örneğinbugun itibariyle polisler yeni bir yere çevirme kurdular.Siz bunu ne zaman güncelliyorsunuz
Printable View
örneğinbugun itibariyle polisler yeni bir yere çevirme kurdular.Siz bunu ne zaman güncelliyorsunuz
ben satın aldım programı marmaris'e gideceğim yolda test ette imkanım olacak..
Teşekkürler, güle güle kullan Kadircim. :)
Polis teşkilatında değilim :) oyle bir durumda ekran görüntüsünü gönderirsen ekleyebilirim :) normalde 2 haftalık periyotlarda güncelleme yapıyorum.
Yorumlarını paylaşırsan memnun olurum :)
Ben uygulamayi yazdim ama cikmiyor??
Abi bide sen bukadar noktayi nerden buldun:)
Link:
https://itunes.apple.com/tr/app/for-...648169123?mt=8
Tr AppStore da uygulama.
Sizin amerika vs olabilir mi?
Kadircim ben de seni seviyorum :D
Programı aldım. Peki çevirmeleri nasıl görüyoruz ?
yav benım satın alma ıslemı tamamlanadı galıba he anlamadım gıttı. hesap gavur bırının adın idi tr yaptım ılk kk bilgisi girdim. sonra fatura bılgısı hatası verip duruyor:D abd hesabınada geçemiyorum kaldı öyle gerizekalı :D. şimdi abd hesabımı daha iyi tr mi? bütün bilgilerimi doğru olarak güncellersem eğer şuanki. sonrada abd tr arası geçiş yapabilirimiyim yine
helal olsun..teşekkürler.
Abicim eline sağlık.Bi sonraki güncellemelerde bir fikir vermek amaçlı ; face de twitter da konum paylaşma yapabilirsin.Böylelikle oralardan da ''for Driver aracılığıyla '' şeklinde reklam yapmış olunur.
Paylasim fikri cok guzel ahmet. Yapabiliriz. Hatta yapalim onu.
Web browser, Youtube ve social tab lari kalsın mı kaldıralım mı?
@thedevil
Harita üzerinde güzergahında pin göreceksin.
Her ne kadar Apple ürünü kullanmıyor olsam da biraz önce okuyup facebook'ta paylaşım yaptım. Gerçekten ciddi zaman-emek harcanmış bir App.. Herkes görsün istedim.
Abi kaldirabilirsin onlari ya bence olmasada olur ama face falan kalsin.hem digerleri dikkat dagitir baya
Bence youtube kalsın bi tek , akla gelir , bi şarkı vss aratılıp dinlenir , yada mümkün mü bilmiyorum ama fizy gibi sadece şarkı aratılıp videosuz vaziyette şarkısı çalacak bi search tab koyulabilir abi.Sonuçta yolda müzik dinlenir , hem fizy de arkada çalma özeliği de var , senin programı kapamamış olur ufak bi ayarla.
çok alakasız yerlerde çevirmeler olmaya başladı son zamanlarda. daha önce trapster filan kullanmadım ama mantığı anladım. herkes biyer işaretlerse tabiki karışır ortalık. sizin proğramda da kullanıcılar yer ekleyebilse daha çabuk haberimiz olabilir yemi çevirmelerden.
kullanıcıların ekledikleri yerler sizin tarafınızdan onaylanarak haritada gözükebilirse daha mantıklı olabilir. veya tek kişinin eklediği yer değilde 5 kullanıcı veya 10 kullanıcı aynı noktayı işaretlerse o noktanın aktif olması gibi bir yazılım yapılabilirse süper olur.
inşallah kafamda düşündüğümü anlatabilmişimdir :)
Browser kaldıralım o zaman km saatini kocaman tek bir sayfada yapalım? :)
Fizy yi web üzerinden actirabiliriz. Ama başka bir uygulamayı aynı uygulama icinden actiramiyoruz.
İphonedaki müzikleri çalan bir player yapacagım ama biraz zor o is. :) yapacağız onu inşallah ama :)
Güncellemeden sonra bana eğer çevirme gördüğünüz yerde ekran resmini çeker gönderirseniz anında ekranda belirir o nokta. Hatta uygulama icinden foto çekebilirseniz çevirmeyi, resmin üzerine koordinatları yazdırırız, direkt o fotoyu gönderirsiniz. Hem yanlış bilgilendirme yapmamış oluruz, veritabanını kirletmemiş oluruz. Bu sekilde güncel tutarız.
Çok iyi fikir teşekkür ederim.
yararlı bir program olacağı kesin emeğinize sağlık ,
yalnız ; çevirme olan noktalar ne sıklıkla güncellenecek ?
çünkü benim gezdiğim çevrede polisler birbirine yakında olsa sürekli başka yerlerde çevirme yapıyorlar. Eğer bunu güncel bir şekilde bilgisini verebiliyorsa zaten yüzyılın icadı olmuş.
+ adamlar kafasına göre bir gün yapıyorlar bi gün yapmıyorlar.
saat bilgisi veriyor mu program ? yoksa sabahda oradan geçsek çevirme olabilir uyarısı yapıyor mu ?
MIT ile ortak çalışmıyorum.. :)
Bu bilgilere ulaşıyor olsam, yani günlük saatlik vsvs, emniyet teşkilatının server larını hacklemiş olurum değil mi? Serverlara sızan birisi gidip iPhone için program mı yapar? Böyle ifşa mı eder kendisini? Nereden nasıl ulaşacaksın hangi saatte nerede radar kuracaklarının bilgisine? Nasıl yapacaksın? Akıl var mantık var..
Dünyadaki hiç bir cihaz, hiç bir teknoloji "polis arabası" gördüğünde uyarı vermez. Dünyada tek bir cihaz vardır ki o da radar sinyallerini algılayarak uyarı veren cihazdır.. Cobra markası en bilindik olanlardan.. O cihazda ise bambaşka bir teknoloji var. Elinizdeki cihaz bir telefon.. Böyle bir yetisi yok.. Böyle radar sinyallerini algılayacak bir düzeneğe ya da teknolojiye sahip değil..
Cem Yılmaz ın anlattığı hikaye misali, David Copperfield gerçekten uçuyor olsa gidip sahnede gösteri mi yapar? Adam peygamberliğini ilan eder misali, anlık saatlik polis çevirmesini gösteren program yapsa birisi iPhone için uygulama mı yapar? Azıcık mantık yahu..
Sırf eksik gedik arayıp bulmak için mi yazıp çiziyorsunuz anlamadım ki..
"Hayır o dediklerinin hiç birisini yapmıyor daha doğrusu yapamıyor.. O kadar ezik bir uygulama bu.." falan mı diyeyim şimdi..
engin abi sağolasın free olsaymış daha çok kullanıcıya ulaşırdın aslında.
Benim telefonda sygic var bu tarz bi özellik onun ıcınde sesli olarak var yani navilerdede var bu özellik hiç bi sıkıntı olucagını dusunmuyorum / ben indirdim abicim tüm uygulamalarına tam destek ..
Arkadaslar ucretsiz olsaydi vs muhabbetini birakalim artik. Adam gunlerini gecelerini harciyor emek veriyor bu is icin. Sizin nasil x bir isiniz varsa bu adaminda isi bu . Isinize yarayacagini dusunuyorsaniz verin parasini indirin . Hem isiniz gorulsun hemde Turk developerlara destek cikilsin .
Yahu şu çevirme noktalarını nasıl göreceğimi bir bilsem çok güzel olacak fakat çözemedim....
Yer imlecine tikla haritayi uzaklastir gorursun
Müdür emeğine sağlık.
Normal iOS haritası gibi duşun.
Uzaklaştır haritayı (iki parmağını aynı anda dokun)
Pin leri göreceksin.
Sert yapmadım. Mantığının yanlış olduğunu detaylı açıkladım sadece.
Müdür teşekkür ederim.
Eline sağlık abicim, benim istediğimi ne zaman yapacaksın :D
Hakancim senin istediğin is inanılmaz komplex bir is :)
AR teknolojisini iOS a yedirmek gerek.
Dur heyecan yapma :)
şu kırmızı olan şeyler dimi çevirme noktaları....aslında ilk başta da gördüm onları ama ben polis lambası falan aradım yeminlen... sabah beri kafayı sıyırdım telefonu kıracaktım neden göstermiyorsun lan diye :D
EDİT: emeğinize sağlık gerçekten başarılı program..
ben hep şöyle hayal ediyorum ben gezerken aynı PS'teki driver oyunundaki gibi polis olan yerleri hareketli göstersin...
çok geniş bir hayal dünyasına sahibim....
olmaz diye bir şey yok diye düşünüyorum...acaba yukarıda yazdığım şeyi yapmak fazlamı zor abicim ?
polislerdeki telsiz frekanslarından yola çıkarak haritada görüntü elde edilebilirmi acaba..
bildiğimden konuşmuyorum sadece merak ediyorum belkide söylediklerim deli saçmalığı...
Teşekkür ederim.
Simgeler hareketli olmaz. gif olması gerek, ya da web üzerinden açtırmak gerek haritayı.. ikisi de olmuyor :)
polis telsiz frekanslarına herkes girebiliyor, herkes dinleyebiliyor mu bilmiyorum. Girilmediğini biliyorum yanlış biliyor olabilirim. Girilse bile adamların konuşmalarından koordinat tespit edip bunu koda dönüştürmek aslında SİRİ nin yaptığı şey.. Sesi yazıya çevirmek.. O da çok net konuşulması gerek ki anlaşılsın, konuştuğunu anlayıp yazıya döksün.. Koordinat yine yok ortada.. :)
Sonuç olarak öyle bir şey olmaz :)
Olmaz da velev ki oldu, bu sefer baya suç olabilir işte.. :)
hacı abi bunuda görmediğim için cumartesi günü düzcede 195 le radara girdim :D
by BE Labs - iOS Applications
burada yok bu uygulama :D ben burayı takip ediyorum :p
Güncellemedim henüz zaman bulamadım.. Bu gün güncelleyeceğim siteyi de :)
AppStore da arama bölümüne girip benim adımı soyadımı yazdığın zaman (facebook tan biliyorsun zaten) bütün uygulamalarım çıkar :)
Ben sana insan gibi normal bir soru sordum , sen burda bıdı bıdı ne kadar boş beleş şey varsa yazmışsın, sorduğum soruların hangisinin cevabı var şu yazdığın boş ve ukala yazılarda ?
ama bana her zaman yapıyorsun bunu nedense belliki bi kastın veya garezin var. Ha umrumda mı inan değil :)
Seni görende dünyayı kurtardın sanar, sen bu ukalalıkla, çok bilmişlikle ne yazarsan yaz biyere gelemessin. Yetenek adap edeple birleşince başarı getirir, kibir ve ukalalıkla değil...
Başarılarının alçak gönülüllükle devamını umarım.
Paylaşım için teşekkür ederim ..... :)
Çok çok uzun yazdım ama vazgeçtim.. Hiç bir yazdığına cevap yok artık.. Cevabını aldın sen, ötesini gereksiz buluyorum.. Art niyetsiz olarak daha kıymetli öneriler, fikirler, sorular var burada.. Zamanım daha değerli..
Zira bu konu; uygulamayı geliştirmek ve hepimizin daha rahat kullanımına uygun hale getirmek, ve tüm arkadaşlarımın direkt uygulama ile ilgili olarak bana ulaşabilmeleri, sorunlarına yardımcı olmak için açtığım bir konu..
Hakkımdaki yorumların için teşekkür ederim. :)
Uğurlar olsun