Yeni turkcell faturalı hat alacağım gnctrkcll ben yaptım 250 dk turkcell , 250 dk her yöne toplamda 500 dk. tarifesine geçeceğim ayda 19 tl'ye.Alacağım hat 532 li olur mu aceb ? yoksa başka numara falan mı verirler?
Yeni turkcell faturalı hat alacağım gnctrkcll ben yaptım 250 dk turkcell , 250 dk her yöne toplamda 500 dk. tarifesine geçeceğim ayda 19 tl'ye.Alacağım hat 532 li olur mu aceb ? yoksa başka numara falan mı verirler?
avea sadece çektiği yerde güzelmiş turkcellin vodafoneun full çektiği noktada izmitin göbeğinde telefonu çekmesi için balkonda bırakıyodum şaka gibi
turkcell ve vodafone ıyı ama avea cekmıyor hıc sevmıyorum
Turkcel atasehir cevresi ve Bağdat cad. Internet sutekli sacmaliyor, volkan isik reklamlari hikaye, konuyla ilgili ariyorum, sikayet kaydi acamiyor yada acmiyorlar bagrip sovunce ancak internet yavas seklimde kayit aciyorlar, ozellikle caddede oturan varsa surekli sikayet formu actirin, hsonu ozellikle iptal oluyor
uzun yıllardır vodafone'dayım taaa telsim zamanından beri
şirket olarakda vodafone'dayız benim bi problemim yok sms'ler ile sürekli kalan dk'larımı vs kontrol ediyorum 4 gün kaldı yenilenmesine 150sms her yöne ve 143dk her yöne kalmış :)
interneti whatsapp face twitter vs için iyi güzel ama video izlemek işkence oluyor :) ev iş cafe arasında döndüğüm için her yerde wireless var sıkıntıda çekmiyorum açıkcası :)
Dün artık canıma tak etti ve avea'ya aşağıdaki mesajı gönderdim. Kendilerine firma diyen bu anlamsız kuruluşların bizden istediği nedir? parasıyla rezil olmak bu galiba...duyarlılığım için bir teşekkür mesajı gönderecekler sadece, ama bu kadar zararın yanında kendimi bir nebze olsun rahatlatmış oldum...
"Avea, Aycell ismi ile aktif olduğu ilk günden beri (Nisan 2003) müşterisiyim ve senelerdir zorunlu olarak avea kullanıyorum. internet kullanımı açık olduğu için defalarca haksız olarak yüzlerce TL ödemek zorunda kaldık. (geriye dönük faturalar incelendiğinde 599 TL'lik fatura bile olduğunu göreceksiniz!)
teknik veri diye
(-aynı saniyede 3-4 içerik indirmişsiniz beyefendi,
-hangi telefon ile indirilmiş kardeşim, çift çekirdekli bilgisayar bile bu büyüklükteki içerikleri aynı saniyede indiremez!
-sistemimizde öyle görünüyor, maalesef yapılacak bir şey yok! diyerek) her seferinde cebimizdeki iki kuruşu da size verdiğimiz ama karşı çıkamadığımız, kuzu kuzu "itiraz ettik ama olumsuz sonuçlandı. neyse sağlık olsun" dediğimiz, hiçbir zaman telefonlarımızı sağlıklı olarak kullanmamızı sağlayamayan aptal makineleriniz yüzünden bizleri sorumlu tuttuğunuz her fatura bedelini ödedik. itiraz etmek için bile ilk önce faturayı ödedik. parası ödendiği için sonucunun olumsuzluğunun bildirileceğini bile bile ödedik! ama bunların hiçbiri size yetmiyor, ödedikçe yeni zırvalarla karşımıza çıkıyorsunuz! yaptığınız kampanyalar, cihazların taksitli fiyatlarından bile pahalı oluyor. zaten bu zamana kadar hiçbir hayrınızı görmedik, yakamızı rahat bırakmanız için daha ne yapmamız gerekiyor? interneti bile olmayan telefondan içerik sitelerine üye olmuşsunuz diye aidat parası kesiyorsunuz, yeter artık! 10 yıldır istediklerinizi alamadınız mı?
bu cürretinizi neye borçlusunuz? yaptığınız haksız uygulamalardan geri adım atmak ve gerçekten-samimi olarak müşterilerinizin memnuniyetine yönelik olarak çalışmanız için taksim gösterileri gibi bir şeyler mi bekliyorsunuz? gerçekten ne istiyorsunuz? şirketinizi batırmak mı niyetiniz? her gün yüzlerce insan hatlarını kapatıp diğer operatörlere geçiyor, bu sizi hiç ilgilendirmiyor mu? bunların hepsinin cevabını verin ki artık iki kuruşluk keyfimiz de tarih öncesinden kalmış mantığınız yüzünden kedere dönüşmesin... "
bende bu aveadan bıktım arkadaş yaa 19 lira paket aldık her ay 40-50 ödüyom resmen adama enayi yerine koyuyolar
hoçç türcelden kaçmıştık buraya ama :D yok aslında birbirimiznden farkımız biz osmanlı bankasıyız :D diye bi reklam aklıma geldi bunu hepsi yapsa ne güzel olur herkes bilir o zaman farklarının olmadıgını
abi müşteri hizmetlerini arıyorum.
"-arkadaşım, kardeşim bu içeriğin bu şekilde indirilmesi mümkün değil, imkansızın da imkansızı olmuş. "
M.T: "Beyefendi sistemde böyle görünüyor!"
"Ne yani, ödeyecek miyiz? makinelerinizdeki verilerin doğruluğu neye göre, kime göre doğru?"
M.T: "Bilmiyorum beyefendi.... susuyor.."
"benim uyuduğum, çoluk çocuğun pirelerle haşır neşir olduğu gece saatlerinde bu olayın olması imkansız, sen bana diyorsun ki iki yaşındaki oğlun arabayı kaçırmış, üç korna roll yapıyor, yok böyle bir şey..."
bunların verilerinin veya kayıtlarının doğruluğunu inceleyecek bir mekanizma yok. koydukları makine sanki arş-ı ala'dan indirilmişte biz keleek yapıyoruz...
532 li hatta 50 lira dedi , bende 530 lu aldım :)
konu baya eskı kalmış canlandıralım
yıllardır turkcel hattım var ama şu ınternet dandıklıgı 3g nın dandıklıgı doğru duzgun cekmemesı yavaş olması sebebi bile artık canıma tak etti ve vodafone a numaramı taşımayı ciddi dusunmeye başladım. şuan için guncel olarak vodafone kullananlar nasıl kalıteden memnunmusunuz çevremdekilere sorduğumda turkcelde yaşadığım sıkıntıları yaşamıyorum diyorlar.
bu ara vodofone kullanıp internetinin su gibi gittiği olan üyemiz varmı
2 aydır 2gb internet ay bitmeden bitiyor
daha önce fazlasıyla yeterdi
gün içinde wifi evde wifi oldugu halde böyle saçma bi durum yaşadım
call center ı arayp onları dinlemekde istemiyorm tek ben mi böyle bi durumla karşılaştım?
kadir genel olarak ben memnunum, bu internet durumu yeni oldu yoksa gayet iyidi s3mini kullanıyorm cekisi heryerde iyi interneti işimi görüyor.
benim vodafone hattı ben hatuna verdim gayet güzel memnun sorun yok diyor
Turkcell bu aralar nette yavaş LTE geçiş yapılacak sanrm o yüzden simkart değişiklikleride yapılmaya başlanmış
turkcellden vodafona geçeli 4-5 sene oldugayet memnunum.
Serkan benimde öyleydi 2gb bitip durdu son 2 ayda(instagram cok götürüyor ozellikle) tarifeyi değiştirdim 1000dk 1000sms 4gb internet olan tarifeye geçtim kafa rahat şimdi :)
12 ay kontratla 65, kontratsız 75
http://www.vodafone.com.tr/Red/tarifeler.php
Hepsi farklı dönemlerde birbirlerinden avantajlı tarifeler yapıyor.Sonuçda hepsi aynı.
Ben de uzun zamandır ciddi ciddi Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum 15senelik Turkcell hattı sahipliğinden sonra.
Turkcell her ne kadar en iyi altyapı, internet bizde desede fasafiso.
Dün vodafone'a numarasını taşıyanlara S5 1650TL reklamı gördüm. Belki sırf bunun için geçebilirim.
Ben de vodafone'dan turkcell'e geçtim . İnternetinden vs her şeyinden memnunum .