Güncellemeye girdiğimde şifre istiyor bu neyin şifresi AppStoredeki şifremi denedim olmadı.
Printable View
Güncellemeye girdiğimde şifre istiyor bu neyin şifresi AppStoredeki şifremi denedim olmadı.
Bende hala 3g acık kapatma seyi var :D
Ios 7 kadar güldürmedi
yüklemeyi düşünmüyorum i5'e. okuduklarıma göre gerekte yok pek sanırım
Bence 6 almak mantikli :D 5.7 nedir ya
Bende saat ilerlesin telefonla işim bitince güncellemeyi düşünüyorum. Güncelleme sırasında internet kopsa yavaşlasa ne olur?
Arkadaşlar güncelemeyi yapmanızı tavsiye ederim telefon sarj olayı baya düzelmiş :) Bide word excel olayı nasıl olucak
Fotoğraf Albümü bi tuhaf oldu son eklenenler diyo eskiler koleksiyon olarak ayrı bi Albümde çıkıyor çok saçma Karışık olmus
5s de yukledim ustunede facebook guncellemesi yaptim facebook resmen patates oldu! Baska sikinti yok gerisi iyi.
Berbat bir guncelleme daha bir yeniligini gormedim
cihazım 4s güncellesem yavaşlama olur mu ki?
3G aç kapayı kaldırmışlar full şarj 3 saat gidiyor yapmayın :D
Whatsapp mal oldu kendini kapatıp açıyo filan...
Bugun indiricektim biraz bekliyim kullanici yorumlarina gore denerim dedim. İyiki beklemişim
5s sıkıntı yok. Herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. Son arama kısa yollarını beğendim. Beklediğim kadar fazla bir değişiklik olmadı. Ama çalışmayan aksayan hiçbir app im yok. İçiniz rahat olsun.
Şarjım çok çabuk bitiyor 3G yi kapatamadığım için ve acayip rahatsız oldum. Zaten bataryadan şikayetçiyken şimdi daha da kötü oldu.. Eski yazılıma geri alma ihtimalim var mı acaba ? 3G yi açıp kapatabileceğim ?
Çünkü bildiğin kadarıyla artık E hızıyla bağlantı kalkmış ve standart olarak 3G bağlantı sunuluyor. 7.1.2 geri dönme şansım var mı ?
ben farklı bir 8 mi yükledim acaba :)
bende 3g açma kapama var, 4s'e yükledim aman aman bir yavaşlama olmadı.