Evet tip olarak güzel hiç sony kullanmadım ama yani bütün özellikler mevcut telefonda :)
Printable View
Konuyu takipdeyim bende Htc one Sony Xperia Z arasindayim ikisini kiyaslıyıp ona göre bir tercih yapicam . Bu arada Butterfly avrupaya şatişinin olmucagi biliyorum htc one ' dan daha önce çikdi Butterfly ve avrupaya yollamicaklar telefonu bildigim kadari ile . Sony Xpera Full hd Sharp erkana sahip olmasina rağmen karanlık ve renksız olmasini bende anlamıyorum bütün sony Xperia serileri diger telefonlara göre daha karanlık .
Bende en yakın zamanda almayı planlıyorum:)
Fikir vermesi açısından
Sony Xperia Z video inceleme "Tüm bildiklerinizi unutun!"
Benm iphone şarj yemesin diye zaten karanlık kullanıyorum :D Ama ekranda belirgin canlılık falan tarzın farklar varsa alınmaz onun için gidip yakından canlı görmek lazım :)
dün gördüm, pişman oldum lumia aldığıma:)
aklında olanlar ıcın bırkac ıpucu.
android kullanıyorum uzun suredır baya kurcaladım telımı patlattım gerı yaptım vs vs.
ne kadar guzel bır ısletım sıstemı olsada kesınlıkle android bazen cuvallıyabılıyor.
ozellıkle root vs işlemine girdinizmi.
ben bunu note'da pili çıkartıp takarak düzeltiyorum.
ama xperia z de bu mümkün değil.
beni şuan tek düşündüren olay bu??
son video iyiymiş.
tutulur bu telefon tanıtımını iyi yapıyorlar.
Video kalitesi gerçekten müthişmiş.
Cumartesi günü yakından ayrıntılı bir şekilde inceledim :) İlk elime aldığımda sanki kumanda gibi duruyo biraz büyük geldi 4s'ten sonra :) Ekran ışığı canlılık htc ve samsunga göre biraz daha soluk ama öle kafaya takılıcak bişey değil bence, sadece telefonun hatları biraz keskin (kaba duruyor) samsung gibi değil ama işletim sistemi ve dokunmatık ekranı bana göre samsungu aratmıyor gayet güzel ve hızlı. Ama genede S4 çıkmadan karar vermek yanlış olur. Bu arada fiyatıda 4S in üstüne 500 TL :)
denemek isteyen<?
Sony Xperia Z İncelemesi | TeknoSeyir
Babam 1 ay önce aldı bol bol kurcalıyoruz.Bence düşünmeden alın.Bende S satıp Z alacağım.Videoların hepsi doğru kandırmaca yok :)
Xperia arc iki senedir işim görüyor vadesi dolunca geçiceğim tel bu olucak sanırım.
fiyat nedir beyler.bende xperia sola'yı Z ile değiştirmeyi düşünüyorum.
1700 tl xperia z 2 yıl garantili şuan kampanyada düşünenlere duyrulur
Sony Xperia Z, HTC One (M7), Samsung Galaxy Note 2 Ekran ve Kasa Stres Testi - YouTube
Bu testteki xperia z nin ekranının o şekilde olmasının günlük hayatta ne gibi zararı olabilir