Çok güzel bir uygulama , çok işime yarayacak .Sağolun kim yaptıysa emeğine ellerine sağlık.
Ücret helalı hoş olsun.
*Bu arada sesli uyarı gerçekten gerekli güncelleme gelir herhalde ?
Printable View
Çok güzel bir uygulama , çok işime yarayacak .Sağolun kim yaptıysa emeğine ellerine sağlık.
Ücret helalı hoş olsun.
*Bu arada sesli uyarı gerçekten gerekli güncelleme gelir herhalde ?
ilk defa bir uygulama satın aldım parayla:D oda sana destek olsun istedim birde belki işime yarar birgün:)
örneğinbugun itibariyle polisler yeni bir yere çevirme kurdular.Siz bunu ne zaman güncelliyorsunuz
ben satın aldım programı marmaris'e gideceğim yolda test ette imkanım olacak..
Teşekkürler, güle güle kullan Kadircim. :)
Polis teşkilatında değilim :) oyle bir durumda ekran görüntüsünü gönderirsen ekleyebilirim :) normalde 2 haftalık periyotlarda güncelleme yapıyorum.
Yorumlarını paylaşırsan memnun olurum :)
Ben uygulamayi yazdim ama cikmiyor??
Abi bide sen bukadar noktayi nerden buldun:)
Link:
https://itunes.apple.com/tr/app/for-...648169123?mt=8
Tr AppStore da uygulama.
Sizin amerika vs olabilir mi?
Kadircim ben de seni seviyorum :D
Programı aldım. Peki çevirmeleri nasıl görüyoruz ?
yav benım satın alma ıslemı tamamlanadı galıba he anlamadım gıttı. hesap gavur bırının adın idi tr yaptım ılk kk bilgisi girdim. sonra fatura bılgısı hatası verip duruyor:D abd hesabınada geçemiyorum kaldı öyle gerizekalı :D. şimdi abd hesabımı daha iyi tr mi? bütün bilgilerimi doğru olarak güncellersem eğer şuanki. sonrada abd tr arası geçiş yapabilirimiyim yine
helal olsun..teşekkürler.
Abicim eline sağlık.Bi sonraki güncellemelerde bir fikir vermek amaçlı ; face de twitter da konum paylaşma yapabilirsin.Böylelikle oralardan da ''for Driver aracılığıyla '' şeklinde reklam yapmış olunur.
Paylasim fikri cok guzel ahmet. Yapabiliriz. Hatta yapalim onu.
Web browser, Youtube ve social tab lari kalsın mı kaldıralım mı?
@thedevil
Harita üzerinde güzergahında pin göreceksin.
Her ne kadar Apple ürünü kullanmıyor olsam da biraz önce okuyup facebook'ta paylaşım yaptım. Gerçekten ciddi zaman-emek harcanmış bir App.. Herkes görsün istedim.
Abi kaldirabilirsin onlari ya bence olmasada olur ama face falan kalsin.hem digerleri dikkat dagitir baya
Bence youtube kalsın bi tek , akla gelir , bi şarkı vss aratılıp dinlenir , yada mümkün mü bilmiyorum ama fizy gibi sadece şarkı aratılıp videosuz vaziyette şarkısı çalacak bi search tab koyulabilir abi.Sonuçta yolda müzik dinlenir , hem fizy de arkada çalma özeliği de var , senin programı kapamamış olur ufak bi ayarla.
çok alakasız yerlerde çevirmeler olmaya başladı son zamanlarda. daha önce trapster filan kullanmadım ama mantığı anladım. herkes biyer işaretlerse tabiki karışır ortalık. sizin proğramda da kullanıcılar yer ekleyebilse daha çabuk haberimiz olabilir yemi çevirmelerden.
kullanıcıların ekledikleri yerler sizin tarafınızdan onaylanarak haritada gözükebilirse daha mantıklı olabilir. veya tek kişinin eklediği yer değilde 5 kullanıcı veya 10 kullanıcı aynı noktayı işaretlerse o noktanın aktif olması gibi bir yazılım yapılabilirse süper olur.
inşallah kafamda düşündüğümü anlatabilmişimdir :)
Browser kaldıralım o zaman km saatini kocaman tek bir sayfada yapalım? :)
Fizy yi web üzerinden actirabiliriz. Ama başka bir uygulamayı aynı uygulama icinden actiramiyoruz.
İphonedaki müzikleri çalan bir player yapacagım ama biraz zor o is. :) yapacağız onu inşallah ama :)
Güncellemeden sonra bana eğer çevirme gördüğünüz yerde ekran resmini çeker gönderirseniz anında ekranda belirir o nokta. Hatta uygulama icinden foto çekebilirseniz çevirmeyi, resmin üzerine koordinatları yazdırırız, direkt o fotoyu gönderirsiniz. Hem yanlış bilgilendirme yapmamış oluruz, veritabanını kirletmemiş oluruz. Bu sekilde güncel tutarız.
Çok iyi fikir teşekkür ederim.