Garantisiz şekilde, kayıtlı veya kayıtsız olması durumuna göre 1100-1400 aralığında değişiyor fiyatlar kankacım. Whatsapp dan yaz, hallederik. :p
Printable View
kuzen polonyada eğitim görüyor. Gelirken 1000 tl civarlarında ne getirtmek lazım kendisine :) Lenovo olabilir mi acaba ?
Xiaomi Redmi Note'dan sonra bugün yeni bebeğim Oneplus One 64Gb Sandstone Black' e kavuştum. Kısa bir süre sonra deneyimlerimi tadımlık şekilde paylaşırım. :)
öyle bir telefon yapsınlar ki oval olmasın sonra ip5 in yarı kalınlığında olsun tek istediğim bu :)
apple çok yanlış yaptı zaten ip5 i yarı yarıya inceltip ekranla çok oynamadan küt şekilde devam edecekti tablet yaptı adam resmen :D
bu arada killer hoşuma gitti :D fiyat olarak uygunmuş
İkisi de guzel cihazlar. Xiaomi pisman etmez orijinal oldugu surece.
Dodoo sana bişey sorcam. Xiaomi'ler neden hep İstanbul dışında satılıyor ?
Xperia Z3 Compact kullanan var mı? 2 gün batarya ömrü varmış. su geçirmez kasa. vs vs
n11 bugün 200 lira indirim çeki dağıtıyor. telefon 1500 küsüre geliyor
Abi sorunu tam olarak anlayamadim. Xiaomi nin ithalati yok suan zaten, 2015te gelecekler.
Suan satanlarin bir kismi valizde getirtip satiyor bir kismi da gumrukten gecirmenin yontemini bulmus o sekilde getirtiyor.
Yani istanbulda da satan var aslinda :)
@fussy
Dün geldi cihaz, 1250 civarina geldi 130 lira da pasaport kaydi icin devlete gidecek.
Htc one m8 almak istemedim bunu aliverdim. :)
Bu telefonlardan isteyen olursa bana ulaşın. Tedariği konusunda yardımcı olabilirim..
iphone 5 den oneplus one a geçilir mi?
Cumartesi günü Çin işi cihazları kurcalama ve bilgi alma imkanım oldu.
Meizu Mx4, Xiaomi RedMi, Jiayu ve zopo çook iyi makineler. Özellikle meizu antutu'da 57k çıkarmış bi telefon. Note4 fln hikaye yani :D
Redmi serisi artık 3g modelini üretmeyecekmiş.
Yeni mtk işlemciler 6592 değil 6595 serisi olarak gelecek.
Ben aksilik olmazsa kendime Zopo 998 serisini alacağım.
Siz de bu cihazları deneyin derim. Apple - samsung ürünlerine takılı kalmayın. ;)
HTC one m8 alın dertlerinizden kurtulun :)
Asus zenfone5 telefonu ciddi olarak düşünüyorum, almaya değermi? (maxiPlus 5 ten sonra)
zenfone ses az
note 4 için yorumu olan varmı
Android 5 ile 64 bit yeni bir nesile geciliyor. :)
Oneplus one isteyen varsa ben satiyorum.
LG G3 32gb olan modeli (3gb ram) nasıldır?
sanırım pil süreside gayet iyiymiş.
O zaman cici fiyat. :)
htc alışıldıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz telefonlardan biri
Zenfone 6 nasıldır kullanıcısı var mı aramızda?
Meizu MX4 Pro Duyuruldu..
http://shiftdelete.net/meizu-mx4-pro-duyuruldu-56170
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/27614787.asp
Xiaomi TR akacak inşallah. :)
asus zenfone 5 mükemmel bir telefon lakin.... telefonun montaj kalitesi öyle berbat ki %25 hatalı üretim olan bir telefondur. yani 4/3 oranında sağlam telefon alma şansınız var.
Oneplus One almayı düşünüyorum net olarak yorum yapabilecek var mı kullanıcı olarak falan?