technopat
ben yaptım bayagı hızlandı :)
Arkadaşlar bir sorum olacak
En başarılı şekilde ölçüm yapabileceğim bir Uygulama arıyorum.
Hız,G,Baro ve Vb yari araç içinde data verisi alabileceğim kayıt edebileceğim bir uygulama öneriniz varmı ?
İOS da track addict die bir uygulama vardı çok başarılıydı aynı zamanda GoPro ile de bağlantı kuruyordu.
Benim sorunum sanırım bataryadan.Bugün bataryaya baktım şişmiş.Garantiyle filan ugraşmak istiyorum gidip yeni batarya alınca sorun ortadan kalkar inşallah :)
Şarj bir anda sıfıra iniyor denince tahmin etmiştim.. Batarya şişmesi sık görülmeye başlanan bir durum.. Sebebi hakkında çeşitli söylentiler var, sarjda iken yüksek cpu isteyen uygulamaları / oyunları kullanmak söylentilerin başında geliyor. Pil değiştirince sorun düzeliyor.
Evren Abi yine ben ve yine bir sorun. :D
Mail alamıyorum abi bu seferde. Şirket mail hesabıma mail düşmüyor. Anca manuel olarak senkronizasyon yapınca geliyor. Ayarlar>Hesaplar>Microsoft Exchange mail ayarlarına girdiğimde mail adresimin altında ''Eşitleme Devre Dışı'' diyor. Bunu nasıl devreye alacağım? Bulamadım bir türlü.
Mailin aç.. Gelen mailleri gördüğün kısım. Sol tuş, ayarlar.
Mail adresinin içine gir, burkay.kalyon@blabla.com yazan yere yani. E-posta senkronizasyonunun yanında tick olsun, altında program senkranizasyonunu göreceksin. İçine gir, senkronizasyon planını ayarla sekmesini istediğin dakika aralığında seç.
Tepeden kısayol menüsünü indir, senkronizasyonun acık oldugundan emin ol
sanmıyorum yazılımsal oldugunu, pil değiştiğinde sorun giderilecek muhtemelen.
S2 kullanıyorum mailime gelen resimlere telefondan girip baktığım zaman baktığım resimler galeri bölümüne yerleşiyor sildikten sonra çıkıyorum fakat galeri bölümüne tekrar girdiğim zaman resimler hala gözüküyor bunları tamamen nasıl silebilirim bilen var mı?
Hayırlı olsun ;)
bende yaptım ve ciddi şekilde hızlandığını görüyorum. tşk.
Galaxy S4 ü sattım IPhone 5S e geçtim yemin ederim hayatın anlamını tekrardan keşfettim. Ben nasıl IPhone 4 den sonra Galaxy S3 akabinde S4 aldım akıl sır erdiremiyorum.
Androidi bundan sonra evimden içeri sokmam o derece.
Arkadaşlar bende arada şebeke gidip geliyor anlık olarak, böyle birşey yaşayan var mı?
Telefon yurtiçi yani kayıtlı, güncel versiyon yüklü, hattım turkcell.
Acaba operatörden mi telden mi anlayamadım.
Benim de dış ekranın köşesinde ince bir çatlak var, iç ekran tertemiz. Bu dış ekranı değiştirme şansımız var mı? Tabi bir de arada sırada kamerayı açınca kapanma sorunu..
Hic alakasiz yerlerde benimde sebeke gidiyor ayni cihaz 2 tane an yanayken benim sebekem olmuyor cihaz s3...hattim vodafone ondandir diye dusnuyordum ben.
Ben avea ile anlık yaşıyorum hat mevzusunu, s2 varkende oluyordu
hop sms geliyor şu kişi aradı ulaşamadı diye, saniyelik bir olay. ben avea'dan oluyo diye düşünüyrdum
Hat gidip gelme sorunu E72 den beri var bende. Araba ile bir yere gidiyorum. Trafik başlıyo yada ben yavaşlıyorum çat hemen SMS. KimAramışCell. Cebimde olduğundan oluyor sanırım.
3G ye geçiyor çekmedipi yerde normale dönüyor filan o arada ufak bi kopuklu oluyor o yüzden o çekmeme olayı oluyor diye tahmin ediyorum gözlemlerimde bu yönde
arkadaşlar, bu gün telefonu elime aldığımda bir baktım ki home tuşu hafif sertleşmiş ve gıcırdama hissi yaratan bir şekilde çalışmaya başladı. ilk olarak araya birşey falan sıkışmıştır dedim ama nafile. ben özellikle home tuşunu çok kullanıyorum ve bu durum canımı fazlasıyla sıktı. bir kaç sitede araştırdım ve başka şikayet edenleri de gördüm. acaba aranızda bu sorun ile karşılaşan ve sorunu çözen oldu mu? cihaz garantili ama beni başka bir sinir harbine sokacak servis muhabbetine girmek istemiyorum.
şimdi kompresör ile biraz hava sıktım ama nafile. bu güne kadar hiç bir samsung ta bunu yaşamadım ama ciddi canım sıkıldı. sanırım tamiri için komple camının falan çıkarılması gerekiyormuş. :(
abiler ben s3 e car performance adlı programı yükledim sizce bunun vereilerinde doğruluk payı var mıdır ?
linkteki program ; https://play.google.com/store/apps/d...ancefree&hl=tr
bazen kamerayı açtığımda reset atıyor. s4