Snapdragonlu s4 um var kastigini gormedim ben
Printable View
Snapdragonlu s4 um var kastigini gormedim ben
zenfone 6 tavsiye ederim fiyatının çok çok üstünde bir cihaz.kullanıyorum bayadır çok memnunum.adamlar yapmışlar hemde fiyatı uygun :)
hayırlı olsun s5 :icon_tup:
bende şuan ip4 kullanıyorum kaç sene oldu alalı bilmiyorum ama değiştiricem artık. bende a7 düşünüyorum ciddi yakışıklı telefon kasası itibari ile. S5'e de muadil bakıyorum. kullanım yorumlarını, ilk izlenim,ve uzun kullanım olarak bi ara dillendirirsen sevinirim ama diğer telefonlarla kıyas olarak değil ip4 ile kıyaslayarak :)
Hayırlı olsun güle güle kullan :)
A7 kullanıcıyım gayet memnunum çok çok güzel bir telefon.
ısınma gibi bir sorunu var mı? birde yoğun kullanımda şarjı ne kadar gidiyor? şarjı bitince full dolma süresi ne civarda. şimdilik bu kadar aydınlatsanız kafidir.
note 5 tecrübe eden oldu mu? iphone fanatikleri kullanabilir mi?
samsung ların cayır cayır kastıgını bilmeyen yok gibi , note 5 dede böyle sorunlar olur mu ki? alıpta pişman olmayalım.
cihazda ısınma var tabi ki çok ince oluşu bu yönde dezavantaj ama 1 dk tel kilitleyip koyman soğumasına direk etken kasası metal olduğu için aleminyum alaşımlı direk soğuyor pili ben çok memnunum iş yerinde sarjsz 3 bölüm dizi bitiriyorum wifi açık şekilde internet üzerinden... sarjı tam hatırlamıyorum ama uzun zaman beklenmiyor tam dolum olması için o yönünden iyi