Tablette hdmi çıkış varsa her şekilde bağlayıp izlersin
Printable View
gidip mediamarkt da bidiklicam bu hafta sonu.
artesin tabletleri filan deil
gidip baktim, asus un ufak modeli fena degil. samsung un 7 inch tableti de 399 TL ye dusmus o da alinir.
Bu arada ipad mini super bir alet boy pos tam aradigim gibi..
şuan 1 gb ram kurtarmıyor diyorlar dhde filan doğrumudur ? o kadar sistem canavarımı oldu android 4.0 ve üstü ?
marka düşünülüyorsa nexus 7 ler 7 inçlikler içinde bence en iyilerden biri.. 8 inçlik zaten fazla yok ipad mini var.. 9.7 inçde ios yada android göre göreceli tercihler var.. 10.1 de fazla tercih şansı yok ya kaliteli markalardan samsung yada çin malı bir şey..
Bayramda bizim müdür chinaya gidecek ordan getirecek 10 tane isteyene satarız burdan 100$
tt netde kampanya vardı ayda 2 tl ilave tarıfeye 24 ay taahut samsung tab 3 verdıler 7 ınch, 10 ınclık de varmıs oyle soyledıler.
1 gb cok sacma olur, oyle olduysa android kotu bir sistem olmus demektir 1 gb ne ya.
Sunucu calisitiyoruz biz 1gb de, aptal telefona mi yetmeyecek..
Kindle Fire HD7 kullanıyorum. 160usd'ye bestbuy'dan almıştık.
Adı üstünde 7". Amazon adroid ile kullanılırsa gayet iyi ve süper stabil.
Ancak;
Amazon hersene konfirmasyon için 79usd alıyor. Bir iki hile ile google market kullanmak ya da internetten apk dosyaları çekmek mümkün ES3 File menegar kullanırsanız içindeki tüm klasörlere ulaşabiliyorsunuz.
Bunu yanında bu aletlere Pure Tablet dönüşümü yapanlar ve süper memnun olanlar var ama ne yazık ki sürümüne göre sürekli yapmanız gereken hileler değişiyor. Açıkçası amazon firması cihazını korumayı çok iyi biliyor.
Ben şuanda Amazon Android ile kullanıyorum. Zaten tek olayım sahada çalışıyorken standart okumak ve bir iki office dokümanı doldurabilmek ki bunu da fazlasıyla yapıyor.
Oyun, film ıvır zıvır zaten anlatmıyorum.
Su alet nasildir ? MM'de gordum fena degil gibi
TOSHIBA Excite AT10-A-104 10,1 inç 1,3 GHz WiFi 16 GB Tablet Tabletler
Biraz pahallı göründü gözüme : )
Android tabletler için eğer root olayı kolaysa çok düşünmeye gerek yok. Root edip CyanogenMod firmware yükler keyfinize bakarsınız. ; )
Ben Kindle'a yapamadım henüz :(